EZO

Most dől el minden: a januári Farkashold beindítja a szerencsédet

A Farkas teliholddal kezdődik az újév, mely csodás lehetőségeket teremt, hogy a rég áhított tervek végre beérjenek és megvalósuljanak. Ezekre érdemes odafigyelned a januári időszakban!

Amerika őslakosai, az indiánok nevezték el a januári teliholdat Farkasholdnak, ugyanis pontosan akkor tűnt fel, amikor a farkasok éhesen üvöltöttek a hideg hónapban.

A fényes első hold bőséges termést ígér, vagyis amit már korábban elkezdtél építgetni, az most fog beérni és ehhez szerencsés fényszögek is támogatnak.

A Jupiter és a Plútó fényszöge alapján 2018-ban pozitív változás lesz tapasztalható és sikeres lesz kezdeményezésed, azonban ne kényszerítsd a változást, csak ragadd meg a kínálkozó alkalmakat és élj a lehetőségekkel!

Ebben az időszakban azonban kihívásokkal is kell szembesülnöd, hiszen a Vénusszal szemben álló telihold a problémákat jelzi, amiket meg kell oldani.

A váratlanul kialakuló helyzeteket sem kell feltétlen lereagálnod, gondold át inkább, mi az, ami a lehető legjobb lehet mindenki számára. Magadat és fejlődésedet most is  az első helyen kezeld, így a szerencse duplán fog támogatni!

Párkapcsolatokban is jelentős változások következhetnek be: teljesen lezárhatod a visszahúzó energiájú kapcsolatokat és új fejezetet kezdhetsz megnövekedett magabiztosságod következtében.

A januári Farkashold üzenete: légy kezdeményező, bátor és nyitott az életed minden területén, így a jutalom sem fog elmaradni!

Új energiákban, szeretetben, türelemben és empátiában gazdag szerencsés évkezdetet kívánunk mindenkinek!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?