EZO

Melyik kapun lépnél be? Elárulja válaszod, hogy mi vár rád és ki vagy valójában

Válassz egy képet, és megismered személyiséged rejtett területeit. Azt is megtudod, hogyan lehetsz boldog.
  • Szerző: Ripost

Ez a teszt lelked olyan területeire kalauzol el, amely még számodra is tartogathat meglepetéseket. És nem csak abban segít, hogy jobban megismerd önmagad, hanem abban is, hogy boldogabb és teljesebb lehess.

Válassz ki egy kaput a tablón szereplő képek közül, döntsd el, hogy melyiken sétálnál át, melyik az, ami leginkább vonz!

Most pedig nézd meg, mit árul el rólad a választásod! LAPOZZ!


1. Biztonságra és védelemre vágysz

Ha ezt a kaput választottad, akkor vágysz arra, hogy kiteljesedhess, de nagy szükséged van most a biztonságra. Sok sebet hordozol, nehézségeken és megpróbáltatásokon jutottál túl, melyek miatt igyekszel alaposan védeni magad, de ez nem jelenti azt, hogy lemondtál volna a reményről. A nagy, látványos és szinte megmászhatatlan kapu mögött a látómezőn ott kéklik a tenger végtelenje. Ez az, ami vágyaidat és optimizmusodat szimbolizálja. Jól teszed, hogy óvatosabb vagy, mint eddig voltál. De vigyázz, ne zárkózz be nagyon, próbálj nyitott maradni, és igyekezz annak megadni a bizalmat, aki megérdemli! Ha így teszel, boldogabbá válsz majd.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Fontos számodra a nyugalom és a harmónia

Ez a kapu, ez a kert és közeg egy nagyon letisztult, elegáns és békés terület. Nem vágysz nagy kilengésekre, hullámokra, viharokra - ami most a legtöbbet jelenti számodra, a harmónia és a béke. Sokat dolgoztál önmagadon azért, hogy idáig juss. Nem kevés problémával kellett már életed során szembenézned. Most feltöltődésre és nyugalomra vágysz. Szerencsére nem zártad el magad a külvilágtól, a kapu biztonságos, mégis szellős és átlátható. Megőrizted hited és kitartásod is. Jó úton jársz ahhoz, hogy igazán elégedett ember lehess.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Romantikus oldalad teljesedik ki

Ez a kapu és a mögötte húzódó terület olyan, mint egy mesebeli kép. A buja növények, a gyönyörű virágok, a védett és élettel teli, meghitt kuckó mind azt sugallja: lelked tele van szeretettel, romantikus éned kiteljesedik, álmaid kéznyújtásnyira vannak, ha még nem találtál rájuk. Életigenlésed, törődésed és melegszívű oldalad rendkívül fontos szereplővé tesz a hozzád közel állók számára. Te pedig örömmel töltöd velük az időd, energiát adnak számodra a mély és emberi kapcsolatok, ez az, ami igazán feltölt, amiből mindig képes vagy új erőre kapni.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Játékos és bizakodó vagy

Az életed és karaktered vidám, optimista, energiával telt és kreatív. Megőrizted gyermeki tisztaságod, meglátod a lehetőségeket, kihozod még a mások számára nehéz helyzetekből is a legjobbat. Sok csalódás ért már téged is az életben, mégsem törték meg a lelked, mert egy született túlélő vagy, aki pozitív és ragyogó tekintettel veszi az akadályokat. Ritka az az energia, ötletesség és lendület, mellyel az életet szemléled. Nem véletlen, hogy mindenki számára izgalmas, érdekes, kedvelt ember vagy.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


5. Magányra vágysz szeretteid között

Kicsit most elvonulnál a külvilágtól. Szeretnél megpihenni azok körében, akiket szeretsz és akik az igazi érzelmi kikapcsolódást adják számodra. Kapud stabil, biztonságos, de nem riogató. Nincs tehát bajod a környezeteddel, nem állsz hadilábon az életeddel, egyszerűen kicsit elfáradtál, és joggal szeretnél harmóniára lelni. Az örökzöldek, a klasszikus színek és anyagok mind azt mutatják, hogy tisztában vagy a valódi értékekkel, életszemléleted stabil és kiegyensúlyozott. A ház azonban nem látszik a bejárattól, nem vagy most kíváncsi a tolakodó tekintetekre, és emiatt ne is érezd magad rosszul, hiszen mindenkinek szüksége van olykor arra, hogy fékezzen, megálljon. Ez a választás egy jel arra, hogy szakíts időt önmagadra, törődj a lelkeddel és elméddel. Ez megadja a fejlődéshez, a harmóniához és a boldogsághoz vezető utat.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


6. Nincs előtted semmi akadály

Nem ismersz lehetetlent. Álmodozó alkat vagy, de nem merül ki személyiséged abban, hogy elképzeled, mire vágysz - meg is találod erre a lehetőségeket. Optimizmusod irigylésreméltó, ugyanakkor kőkeményen meg is dolgoztál azért, hogy elérd a célod. A gyönyörű napfelkelte azt mutatja, még csak most kezdődnek az igazi lehetőségek az éledben. És ha jobban megfigyeled a képet, akkor nem csupán azt láthatod rajta, hogy óriási, növényekben gazdag terület vár rád a kapun túl, hanem azt is, hogy az út máris megnyílt, hiszen akár a kapu mellett is könnyedén besétálhatsz a baloldali kis hasadékon át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?