EZO

3 csillagjegy számára a földi poklot hozza el a Merkúr-Plútó kvadrát

Mély és megrázó felismerések várhatók a következő időszakban. A bolygóállások kíméletlenül mérlegelésre kényszerítenek mindenkit; de ezeknek a csillagjegyeknek különösen nehéz dolguk lesz...
címkék:
  • Szerző:

Alaposan próbára teszi a Merkúr-Plútó kvadrát a csillagjegyeket, a jelenség szeptember 21-én lesz a legerősebb. A Merkúr a környezetünk és önmagunk tudatos megélésének és megfigyelésének a szimbóluma, a Plútó pedig valóságos úthengerként viselkedik az életünkben. A Merkúr-Plútó kvadrát erőpróbáló együttállás, amiben elválnak a felszínes dolgok a lelkünk mélyén lapuló, valódi vágyaktól és megélésektől. Önmagukban is megviselik ezek a kozmikus változások a csillagjegyeket, de ezúttal az égi jelenség egybeesik a Mérleg havának kezdetével, vagyis az őszi nap-éj egyenlőséggel. Ez azt jelenti, hogy ez az időszak rákényszeríti az embereket arra, hogy mérlegeljék, mi viszi előre őket az útjukon, és milyen tényezők, emberi kapcsolatok vannak az életükben, amik hátráltatják őket. A kapcsolatok megtisztítását nem lehet tovább halogatni; ez különösen igaz erre a három csillagjegyre, akik, ha nem teszik ezt meg, a földi pokolban találhatják magukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

A sarkára kell álljon a Kos

Fotó: Pixabay.com

A Kos számára eljött az idő, hogy minden félbehagyott feladatot befejezzen, és zárja le a függőben lévő ügyeit, különös tekintettel az emberi kapcsolataira. Tiszta kommunikációra és világosan meghúzott határokra van szükség, aminek meglépése fájdalmas és konfliktusokkal teli lehet. Mégis fontos, hogy megtegyék, hiszen, ha nem zárják le a régi, mérgező működéseket a kapcsolataikban, a saját életük is rossz irányt vehet.

Nem habozhat tovább a Rák

Fotó: Pixabay.com

Ebben az időszakban a Rák úgy érzi, hogy soha életében nem látta ilyen tisztán saját magát és az útját, ami előtte áll; mégis tétovázik elindulni, hogy valóra váltsa, ami igazán fontos az életében. Családi viták, régi konfliktusok is hátráltathatják, de ezeket most kell letisztázni, nem véletlenül kerültek felszínre. Ha eddig mindig átengedte másnak a döntés jogát, ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást.

Megszenvedi a változást a Nyilas

Fotó: pixabay.com

Olyan intenzív, mély érzések kerülnek felszínre, amik borzasztóan megviselik: családdal kapcsolatos érzések, aggodalmak és félelmek. De mellette a különleges bolygóállás megmutatja azt is, miben találhatja meg a boldogságát, az örömöt, és hogy milyen kincsek vannak máris az életében. Ha képes befelé figyelni, és nem hagyja, hogy a külvilág elvonja a saját vágyitól, végre megtalálja az útját az életben; álmai végre valóra válhatnak. Ám ha hagyja, hogy mások problémái elvonják a figyelmét, kemény időszak vár rá...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?