EZO

Melyik tányérból ennél - megdöbbentő, mi mindent árul el rólad!

Ez a kép felfedi valódi éned.
  • Szerző: Ripost

Ha meglátnád ezeket a tányérokat egyetlen asztalon, vajon melyikről kezdenél el falatozni szívesen? Nem is gondolnád, milyen titkokat fed fel rólad. Válassz egy képet, és mutatjuk, mit üzen neked!

Jöjjenek a részletek, LAPOZZ!


1. Felfedező, életvidám

Imádod az életet, nagyon pozitív személyiség vagy, akinek élvezet a társaságában lenni. Szereted megnevettetni a környezeted, barátaid pedig mindig feltöltődnek, amikor veled találkoznak. Néha kicsit túlzásba is viszed a pörgést, hasznos, ha szánsz időt feltöltődésre is!

Nézd meg a következő lehetőséget is! LAPOZZ!


2. Romantikus álmodozó

Egyszerre él lelkedben a gyermeki rácsodálkozás és a fiatal lányok álmodozásának képessége. Ez olykor kiszolgáltatottá tesz, de ne hagyd veszni ezeket a szép tulajdonságokat, hiszen sokszor ez a szemlélet az, ami átlendít a nehézségeken, ráadásul olyan bájt kölcsönöz személyiségednek, mely csak kevesekről mondható el.

Folytatjuk tovább, LAPOZZ!


3. Nem ismersz lehetetlent

Nincsenek előtted akadályok, mindig talpraesetten és ügyesen döntesz. Önálló vagy és nagy a szabadságigényed, mész a saját fejed után. Néha ez persze tévútra visz, de mégis ki ne tévedhetne... Lebilincselő a lendületed és a magabiztosságod, rengetegen szeretnék ezt eltanulni tőled valahogy.

Tarts velünk a következő fotóhoz, LAPOZZ!


4. Kísérletező és kíváncsi

Szeretnél minél többet megtudni és megtapasztalni a világból. Az újdonságokat örömmel fogadod, nem félsz a változástól, szívesen próbálsz ki új utakat. Fejleszted és képzed magad, ez ritka érték, legyél büszke rá! Gyakran inkább távolról szemléled a dolgokat, nehezen nyílsz meg, de akinek igen, az valóban közel kerül hozzád.

Nézd meg, mit üzen a következő tányér! LAPOZZ!


5. Biztonságra vágyó és lelkiismeretes

Szereted a jól bevált dolgokat, szereted, ha életed kiszámíthatóan zajlik, ez tölt el nyugalommal és biztonságérzettel. Fontos számodra a harmónia és a rutin. Hűséges és megbízható vagy. Ugyanakkor néha túlságosan is óvatos. Merj nyitni kicsit többet és gyakrabban: gazdagodni fog tőle az életed!

Lássuk, mit mond az utolsó kép, LAPOZZ!


6. Pezsgés és társasági élet

Lételemed a pörgés, nagyon fontosak számodra a barátok és a család. Szinte sosem unatkozol, mindig kitalálsz valami feladatot magadnak, és nem nyugszol addig, amíg meg nem oldod azt. Szereted a szépet, élvezed az életet, kiaknázod a mindennapok kínálta lehetőségeket, és olyan vagy, mint egy energiabomba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?