EZO

Müller Péter a karácsonyi fesztivál vendége

Egységben önmagunkkal és Istennel – ez a mottója a 23. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválnak, amit december 1-jén, vasárnap rendeznek meg Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban.
  • Szerző: Ripost

A 23. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválon vasárnap előadást tart többek között Müller Péter Kossuth-díjas író, A. J. Christian író, dr. Domján László, az agykontroll hazai elterjesztője, dr. Buda László pszichiáter, a tényeket és tévhiteket boncolgató Szendi Gábor és dr. Boros G. László, a Kalifornia Egyetem professzora. A karácsonyra való ráhangolódásban segít Advent első vasárnapján többek között Csongrádi Kata és Delhusa Gjon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Zih Zsolt / MTI

A nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulattal és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával várja a látogatókat, felvonultatva a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Külön érdekessége az idei eseménynek a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület különtermes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula különleges zenei programot kínál, és szokás szerint lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás, valamint biobüfé.

És ezeket olvastad már?