EZO

Melyik jegyben születtél? Így kellene elkezdened a diétát!

Csillagjegyed elárulja, hogy vágj neki a diétának, milyen mozgásformát válassz. Nézd meg, mit ajánlanak neked az égiek, és ez alapján kezdd el a fogyókúrád!
címkék:

A diétázás mindenki számára más-más módon működik hatékonyan. Az, hogy mi jó neked, mitől lesz hatásos bármelyik fogyókúra, megsúgja a csillagjegyed. Figyelj meg minden lehetőséget, gondold át, mit tudsz megvalósítani belőlük és hidd el, megtalálod a leghatékonyabb módszert!

Kos (március 21 - április 19.)

Fejben kell eldöntened, hogy mit is szeretnél. Tűzz ki célokat és apró lépésekben haladj előre. A sportolás a mindennapok része kell hogy legyen számodra: hidd el, végül képes leszel lefutni a maratont is. Számodra a spinning, vagy a futás a legmegfelelőbb mozgásforma. Az étkezéseddel eddig sem volt gondod, mértékletességed tartsd meg és menni fog!

Bika (április 20 - május 20.)

Számodra a fogyókúra egy hosszú, de hatékony folyamat, ezért nagy szükséged lesz a türelmedre. A legjobb mozgásforma számodra a jóga, ami igazán segít a lelki békéd megteremtésében is. Az étkezésedben igyekezz többször keveset enni. Lassan, alaposan rágd meg a falatokat és törekedj minőségi ételek fogyasztására.

Ikrek (május 21 - június 20.)

Irány a fitneszterem, de válassz magadnak személyi edzőt, hogy hatékony legyen minden mozdulatod. Szánj elég időt magadra, mert ha nem jársz rendszeresen edzeni, teljesen felesleges pénzt és időt pazarolnod erre. Az étkezésed főbb eleme a szárnyashús legyen, mert ettől tudsz a leghatékonyabban lefogyni. Egyél sok csirkemellet, salátával vagy párolt zöldségekkel, de bátran kipróbálhatod a kacsahúst is.

Rák (június 21 - július 22.)

Keress magadnak egy kevésbé divatos és felkapott helyet, ahol nincsenek túl sokan, így nem jössz zavarba másoktól és kezdj el sportolni. Az úszás a legideálisabb mozgásforma számodra, de a hatékony fogyókúrához más edzésre is szükséged lesz. A mottód a mértékletesség legyen, ami az evésre is vonatkozzon. Bátran egyél mindent, de csak módjával. A szénhidrátmennyiséget próbáld csökkenteni!

Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)

A tánc a legjobb mozgásforma számodra. Kezdj el salsázni, vagy zumbázni, a lényeg, hogy élvezd, amit csinálsz. Az önkifejezésed megtalálása nagyban hozzájárul majd a diétád sikeréhez. Kísérletezz, próbálj ki újfajta ételeket, más ízkombinációkat. Ha szereted az olasz ízeket, kezdd el a mediterrán diétát, biztos lehetsz a sikerében.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22.)

Mindenképp monoton sportot válassz magadnak. Erre a legalkalmasabb a futás, amit lehet edzőteremben, vagy akár a szabadban is űzni. Légy kitartó és elszánt, mert csak így tudsz megfelelő eredményt elérni. Az étkezésedben számold a kalóriákat és az ételek összetevőid se hagyd figyelmen kívül. Alkalmas vagy arra, hogy mindent precízen és pontosan végiggondolj és tudatosan indulj neki az útnak.

Mérleg (szeptember 23 - október 22.)

Soha ne kezdj egyedül az életmódváltásba, mert gyorsan fel fogod adni. A művészi vénád itt is megmutatkozik, ezért mindenképpen olyan mozgást válassz, ahol kreatív lehetsz, mondjuk zumbázz! Semmiképpen ne kezdj el diétázni magadtól, kérdezz meg egy szakembert és kérj étrendmintát, amit képes vagy betartani és követni.

Skorpió (október 23 - november 21.)

A versenyzés a véredben van, imádsz bármilyen kihívásban részt venni. Mindenképpen olyan mozgást válassz, ahol egyre emelheted a tétet. A legjobb a futás vagy a kerékpározás, ahol mindig magasabbra teheted a lécet. Az étkezés terén elég, ha csak számolod a kalóriákat, mert annyira céltudatosan állsz a dolgokhoz, hogy mindenre képes vagy a célod eléréséhez.

Nyilas (november 22- december 21.)

Kültéri sportot válassz, amit többedmagaddal űzöl. Ilyen a sziklamászás vagy túrázás, a lényeg, hogy ne zárt térben legyetek. Ahogy a mozgáshoz, úgy a diétázáshoz is szükséged van mások társaságára. Mindenképpen légy valamilyen csoport tagja, így egymást támogatva, erősítve tuti lesz a sikered.

Bak (december 22- január 19.)

A konditeremben a helyed. Fejleszd az izmaidat egyedül, vagy egy személyi edzővel, hiszen nagyon jól bírod az ilyen fajta megterhelést. Annyira jól megy majd neked a súlyzós edzés, hogy gyors eredményt fogsz elérni. Az étkezésedben készíts magadnak étkezési tervet és eszerint haladva ott is látványos lesz a változás. Tudatosságod mindenen átsegít.

Vízöntő (január 20 - február 18.)

Csatlakozz egy közeli fitneszklubhoz és próbálj ki többféle mozgásformát. Fontos számodra, hogy épp kedvednek, aktuális hangulatodnak megfelelő mozgásformát végezz. Tudományos módon kezdj el diétázni, olvass utánuk és döntsd el, melyik áll hozzád a legközelebb, mivel tudsz azonosulni. Legyen az paleolit, update vagy bármelyik, amihez kedved van és hiszel benne.

Halak ( február 19 - március 20.)

A nagyobb motivációdhoz keress magadnak egy barátot, akivel eljársz úszni, vagy bármilyen más vizes sportot kipróbálsz. A lételemed az uszoda vagy akármilyen más nedves közeg. Első lépésként változtass az étkezéseden és hagyd el a cukrot. Ezután a feldolgozott élelmiszerek következnek. Mindig törekedj a fokozatosságra, mert hajlamos vagy könnyen feladni az elképzeléseid.

 

 

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?