EZO

Megérkezett az augusztusi horoszkópod! Ezt tartogatja még neked a nyár

Nagy lehetőségek hónapja az augusztus! És nem csak a hónap szülöttei, az Oroszlánok számára. Ragadd meg a lehetőséget, a csillagok, az égiek támogatását, és merj lépni!

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 22.)

Ahogyan azt már kidoboltattad széles e világban, a te születésnapodat ünnepli mindenki ebben a hónapban. Bár nincs szándékunkban csökkenteni a petárdák számát, de azért vegyél valamit észre:

amikor ilyen harsányan ünnepelsz, mások egy kicsit félresöpörtnek érzik magukat.

Sőt: valaki, a közvetlen környezetedben kifejezetten azt kívánja, hogy tedd le végre a telefont, vegyél vissza az Instázásból, és egy percre figyelj rá, egyedül csak őrá.

Lehetnél kivételesen, most az egyszer a középpontban anélkül, hogy az összes hírcsatornát tudósítanád a fontos hírről? (Igen, az még belefér, hogy informálod a pincért: ma van a születésnapod).

SZÛZ (augusztus 23 - szeptember 22.)

Van itt valami, amit visszatartasz, kedves Szűz! Egy kezdődő barátságot? Egy előléptetést, amit félsz kérni? A kommunikációért felelős Merkúr visszakozik ebben a hónapban a te jeledben,

használd fel ezt az időt a folyton felszínre vágyó kritizáló hajlamod elcsendesítésére.

Mi ehhez az első lépés? Hagyd abba a túlzott analizálást! Egyszerű: állj le! Most! Elemezd a helyzetet (Tudod: amikor még 15-ször elolvasod az email-edet, mielőtt elküldenéd, vagy amikor pánikba esel, ha 15 percig nem válaszolnak az sms-edre). Szedd össze a bátorságod, és add elő, mit szeretnél. Meglátod, a dolgok mozgásba lendülnek!

MÉRLEG (szeptember 23 - október 21.)

A te jegyedben állnak most az energiabomba Jupiter és a Neptun bolygók. Ez egy 

kiemelkedő kapcsolatteremtési lehetőséget jelent számodra.

Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy elmenj randira azzal a netes ismerőssel, akit eddig a „nem igazán a te típusod” csoportba osztottál. Ha boldog párkapcsolatban élsz, melegítsd fel a kapcsolatot egy gyerekkori, rég nem látott haveroddal, akit elsodort mellőled az élet. Néha a barátság épp arra való, hogy a világot más szemével lásd egy kicsit.

SKORPIÓ (október 22 – november 21.)

Bár kifelé általában tartózkodó és hűvös vagy, a felszín alatt kíváncsiság és hatalmas érzelmek kavarognak benned. Épp ezért történhetett nemrég, hogy egy kínos, szégyenteljes szituációt követően jó mélyre süllyedtél az önleértékelésben. Szerencsére az Oroszlán harsogó energiával uralja a bolygódat a hónap nagyobb részében, és

segít távol tartani az önsanyargató gondolatokat.

Mivel gyorsíthatod fel ezt a jótékony hatást? Légy kedves találomra kiválasztott emberekkel (Például: hívd meg az új, idősebb kolléganőt, hogy csatlakozzon hozzád az ebédlőben, vagy mosolyogva engedj valakit besorolni magad elé a csúcsforgalomban). A jó cselekedet a leghatékonyabb arra, hogy te is újra jól érezd magad.

NYILAS (november 22 – december 21.)

Ez a hónap igazi karrierlehetőséget hozhat számodra, kedves Nyilas! A Szaturnusz, a kihívások bolygója, direkt a te jegyedben telepszik meg.

Most jön el az ideje, hogy átgondold, milyen örökséget akarsz hagyni magad után ezen a bolygón.

Talán kicsit furcsán hangzik, de tényleg, próbáld meg magad látni 5, 10, 20 év múlva! Itt az idő, hogy a jövőre gondolva nekiszegezd magadnak a fontos kérdéseket (például, hogy az a jó kis fizetés elég ok rá, hogy maradj a mostani állásodban?), és végre őszinte legyél saját magadhoz a válaszokban is. Jó bor mellett egy kis beszélgetés a legközelebbi családtagoddal kezdésnek jó lesz. Sok sikert!

BAK (december 22 – január 19.)

A napirended rabszolgája vagy,

ami végül is nem rossz dolog. (Vacsora minden este 7-kor? Biztos remek). Mi a baj vele mégis? A megszokotthoz való görcsös ragaszkodás gátja lehet a társas és kulturális kapcsolatoknak. Õszintén: valld be, hogy hetek óta nem történt veled semmi olyasmi, amit jópofa anekdotaként elmesélnél egy társaságban. A lázadó Uránusz áll kontrasztban a jegyeddel ebben a hónapban, úgyhogy hagyj fel minden rutinnal, ami gátolja az intellektusod! Gondold meg: tényleg, érdemes mindig ugyanabba az étterembe menni? ugyanazokat az oldalakat olvasni az újságban? Ha egy kicsit kinyújtóztatod az agyad, az jó hatással lesz az érzelmeidre is, és felkészíthet a fenyegető kihívásokra, amik ősszel várhatóak.

