EZO

Megérkezett a vasárnapi horoszkópod, érdekes mi vár rád

Lássuk, mit ígérnek a csillagok
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

A bolygóállások nagyon érdekes szituációt jeleznek a Kos csillagjegyűeknek. Elképzelhető, hogy olyan állást kell foglaljon egy olyan kérdésben, amiben nem is igazán akart részt venni. Az biztos, hogy a későbbiekben meghatározó lesz, melyik oldalt választotta, ezért felelős döntést kell hoznia, bármennyire is nehezére esik a választás.

Bika: (április 21. – május 20.)

Nem tudja megmagyarázni, hogy miért, de nem hisz azokban a lehetőségekben, amelyek ma megnyílhatnak ön előtt. Mindenhez szkeptikusan áll hozzá, de a közelmúlt eseményei miatt ez érthető. Ha elutasítás helyett egy kicsit nyitni próbálna a külvilág felé, könnyebben tudná kezelni eddigi kételyeit, kifogásait.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Egyszerűen alig akarja elhinni, hogy ma minden milyen lassan és vontatottan halad. Az is lehet, hogy inkább ön az, aki a front vagy a fáradtság hatására sokkal kómásabban érzi magát, ezért a környezetéből is lassabban veszi fel az ingereket. Semmi baj, ez legyen ma a legnagyobb problémája, holnapra már jobban lesz.

Rák: (június 22. – július 22.)

Érzi, hogy változtatásra lenne szüksége ahhoz, hogy a nyugodt életkörülményeket biztosítani tudja saját magának és szeretteinek. Ha olyan vállalkozásban gondolkozik, amely kifejezetten családbarát lenne, érdemes megtennie a kezdő lépéseket ennek ügyében. Arra azért figyeljen, hogy ne vállaljon túl nagy kockázatot, inkább könnyen elérhető célokat tűzzön ki.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Ha valami foglalkoztatja, ne söpörje félre a gondolatot, hanem járjon a végére. Oka van annak, hogy megállás nélkül ezen jár az esze. Talán most készen áll arra, hogy megértse a miértjét. Ha esetleg nem tetszik a megoldás, ne keseredjen el, legalább tudni fogja, hogy mi az, amin feltétlenül változtatnia kell a közeljövőben.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Nehezen tud megnyílni mások előtt, de ön is érezheti, hogy ideje lenne beszélni valakivel a problémáiról. Olyan embert válasszon erre a célra, aki nem csak sajnálkozik és hirtelen jött tanácsokat ad, hanem aki megérti a helyzetet és tapasztalatból beszél. Jelenleg erre van a legnagyobb szüksége.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Ha komoly váltást, változtatást tervez bármivel kapcsolatban, ne most kezdjen bele, azon túlmenően ugyanis, hogy kockázatos ezek kimenetele, rengeteg feszültséget spórol meg önmagának. Sajnos a csillagok most fokozott balesetveszélyt, sőt még műtétek lehetőségét jelzik, ezért nagyon óvatosan sportolnak és közlekedjenek!

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A hónap második felében vonják be párjukat, családjukat is a döntéseikbe, hiszen önben most jóval nagyobb az idealizmus, mint általában és a valóságos kép kialakításához, bizony szükség van a józan észre. Az Uránusz nagyon jó megoldásokkal segíti önt, a Plútó pedig változásokat hozhat baráti körében.

Fotó: Pixabay.com

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Kitűnő ösztönösséggel tud most vitás ügyeket kezelni, félreértéseket elsimítani, új megoldásokat vagy ötleteket elfogadtatni. Elképzelhető, hogy partnere sokkal több intimitást igényelne öntől. Szüksége van a szorosabb lelki és fizikai közelségre, ezért ezekben a napokban koncentráljon jobban ezekre a figyelmességekre.

Bak: (december 22. – január 20.)

Munkahelyén egyre több feladatot bíznak önre, amit egyfelől nagyon élvez, mert úgy érzi, hogy bizonyíthatja rátermettségét és a kreativitását. Szereti begyűjteni az elismerő szavakat is. Másfelől viszont a sok munka mellett próbáljon időt szakítani a pihenésre is, mert a kialvatlanság gondot okozhat.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Kellemes, jó hangulatban telik a hónap második fele. Képes lesz elfogadásra, megértésre, bölcs belátásra. Lehet, hogy gyermekei vágyait sikerül most valóra váltania. Próbáljon most a pillanatnak élni, ne terhelje jövőjét most nagyszabású tervekkel. Legyen sokat a családjával, még akkor is, ha néha ezt önfeláldozásnak éli meg.

Halak: (február 20. – március 20.)

Lendületesen, de átgondolva haladjon előre saját megkezdett útján. Uralkodó bolygója támogatja önt a sikereiben, és nagymértékben segíti abban, hogy mások is megértsék a céljait. Kerülje azonban az öncélú terveket, csak akkor lesz az elképzelése, tevékenysége igazán sikeres, ha környezete érdekeit is szem előtt tartja.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?