Létrehozva: 2019.01.24.

Mi a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

A színek eszméletlen beszédesek tudnak lenni a pszichológusok szerint, óhatatlanul is sokat elárulnak viselõjükrõl. A vadító vörös vagy inkább a nyugalmat árasztó kék a kedvenced? Nosza, tudd meg, mit is jelent!

Fehér

A fehér a tisztaság, az ártatlanság és a naivitás színe.

Ha valaki gyakran visel fehér színű ruhákat, ezek a tulajdonságok alapvetően jellemezik a személyiségét. Nehezére esik a mértéktartás. Azonban a fehér a fiatalság színe is. Ha valaki idősebb korában is gyakran hordja ezt a színt, vagy az otthonában alkalmazza, azzal olyan érzetet kelthet másokban, mintha elveszett fiatalságát siratná.

Kék

A kék a megbízhatóság színe.

A kék árnyalatait kedvelő személy nyugodt, együttérző és gondoskodó, aki ugyanakkor hűséges és kitartó.

A felelősség nem okoz számára gondot, bármit rá lehet bízni, emellett pedig kifejezetten szereti a nosztalgiát. Remek barát és kitartóan hűséges, ha szerelemről van szó. Nehezen bízik meg valakiben, de ha mégis, akkor azt teljes lélekkel teszi. Gyakran jellemző rá, hogy túlaggódja magát és a dolgokat, az újdonságokkal szemben kimondottan bizalmatlan. Többnyire konzervatív, sokszor pedig egyenesen befelé forduló.

Piros

Az erő, egészség és a vitalitás színe. Ambiciózus, ugyanakkor lobbanékony természetre utal a vörös szeretete, olyan személyre, aki egyik percről a másikra szeretné megváltoztatni az életét, és akit elhamarkodott döntések is jellemeznek.

Imádja, ha rá figyelnek, és sokan veszik körül.

Képes gyors döntéseket hozni, és ugyanolyan gyorsan szerez új barátokat. A szex nagyon fontos számára, és odavan a szenvedélyes pillanatokért. Szeret belevágni a dolgokba, és bármikor rá lehet venni egy kis őrültségre.

Pink

A piros szelídebb tulajdonságait testesíti meg, szenvedély nélküli szerelemre és szeretetre utal. A rózsaszínt kedvelői optimisták és nagyon kedvesek az emberekhez, akár ismeretlenül is.

Bájukkal bárkit elvarázsolnak, de nehezen képesek megbízni másokban. Könnyen meglátják mindenkiben a jót, emiatt nagyon szerethetőek.

Általában anya típusú személyiséget jelez, többnyire szelíd és kedves, olyan, akinek fontos a biztonság és a védelem. Akihez közel áll a rózsaszín, nagy valószínűséggel vágyik a szeretetre, és könnyen megperzseli szívét a szerelemben. Kicsit határozatlan, de szeretteit bármi áron megvédi.

Narancssárga

A luxus és az öröm színe. Jellemzően a szórakozást és az élénk társadalmi életet kedvelők kedvenc árnyalata. Aki ezt a színt kedveli, általában népszerű jellem, aki azonban hajlamos kergetni is a népszerűséget, és ennek érdekében feltűnősködni. 

Optimista szemléletű és távol áll tőle a hivalkodottság. Nem jellemző, hogy agresszív, de eléri, amit szeretne,

és megtesz mindent az álmaikét. Imád csoportosan dolgozni vagy a szabadidejét másokkal közösen tölteni. A narancsszín ugyanakkor jóindulatú és kedves személyiségre is utal. Jellemző még rá a vakmerőség, a kíváncsiság és a nyugtalanság is.

Lapozz a folytatáshoz!


Sárga

A boldogság és a bölcsesség hírvivője. Ha valaki a sárga árnyalatait kedveli, többnyire igazi szellemi kalandor, aki lépten-nyomon az újdonságot keresi.

Fontos számára az önmegvalósítás, okos és humoros, amit az üzleti életben kamatoztathat. Imádja az élet napos oldalát nézni.

Vidám, kedves és vicces személyiség. Nem szereti a nagyon nagy tömeget, inkább egy-két közeli barát kíséretében élvezi a legjobban a programokat. Kreatív és gyors gondolkodású, környezete pedig rajong érte. Általában világosan és tisztán gondolkodik, a felelősség alól azonban gyakran kibújik, mivel a gondolat szabadságában hisz.

Zöld

A zöld szimbolizálja a reményt és a harmóniát, a békét és a megújulást. A szín kedvelőire jellemző az őszinteség és a békés természet, ők azok, akik szeretnek félrevonulni.

Szerények és türelmesek, általában kifinomult, kulturált és megbízható emberek.

A zöld az egyensúly színe is. Akik ezt a színt kedvelik, szeretik a relaxáló tevékenységeket, és azt, ha az életükben teljes rend van.  Szeretik a praktikus dolgokat, hűségesek és nagyon tudnak szeretni, de csak néha jellemző rájuk, hogy kifejezik a szenvedélyüket.

Lila

Aki a lilát kedveli, arra leginkább az egyediség jellemző. Érzékeny, ugyanakkor szellemes is.

Temperamentumos, de sokszor zárkózott, ha félreértik, szarkasztikussá válhat. A lila szín kedvelői szeretnek dominánsan viselkedni, épp ezért nehezen fogadják el őket, azonban amint ez megtörténik, örök barátságok születnek. A művészetekre nagyon fogékony, amit az érzékenységének és a kreativitásának köszönhet.

Barna

Az, aki barna színekkel veszi magát körbe, nagyon kitartó és türelmes ember.

Egyaránt megbízható és lelkiismeretes a munka terén és a magánéletében is. Konzervatív, makacs és rugalmatlan, ennek ellenére nagyon kedves.

Többnyire már kapott hideget-meleget az élettől, ami által fegyelmezetté vált. Az is lehet, hogy még bizonyos dolgokon maga sincs túl. Sziklaszilárdan áll a világban, ha megbecsülik, nagyon tud szeretni.

Szürke

Az óvatosság és a kompromisszum színe. Ha valaki sok szürke kiegészítőt használ, valószínűleg óvatos és a nyugalmat keresi.

Gyakran akkor is keményen dolgozik, ha tudja, semmilyen jutalom nem várja.

Nem mutatja ki sem az örömét, sem a bánatát, megpróbálja elnyomni az érzelmeit. Sok munkát vállal, ezért jó üzleti eredményeket érhet el.

Fekete

Önmagában is titokzatos és lenyűgöző szín.

Aki feketével veszi magát körül és feketébe bújik, már a megjelenésével is a rejtélyességét tükrözi.

Fontos számára az egyszerű elegancia és mások véleménye. Természete zárkózott, de a felszín alatt vágyak és szenvedélyek lakoznak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!