Létrehozva: 2016.12.10.

Mit hoz 2017? Nagy, éves szerelmi horoszkóp: ebből megtudod a jövőd

Vajon rátalálsz a párodra? Boldog marad a házasságod? Sikerül túllépned a szakításon? Most kiderül.

Közeledünk 2016 végéhez. Joggal foglalkoztathat, hogy mi vár rád a következő évben. És hogy mit tartogat számodra a szerelem és a párkapcsolat 2017-ben? Most kiderül.

Kos

Virágzó és sikeres lesz a következő éved! Idén kissé bezárkóztál és visszahúzódó maradtál, de jövőre feltámad a magabiztosságod, ellenállhatatlan lesz a kisugárzásod, és ez nem hagyja hidegen az ellenkező nemet sem!

Bika

Nehéz eseményeken vagy túl, sok gonddal kellett megbirkóznod a közelmúltban. Ha nyitottabbá teszed a szíved, kevésbé aggódsz a csalódás miatt, akkor utat talál hozzá idén a szeretet és a szerelem.

Ikrek

Nagy szíved és gyengéd lelked sokszor kiszolgáltatottá tesz. 2017-ben jó esélyed van rá, hogy megtaláld a belső harmóniát, békére lelj és újra teret kapjon a kreativitásod. Ez lesz idén a legfontosabb feladatod, nem pedig az, hogy mindenáron megtaláld a másik feled.

Rák

Szinte mindig van olyan személy az életedben, aki igazán fontos szerepet tölt be. Tartsd szem előtt, hogy talán olyan valakivel vagy túl kedves és túl odaadó, aki nem méltányolja ezt eléggé. Ha még nem találtad meg azt, aki igazán a párod lehet, akkor idén okkal bízhatsz abban, hogy találkozol valakivel, aki valóban értékelni fog téged. Sőt az is lehet, hogy már ismered, csak még nem láttál túl a felszínen...

Oroszlán

Mindig szenvedélyes, tüzes alkat voltál. Szereted megmutatni a benned rejlő mélységeket, de szeretnél olyan ember mellett lenni, aki értékelni is tudja azt. Fontos feladatod lesz 2017-ben, hogy különbséget tudj tenni a szenvedélyes szex és a valódi érzelmek között.

Szűz

Szeretnéd érezni, hogy szükség van rád. De nem azért, mert rászorulnál másokra, hanem azért, hogy ki tudjál teljesedni a párkapcsolatodban. 2017 kedvező év lesz számodra, hogy találkozz valakivel, aki megérti ezt, esetleg meglévő párod értékelje át mindazt, amit eddig kapott tőled. Egyúttal azt is át fogod tudni gondolni, mi az, amit másképp kell tenned, mint ahogyan a múltban.

Mérleg

Szerencsére nem sűrűn kell megtapasztalnod a magányt. Sok dolog érdekel, törekszel az egyensúlyra és nyitott vagy. A következő év segíteni fog abban, hogy hű tudjál maradni önmagadhoz, így azzal sem lesz gondod, hogy szerelmet találj. Ezalatt ne felejtsd el azt sem, hogy akkor se veszítsd el önmagad, ha a dolgok kicsit nehezebbé vagy bonyolultabbá válnak.

Skorpió

Nem esel könnyen szerelembe. Szükséged van bizalomra ahhoz, hogy átadd magad az érzelmeknek. Jó dolgok várnak rád 2017-ben, olyan emberekkel hoz össze az élet, akiknek érdemes kicsit jobban megnyílnod. Tartsd viszont kordában a féltékenységedet és a bizalmatlanságodat!

Nyilas

Könnyen elfog az unalom, szereted a változatosságot, olykor egész hirtelen változnak az érzelmeid, akárcsak a hozzáállásod. Ha készen állsz arra, hogy hosszabb távon gondolkozz, akkor 2017-ben megtalálhatod azt a partnert, akivel kölcsönösen elkötelezettek és hűségesek lesztek egymáshoz.

Bak

Független és önálló vagy, mindig megküzdesz a nehézségekkel. Ne hagyd, hogy a zárkózottságod utadat állja! A következő évben próbáld meg félretenni kicsit a függetlenségedet, mert ha sikerül, megtalálhatod a párodat. De persze csak akkor, ha úgy érzed, készen állsz rá.

Vízöntő

Nehéz igazi szeretetre találnod, mert inkább intellektuális, szellemi szinten kötsz kapcsolatokat. Szereted a jó beszélgetéseket, és ha valakit ebben nem érzel partnernek, akkor az érdeklődésed is hanyatlani kezd rohamosan. Nagy esélyed van rá, hogy 2017-ben a megfelelő emberrel találkozz, méghozzá olyan helyen, ahol nem is számítanál rá.

Halak

Nem érdekelnek a rövid kapcsolatok és a fellángolások. Mély és tartalmas összetartozásra vágysz. Ha sok csalódás is ért már, ne félj megmutatni, mekkora szíved van és milyen őszinte, nyitott ember vagy: jó dolgok várnak rád a következő évben!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat