Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2018.03.03.

Melyik jegyben születtél? Ezt kellene hordanod mindig a zsebedben

Minden jegy szülöttének megvannak a jellemzõi, életfeladatai, és minden embernek a saját életútja. De vajon tisztában vagy azzal, hogy a kristályok, ásványok segíthetnek abban, hogy ezen az úton egyszerûbben, zökkenõmentesebben járhass? Megmutatjuk, mit kell magadnál hordanod, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb lehess a hétköznapokban.

Minden születési jegyhez tartoznak kristályok, ásványok, melyek segítséget nyújthatnak az életben való boldoguláshoz. Van olyan kristály, amelyik abban támogat, hogy a rezgését, energiáját betegség esetén magadhoz tudd hívni. De minden jegyet több kristály is segít a különböző életterületeken. Mi most kiválasztottunk egyet, amely igen domináns, ezt a követ érdemes akár a zsebedben hordani. Hagyd, engedd, hogy az energiái segítségedre legyenek. Hogy melyik jegyhez melyik követ ajánljuk? Most megtudhatod!

1. Kos - Rózsakvarc

Ha ebben a jegyben születtél, a rózsakvarc segít téged az önelfogadásban, így elérheted életed valódi célját, és akár igazi vezető is lehetsz. Használd ki tüzes, dinamikus energiáidat, az egyensúlyban pedig segítségedre lesz a rózsakvarc.

 2. Bika - Tigrisszem

A Bika jegy szülöttjeként viselj a zsebedben tigrisszem követ, magabiztosságot, stabilitást, biztonságot fog nyújtani. Ezek az erősségeid is, de bármikor kibillensz, visszahoznak a kristály energiái.

3. Ikrek - Hegyikristály

Tökéletesen támogat a tiszta kommunikációban, pozitív energiával tölt fel, hiszen a fő feladatodhoz tartozik az emberekkel való kapcsolatteremtés, az információáramlás segítése.

4. Rák - Larimárkő, delfinkő

Segít a mély érzelmeid megélésében, megnyugtat, melegen tartja benned a szeretetet, segít kezedben tartani életed irányítását. Mindezt a szeretet jegyében. Hiszen feladatod a családra összpontosítani, békét teremteni.

5. Oroszlán - Adamit

Élénk, merész természeted van, ez a kristály segíteni fog a ragyogásban, és a szívcsakra összehangolásban is, mely optimizmussal fog eltölteni. Segít az elszántság tüzét lángra lobbantani benned. Feladatod központi szerep, így tiszta szívvel, mutathatod meg önmagad másoknak.

6. Szűz - Türkiz

Hordd magadnál ezt az ásványt, mert képes vagy elveszni a részletekben. Folyamatosan a rendet szeretnéd fenntartani, a nyugalmat és az egyensúlyt, ebben segít majd a türkiz a hétköznapokban.

7. Mérleg - Vortex

Törekedj arra, hogy a körülötted lévő világgal harmóniába kerülj, ebben segít a vortex. Összehangolja testenergiáidat, így a mérleg egyensúlyban lesz. Létrejön önmagadban a külvilággal való harmónia. Megszünteti benned a bizonytalanságot, és az ingatagságot.

8. Skorpió - Mandarinkvarc

Szenvedélyes, mélyen érzékelő vagy. Ez a kristály segíthet a mindennapokban a szeretet megélésében, kreatív energiáidat ösztönzi.

9. Nyilas - Azurit          

Kalandos, lelkes életedben szükséged van erre a kristályra, hogy harmóniában tudj lépést tartani a kínálkozó lehetőségekkel. Növeli a tudatosságod, új felfedezésekre nyílhatsz meg.

10. Bak - Galenit

Soha nem félsz a kemény munkától, de jót tesz, ha ezt a kristályt magadnál tartod, mert nem csak az élet nehézségeit kell tudni jól viselni, hanem teret kell adj a szeretetnek.

11. Vízöntő – Willemit

Szeretsz mindig egy lépéssel előrébb lenni. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy tudatában lehess az eljövendő lehetőségeknek, megragadhasd a pillanatot.

12. Halak - Covelite kristály

Szeretsz elmenekülni édes álomvilágodba. Ez a kristály segíti, erősíti intuitív készségeidet, elmélyíti érzékenységedet, miközben megőrizheted a valóságot. A Földön tart!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

"Bebizonyítottad, hogy nulla vagy, mint pasi" – brutális alázást kapott a TV2 sztárja

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!