EZO

Melyik szobában ülnél le? Mindent elárul lelkedről és titkaidról

Egyetlen fotó mindent elárul rólad - többet, mint gondolnád.
  • Szerző: Ripost

Mennyire ismered jól önmagad? Mik azok az érzések és szokások, melyekről talán még te magad sem tudsz? Most kiderül, és meglepő dolgokról is fellebbentheti a fátylat ez a teszt. A teendőd mindössze annyi, hogy válaszd ki, melyik szobában időznél szívesen.

Lássuk, mit árul el mindez rólad! LAPOZZ!


1. Romantikus álmodozó

Lelkedben egy tündérmesére vágysz és azt reméled, hogy a herceg megérkezik hozzád a lován, azután tökéletes boldogságban éltek együtt. Bár álmodozó és romantikus alkat vagy, azért te is tisztában vagy vele, hogy az élet ennél bonyolultabb. A képek a falon, a kuckóként felállított lengőfotel is arról árulkodik, hogy egy belevaló és érett nő vagy, csak éppen szereted megőrizni gyermeki és naiv oldaladat is. Ez a kettősség sokak számára bonyolult és komplikált, de aki igazán érdekes lehet számodra, az értékeli, milyen izgalmas és összetett személyiség vagy.

Mutatjuk a következő képet is! LAPOZZ!


2. Energikus és pozitív

Tele vagy életigenléssel, a mindennapok apró örömei legalább annyira fontosak számodra, mint az igazán nagy horderejű dolgok. Szeretsz belevágni új dolgokba, ugyanakkor az is fontos számodra, hogy biztonságban érezd magad. Ideális társad élvezi optimizmusod és energiád, a háttérből pedig támogat és számíthatsz rá.

Nézd meg a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Praktikus és észszerű

Nem szereted a fölösleges köröket. Egyenes és őszinte ember vagy, kertelés és sallangok nélkül éled az életed. A játszmákat elkerülöd, sokkal inkább fárasztanak, mint érdekelnek. Észérvek mentén élsz, ugyanakkor egy kreatív elme vagy, és fantáziát látsz szinte minden eléd kerülő helyzetben. Az ismerkedés és a párkapcsolat során is rendkívül fontos számodra, hogy mennyire tudjátok partnereddel inspirálni és intellektuálisan is kielégíteni egymást.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Elegáns és kifinomult

Szereted a klasszikus és szép dolgokat, nagyra értékeled a jól bevált és időtálló helyzeteket, kapcsolatokat és értékeket. Sokat vagy hajlandó áldozni azért az emberért, aki fontossá válik számodra, és megbecsülöd a szeretetét. Egy lojális, hűséges partner vagy, aki nőies eleganciával és klasszikus értékekkel kényezteti el szerelmét.

Lássuk, mit mond el a következő kép! LAPOZZ!


5. Független és igényes

Lelked szabad, térre és levegőre van szükséged partnered mellett is, csakis akkor tudsz szívből kötődni, ha megőrizheted önállóságodat és függetlenségedet. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál és szeretnél kötődni. Inkább annyit tesz, hogy az ideális partner ismeri és elismeri, mennyire talpraesett és szárnyaló a személyiséged. Nem fojt meg közelségével,, hanem támogat téged, sőt segít ebben, hogy még magasabb felhők közé szállhass, ahonnan újra és újra visszatérsz.

Mutatjuk a következő képet. LAPOZZ!


6. Ötletes és kalandszerető

Minden csupa mosoly, zsizsegés és élet körülötted. Tele vagy kreativitással, ötletekkel, mindig mozgásban vagy, és imádod a kihívásokat. A lendület nélkülözhetetlen számodra. Akárcsak életed minden területén, a párkapcsolatban is nagyra becsülöd, ha fittyet hányhatsz a megszokásokra, és képesek vagytok partnereddel napról-napra megújulni, méghozzá közösen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?