EZO

Müller Péter a karácsonyi fesztivál vendége

Egységben önmagunkkal és Istennel – ez a mottója a 23. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválnak, amit december 1-jén, vasárnap rendeznek meg Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban.
  • Szerző: Ripost

A 23. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválon vasárnap előadást tart többek között Müller Péter Kossuth-díjas író, A. J. Christian író, dr. Domján László, az agykontroll hazai elterjesztője, dr. Buda László pszichiáter, a tényeket és tévhiteket boncolgató Szendi Gábor és dr. Boros G. László, a Kalifornia Egyetem professzora. A karácsonyra való ráhangolódásban segít Advent első vasárnapján többek között Csongrádi Kata és Delhusa Gjon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Zih Zsolt / MTI

A nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulattal és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával várja a látogatókat, felvonultatva a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Külön érdekessége az idei eseménynek a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület különtermes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula különleges zenei programot kínál, és szokás szerint lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás, valamint biobüfé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?