VÍZÖNTÕ (január 20 – február 18.)

Utálod a veszekedést. Épp ezért, amikor a barátnőd átrendezi a konyhádat, nyelsz egyet, és azt mondod: remekül néz ki. Pedig egyáltalán nem! Ki teszi a vizes poharakat olyan magasra, ahol senki nem éri el őket? A Holdfogyatkozással a te jegyedben ebben a hónapban

kvázi kozmikus zöld jelzést kapsz, hogy mindenkinek nyíltan megmondd a véleményedet

Légy résen a hónap közepén: komoly vitád lesz a pároddal vagy egy jó baráttal. Ahelyett, hogy a szokásos módon magadba temetnéd a véleményed, vagy meggyőznéd magad a másik igazáról, mutasd meg neki az igazi arcodat, még ha ez az arc éppen akkor csúnya, sírós lesz is. A kapcsolatodnak csak jót fog tenni.

HALAK (február 19 – március 20.)

Ezen a nyáron megfogadtad, hogy minden a legjobb lesz neked

napon sütkérezős, mezítlábas, pendelyes nyaralás. Amit nem igazán terveztél: egy héten öt éjszaka rosézni, miközben még a bőröndödet sem pakoltad ki a hosszú hétvégék között. Csak egy baráti tanács, kedves Halak: a nyár nem mentség arra, hogy úgy élj, mint egy csavargó, és tény, hogy talán te is hibás vagy abban, hogy mostanában rosszul vagy a munkádtól. A Merkúr segít ebben a hónapban, hogy összeszedd magad. Áldozz fel 1-2 pohárral, helyette menj el edzeni, vagy válogasd szét a mosott ruhát. Hidd el, jó hatással lesz az általános teljesítményedre is.

KOS (március 21 – április 19.)

A kétéves gyerkőcöd beül hozzád a kádba, amikor épp relaxálnál egy kicsit. A főnököd téged szekál, hogy nem elég a haszon az ügyfelektől. Vagy talán a partneredtől robban mindjárt a telefonod, mert óránként jelentkezik be. Akárhogy is,

úgy néz ki, mostanában nem igazán jut időd magadra, és ez lassanként az agyadra megy.

Az Uránusz, a radikálisok bolygója visszafelé halad a te napodban. Itt az idő, hogy a személyes tered kialakítása elsődleges legyen, minden káosz ellenére. Most használd fel az összegyűlt szabadnapokat. Menj el egy kiállításra, vagy a partnered nélkül vegyél részt egy baráti összejövetelen. Gyerekeid vannak? Az Isten szerelmére, hívj már egy bébiszittert!

BIKA (április 20 – május 20.)

Mindig is annak a filozófiának a híve voltál, hogy

ha azt akarod, hogy a munka jól el legyen végezve, csináld meg magad

Sajna az utóbbi időben többet markoltál, mint amennyivel meg tudnál birkózni. Amikor az uralkodód, Vénusz belép a Rákba ebben a hónapban, nézz körül, hátha találsz olyan területet, ahol egy kicsit kiadhatod a kezedből az irányítást. Rájössz, nem is olyan veszélyes ez a dolog. A bébiszittert, az előre főzött ételeket nem véletlenül találták ki. Amikor augusztus negyedik hetében stresszes helyzetbe kerülsz, a visszaszerzett egyensúly nagyon jól fog majd jönni!

IKREK (május 21 – június 20.)

Mint a legkíváncsibb jel szülötte az összes állatöv közül, téged minden érdekel.

(Festészet, bicajozás, programozás, stb.) Mi ezzel a baj? Hogy nem igazán viszed végig a dolgokat. A jó hír: a visszatartó Szaturnusz pont szemben áll a napoddal ebben a hónapban. Melléd állnak az égi támogatók a harcban, és addig maradnak, míg eredményt nem érsz el. Most vedd elő az összes félretett álmodat, alkotó projektedet, és válassz ki egyet, amit végre véghezvihetsz.

RÁK (június 21 – július 22.)

Te hevesen véded a magánéletedet.

Ezért amikor találsz valakit, akiben megbízol, túlságosan kiszolgáltatottá válsz neki, függővé válsz tőle.

És a múlt hónapban ünnepelt szülinapod óta kissé rácuppantál a kedvesedre. Vénusszal a jegyedben itt az idő, hogy magadban találd meg a biztonságodat, ahelyett, hogy a partneredet dolgoztatnád állandóan. Hogyan? Keress egy feladatot, amiben általában mások segítségét szoktad kérni (például egy IKEA bútor összeszerelése), és most oldd meg a feladatot egyedül. A megerősödött önbizalom jól fog jönni a hónap végén, amikor valódi kihívás érkezik a munkáddal kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?