EZO

Nagy, januári szerelmi horoszkóp: kiderül, most rád talál-e a boldogság

Mit hoznak neked a következő hetek? Kiderül, ha elolvasod, mit ígérnek a csillagok.
  • Szerző: BZ

Milyen lesz 2019 eleje a magánéletedben? Boldog szerelmesként élheted meg a januárt, vagy inkább várakoznod kell még? Most kiderül!

Kos

Ha kapcsolatban élsz, akkor végre olyan irányban kezdenek változni a dolgok, melyben már régóta reménykedtél. Jobban szót értetek pároddal, mint valaha, és teljes lesz köztetek a harmónia. Ha még keresed az Igazit, akkor legjobb, ha kiélvezed a bókokat és kedveskedéseket, melyekben most bőven részed lehet. Ezek még nem azok a találkozásoknak lesznek, melyre vársz, de igazán sok örömmel tölthetnek el.

Bika

Furcsa lesz az ünnepek után visszarázódnod a munkába, az évkezdés során kisebb konfliktusok is kialakulhatnak pároddal, de szerencsére semmi komoly. Nincs okod aggódni a kapcsolatodért. Érdemes viszont a szokottnál türelmesebbnek és megértőbbnek lenned. Ha még várod a Nagy Õ-t, akkor a hónap második felében jó eséllyel összeismerkedhetsz vele. Járj nyitott szemmel, és csodás időszak vár rád!

Ikrek

Januárban néha el fogsz bizonytalanodni abban, tényleg szeretnéd-e a kapcsolatot, melyben élsz. A csillagok segíteni fognak abban, hogy meghozd a döntést, mely érlelődik benned, és támogatást kapj benne - akármelyik irányt is választod. Ha még keresed a szerelmet, akkor ezekben a hetekben egy meglepő felismeréssel könnyen rájöhetsz, hogy már sokkal régebb óta ismered őt, mint hitted.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!


Rák

Nehezedre esik az évkezdés. Sokkal szívesebben töltenél még több időt szeretteiddel és pároddal nyugalomban és meghittségben. Ne vedd a lelkedre, hogy az év eleji hajtásban kicsit kevesebb időtök jut egymásra! Inkább segíts kettőtöknek megteremteni azokat az alkalmakat, amikor igenis elvonulhattok kicsit a világtól. Ha még nem találtad meg a párod, akkor ebben a hónapban érdemes minél több meghívást elfogadnod és minél több programra ellátogatnod. Könnyen lehet, hogy egy új barátkozás lassacskán, de mélyen fog beérni szerelemmé.

Oroszlán

Sok viharon, kétségen és fájdalmon van túl kapcsolatod. De a szép dolgok, a sok emlék na és az erős érzések összetartanak benneteket. Próbáld meg a legjobbat kihozni magadból ezekben a hetekben, és vedd észre azokat a gesztusokat is, melyekkel párod jár a kedvedben. Hamarosan minden visszaáll a várt kerékvágásba! Ha még keresed az Igazit, akkor jó hírünk van: csodás találkozás vár rád, mely akár egész életedben meghatározó lehet!

Szűz

Biztos, hogy nem vagy olykor túl kritikus a pároddal? Szeretnéd, ha kevesebb lenne köztetek a félreértés? Ehhez mindketten kelletek, közösen kell tennetek érte, és mindkettőtökre ráfér néhány kiadós beszélgetés. Ne aggódj, ez nem fog benneteket elszakítani, sőt! Rá fogtok jönni, hogy mélyebb kapocs van köztetek, mint gondoltátok. Ha még várod a Nagy Õt, akkor ez kiváló alkalom, hogy kicsit ráhangolódj az érkezésére. Még kicsit várnod kell, hogy betoppanjon, de ha addig megtalálod belső harmóniád, akkor az nagyon jó kezdet lesz az új kapcsolathoz.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Mérleg

Izgatottan várod az új évet, tele vagy optimizmussal és lelkesedéssel, ez pedig kapcsolatodra is pozitívan hat. Sok közös élmény vár rátok januárban, nevetés és kalandok. Emellett pedig a meghittség sem marad el. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, járj nyitott szemmel, mert most jó eséllyel egy igazán fontos találkozásban lehet részed. Leginkább a hónap közepe környékén készülhetsz erre.

Skorpió

A szokottnál kissé feszültebb és érzékenyebb vagy. Hajlamos vagy most bántásnak venni olyasmit is, amiben semmilyen rossz szándék nem volt. Számolj el tízig, mielőtt felkapod a vizet! Hidd el, ez nagyon hasznos lesz, higgadtan pedig még egy valódi és jogos megbántottságot is sokkal könnyebb megfelelően kezelni és megbeszélni. Ha még egyedülálló vagy, akkor ezekben a hetekben megmutathatod hódító énedet. Szinte izzani fog körülötted a levegő, te pedig kiélvezheted minden pillanatát.

Nyilas

Szeretnél kicsit elbújni a világ elől, pároddal tölteni kettesben az időt, és kizárni a nyüzsgést és a zavaró körülményeket. Ha tehetitek, utazzatok el néhány napra, és koncentráljatok csakis egymásra. De erre persze akár otthonotokban is megvan a lehetőség. Egy romantikus vacsora, kikapcsolt telefonok és gyertyafény - teljesen fel fog még néhány ilyen apróságtól is töltődni a lelked. Ha a Nagy Õt várod, akkor most legyél résen! Többen is kereshetik a kegyeidet, de rajtad áll, kit választasz. Legyél nyitott, de egyben óvatos is - hallgass az ösztöneidre!

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Bak

Új lehetőségek, új élmények várnak most rád. Párkapcsolatod új színben tűnik fel, kiléphetsz a megszokott mederből. Ne ijedj meg a változástól! Az újdonságok sok értéket hozhatnak magukkal! Ha viszont mégis kétségek merülnek fel benned, akkor érdemes végiggondolnod, mit is szeretnél pontosan. Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor ez az időszak nagyszerű ahhoz, hogy más szemmel tekints a körülötted lévőkre. A csillagok egy meglévő kapcsolat elmélyülését vetítik előre. Talán egy barát, egy kolléga, esetleg egy korábbi kapcsolatod kerül más megvilágításba?

Vízöntő

Kicsit bizonytalannak érzed magad mostanában. Néha a saját érzéseidben kételkedsz, máskor párod szándékait nem látod tisztán. Ez sokszor zaklatottá tehet, éppen ezért a legjobb, ha végre sort kerítesz néhány komoly és tartalmas beszélgetésre. Hidd el, sokkal jobban át fogod látni így a saját vágyaidat is. Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap elkényeztet udvarlással, bókokkal és hódítással is.

Halak

Mintha újra a mézesheteket élnétek át pároddal: szenvedély, intimitás, sok nevetés vár rátok! Ritkán adatik meg ilyen harmónia a hétköznapokban, élvezzétek ki minden pillanatát, és adjátok át magatokat a megérdemelt élményeknek! Ha eddig egyedülálló voltál, akkor a hónap második fele nagy találkozást hozhat magával. Könnyen lehet, hogy új ismeretséged egy életre szóló kapcsolatot jelent majd számodra...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?