EZO

Nagy, júniusi szerelmi horoszkóp - most végre kiderül, rád talál-e a boldogság

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok a nyár első heteire.
  • Szerző: Ripost

Ez a hónap igencsak mozgalmasnak ígérkezik. És a nyár kezdetével sokakra az igazi boldogság is rátalál.

Kos

Fontos, hogy most jobban figyelj párodra, mint ahogyan az elmúlt időszakban tetted. Sok stressz ért és sok feladat nyomta a válladat, de ez sajnos gyakran vezetett otthoni feszültségekhez is. Ha szereted a másikat, akkor fejezd ki az érzéseidet, mutasd ki, hogy fontos neked, hidd el, értékelni fogja. Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor ebben a hónapban sokakkal fogsz megismerkedni, kellemes időtöltések várnak rád, élvezd ki a kalandokat.

Bika

Romantikában és meghittségben bőven lesz részed a nyár elején. Szép és intim pillanatokat élhettek meg pároddal, mindkettőtök nagy örömére. Ha még keresed a szerelmet, akkor jó hírünk van: ezekben a hetekben jó esélyed van rá, hogy olyasvalakivel találkozz, aki akár egy életen át a párod lehet.

Ikrek

Szeretnél kicsit több figyelmességet? Arra vágysz, hogy kissé jobban egymásra hangolódjatok pároddal? Ne félj kimutatni érzéseidet és megfogalmazni azt, amire igényed van! Legyél kezdeményező, és viszonzásra fogsz találni! Ha még nem találkoztál a Nagy Õ-vel, akkor ebben a hónapban tartsd nyitva a szemed, és mozdulj ki, ismerkedj bátran. Izgalmas ismeretségeket ígér a nyár eleje.

Folytatjuk tovább, LAPOZZ!


Rák

Az érzelmi hullámvasút után most nyugalmas időszak következik, amikor ismét egymásra találhattok pároddal. Értékeled a harmóniát és a családi békét, a legnagyobb feltöltődést most az együtt töltött idő adja számodra. Ha még keresed a szerelmet, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz kicsit önmagadra figyelni, elfogadni hibáid és tökéletlenségeid is, hiszen akkor tudsz igazán szeretni, ha önmagaddal is összhangban vagy.

Oroszlán

Úgy érzed, a legjobb helyen és a legjobb ember mellett vagy. Végre minden a helyére került, az érzéseid erősebbek, mint valaha, és nagy a valószínűsége, hogy új szintre fog ebben az időszakban emelkedni a kapcsolatotok. Eddig még váratott magára a Nagy Õ? Ebben a hónapban alig győzöl majd válogatni a jelentkezők közül. Legyél résen, kit választasz, mert nem mindenki az, akinek látszik…

Szűz

Bizonytalannak érzed magad olykor, de még nem döntötted el, merre tovább. Talán nem is baj ez. Kár lenne elhamarkodottan lépned. Ne stresszelj, ne idegeskedj, csak szemlélődj és figyelj. Figyeld meg érzéseid és reakcióid, hallgass a szívedre és a megérzéseidre. Ha keresed a szerelmet, akkor is azt tudjuk javasolni, hogy hagyatkozz ösztöneidre. Meg fogják súgni, hogy a flörtökkel teli ismeretségek közül ki az, aki igazán párod lehet.

Mutatjuk a folytatást! LAPOZZ!


Mérleg

Szenvedéllyel teli, tüzes heteknek nézel elébe. Olyan időszakot élhettek át pároddal, mint megismerkedésetek idején, és újra felfedezitek egymásban, miért is éppen a másikat választottátok. Izgalmas és perzselő lesz ez a hónap számotokra. Ha szeretnéd megtalálni az Igazit, akkor érdemes azt is észrevenned, aki talán már a közeledben van egy ideje. Akad ugyanis valaki, aki egészen más szemmel néz rád, mint ahogyan hinnéd…

Skorpió

Tedd félre a bizalmatlanságod és a sérelmeidet, mert most nagyot léphettek előre pároddal, ha te is erre vágysz. Próbál mindenben a kedvedben járni, igyekszik szinte olvasni a gondolataidban, hogy teljesítse a kívánságaid. Neked nincs is más dolgod, mint örömmel fogadni ezt. Szeretnéd megtalálni a párodat? Joggal reménykedhetsz most. Sok új ismeretségre tehetsz szert. Nem biztos, hogy köztük lesz szíved választottja, de lehet, hogy éppen egyik új ismerősöd fog elvezetni hozzá.

Nyilas

Legszívesebben elbújnál szerelmeddel a világ elől, és kettesben élveznéd ki az együtt töltött időt. Utazzatok el! Zárjátok magatokra az ajtót egy hosszú hétvégére és merüljetek el egymásban! Úgy érzed, révbe értél, és nem is tévedsz ebben… Ha keresed az Igazit, akkor sajnos még kicsit várnod kell rá, de talán nem is olyan nagy baj, hiszen flörtökben és bókokban így is bőven lesz részed.

Nincs még vége, LAPOZZ!


Bak

Egy nagyobb csalódás után most újra bizalmat szavaztál párodnak, és megpróbálod megint újraépíteni a kapcsolatotokat. Maximalizmusod miatt hajlamos vagy minden tőled telhetőt megtenni, de most engedd neki is, hogy bizonyítson! Csak így győződhetsz meg róla, hogy valóban stabil benne is a szándék. Ha a szerelem érkezésére vársz, akkor a hónap második felében nagyon valószínű, hogy olyan helyen találsz rá, ahol nem is sejtenéd.

Vízöntő

Kissé fáradt és nyűgös vagy, de igyekezz ezt az érzést nem párodon levezetni! Törekedj a türelemre és a megértésre, sajnos így is lesz részed vitában. De aggodalomra nincs okod, mert a viharok elcsitulnak, és semmilyen nagy veszély nem leselkedik rátok. Ha szeretnéd megtalálni a Nagy Õ-t, akkor gondold át, pontosan kire és milyen emberre is vágysz valójában. Így sokkal könnyebb lesz rátalálnod.

Halak

Régen érezted már úgy, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van. De most végre megélheted ezt, és élvezd is ki, mert megérdemled! Romantikus, boldog időszak köszönt rád sok meghittséggel és kedvességgel. Ez csordultig tölti majd a szíved. Ha még nem találtad meg a párod, akkor a hónap első fele igazán kellemes meglepetéseket tartogat!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?