EZO

Nagy, decemberi, szerelmi horoszkóp - boldog leszel az év utolsó heteiben?

Most kiderül, mit tartogatnak számodra 2018 hátralévő napjai.
  • Szerző: MZ

Vajon meghittség és öröm vár rád az ünnepek alatt? Esetleg az Igazit találod meg éppen? Most megtudhatod, mire számíts év végén a magánéletedben.

Kos

Sok minden történt veled idén. Fáradtnak és nyűgösnek érzed magad, de ne aggódj, mert most lesz alkalmad lelkileg feltöltődni. Párod melletted áll és támogatni fog a év végi hajrában, ha pedig nem találtad még meg az Igazit, akkor készülj lélekben az örömre, mert ha ebben a hónapban még nem is érkezik meg, de a következő év elején jó eséllyel rád talál a Nagy Õ.

Bika

Igyekszel megtervezni az ünnepek időszakát, hogy minden gördülékenyen haladjon. Sok terhet veszel ezzel a válladra, ez pedig okozni fog feszült pillanatokat is. A viták nem lesznek komolyak, meg fogjátok tudni oldani pároddal a nézeteltéréseket. És ha egy egyedülálló vagy, akkor két ünnep közt járj nyitott szemmel, mert ígéretes időszak ez egy szép találkozáshoz.

Ikrek

Meghitt, romantikus és igazán békés hetek várnak rád. A kapcsolatod még erősebb és intimebb lesz, mint valaha, és teljesen át tudod adni magad ennek a boldogságnak. Még keresed a szerelmet? Most sok flörtben és kalandban lehet részed. Talán nem lesz még közöttük az, aki egy életen át a választottad marad, de önbizalmas és magabiztosságod szárnyakat kap.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!


Rák

Ne hajtsd túl magad, éld meg inkább azt, amire igazán vágysz: az együttlét örömét, az idillt, a bensőséges és szeretettel teli pillanatokat. Lesz rá alkalmad bőven. Most igazán egymásra tudtok koncentrálni a pároddal. Ha még keresed az Igazit, akkor igyekezz minél több programon részt venni és megragadni a lehetőséget, hogy új emberekkel ismerkedhess. Ugyanis jó esélyed van rá, hogy közöttük legyen az, akire már régóta vártál.

Oroszlán

Szeretnél mindent megadni párodnak az ünnepek alkalmával. Lehetséges, hogy ezzel kicsit túl is vállalod magad, és megpróbálsz erődön felül teljesíteni. De időben észbe kapsz, és partnered is segít abban, hogy a körülmények, a feladatok helyett inkább egymásnak szenteljétek a figyelmet. Megerősíti kapcsolatotokat ez az időszak. Igazán szép heteknek nézhetsz elébe. Ha még egyedülálló vagy, akkor most legfontosabb, hogy önmagadra koncentrálj! Kerülj harmóniába saját magaddal, igyekezz a hátad mögött hagyni a múltat és előre figyelni. Így valóban teljes emberként fogod tudni köszönteni a hamarosan megérkező Nagy Õt.

Szűz

A szokottnál kicsit érzékenyebb leszel decemberben. Talán a fáradtság, talán a sok nehézség miatt, mely ebben az évben próbára tett. Ne emészd magad, tedd félre a gondokat, próbálj meg minél több időt tölteni pároddal, és szánjatok igazi, minőségi időt arra, hogy beszélgessetek, nevessetek és feltöltődjetek. Ha még várod a szerelmet, akkor ez az időszak ráébreszthet arra, hogy talán már régebb óta ismered, mint gondolnád...

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Mérleg

Próbálsz mindenkinek megfelelni. Helyt szeretnél állni a munkahelyeden is, ezen felül a család, a barátok és a párod között is igyekszel úgy egyensúlyozni, hogy mindenkinek eleget adj. Hidd el, hogy akik szeretnek, a hibáidat is képesek tolerálni! Ez a tudat töltsön el azzal a békével és energiával, melyet valóban megérdemelsz. Ha keresed az Igazit, akkor legyél óvatos. A sok bók és udvarlás valóban csábító, élvezd is ki bátran, de igyekezz átlátni a szép szavakon. A Nagy Õ már közeledik, de valószínű, hogy még várnod kell rá kicsit.

Skorpió

Kevés szebb karácsonyban volt részed, mint ami idén vár rád. A melegség, a nyugalom, a meghittség most tényleg valóra válik számodra. Ezeket a ritka pillanatokat meg is becsülöd, és rengeteg lelki energiát ad majd, melyből még jövőre is töltődni tudsz. Ha még nem találtad meg a párod, akkor itt az idő, hogy kinyisd a szíved és a szemed. Csodás és ritka találkozásban lehet részed még idén!

Nyilas

Ezernyi feladat nyomja a vállad, és kezdesz néha rendkívül fáradt és frusztrált lenni ennek a terhe alatt. De óvd a lelked, nem kell mindig és mindenkinek megfelelned! Az ünnep neked is jár, figyelj oda arra, hogy párodnak is megadd azt a figyelmet, melyet szíved szerint szánnál neki. Ha még nem érkezett el a várt szerelem, akkor a hónap második fele meglepő és váratlan fordulatot tartogat. Könnyen lehet, hogy olyasvalaki bukkan fel az életedben, akivel már korábban volt közöttetek valami...

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Bak

A tökéletességet célzod meg idén is. Szeretnél sok mindenkinek megfelelni, igyekszel csoportosítani a dolgaidat és praktikusan, de hatékonyan helytállni az ünnepek körüli időszakban. Szerencsére ez most könnyebben megy számodra, mint gondolnád. Rengeteg energiádat tudod mozgósítani. Összezördülések, konfliktusok várnak majd ugyan rád a hónap során, de ezek mind eltörpülnek a békülés öröme mellett, és remekül fognak telni az év utolsó hetei, különösen a hónap második fele. Ha még egyedülálló vagy, akkor sincs okod aggódni. A nagy szerelem már a küszöbödön áll, bármelyik pillanatban beléphet az ajtón.

Vízöntő

Most mintha kicsit nagyobb nyűgként élnéd meg a készülődést, mint általában. Ne hibáztasd emiatt magad, az év vége mindenki számára fárasztó, jogos, hogy úgy érzed, a tartalékaid kezdenek kimerülni. Pároddal is legyél türelmes és megértő, hiszen ő is sok dolgot vállalt magára, neki is lehetnek komorabb pillanatai. Szerencsére mindketten szem előtt tartjátok a lényeget: egymást és kettőtöket. És ez minden gondért kárpótolni fog. Ha még keresed az Igazit, akkor ismerkedj bátran és ragadd meg az alkalmakat, melyek kínálkoznak. Tündökölni fogsz ebben az időszakban!

Halak

Nem csoda, hogy kimerültél. Ez az év mozgalmas és fárasztó volt számodra. Szerencsére párod megérti ezt, és melletted áll. Fejezd ki, hogy ez sokat jelent neked, és kényeztesd kicsit őt, hiszen megérdemli. Kényeztetésed valódi viszonzást nyújt majd, erősebb kötelék alakul ki köztetek, mint eddig, és ez boldogsággal tölt majd el. Ha még egyedülálló vagy, akkor ebben az időszakban a pihenésé és a regenerálódásé legyen a főszerep. Élvezd ki szeretteid közelségét és az ünnepeket - ez még vonzóbbá tesz majd a külvilág számára is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?