Létrehozva: 2021.08.25.

Megérkezett a szeptemberi horoszkópod, sorsfordító napok jönnek!

Lássuk, mit ígérnek hamarosan a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

Az iskolakezdés miatt elég sok lehet a munkád, ezért egyfajta zaklatottság fog uralni a munkahelyeden. Ügyelj arra, hogy kerüld a konfliktusokat, különben még nehezebben tudod majd kezelni az otthoni dolgaidat. Szerelmi életed csak akkor lesz harmonikus, ha fejlődni tudsz a kapcsolat terén is.

Fotó: Pixabay.com

Bika: (április 21. – május 20.)

Legyél az érzelmeiben szenvedélyes, a kommunikációban diplomatikus. Ez a kettősség jellemezzen egész héten, mert így tudod a legjobbat és legtöbbet kihozni a napjaidból és azokból az emberekből, akik körülvesznek. Buszról vagy villamosról szállj le egy megállóval hamarabb, és sétálj egyet.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Őrült tempóban pörögnek az események, nem csoda, hogy határtalan az optimizmusod és a humorérzéked. Élvezd ki ezt a remek időszakot, és ne feledd, kiknek köszönheted azt, hogy most ilyen jól érzed magad a bőrödben. Mutasd ki a háládat és szeretetedet feléjük, hogy lássák, te is törődsz velük.

Rák: (június 22. – július 22.)

Kissé nehezen indul a hónap, de annál jobban fog végződni. Bátortalanul kezdesz bele az új munkádba, pedig sziporkázó ötletekben bővelkedsz. Próbáld meg túltenni magadat azon, hogy még csak az ősz eleje jön, s máris könnyebben megy minden. A flörtölést egyelőre hagyd, hacsak nem vágysz egy nagy csalódásra.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Remekül tudod a szeptemberi hetekben képviselni az érdekeidet, és ezzel olyan eredményt érhetsz el az élet több területén is, amely miatt jelentősen nőhet az irigyeid száma. Mivel a munkatársaid között sok lehet az arrogáns, akarnok típusú ember, ezért a felszabadultságot leginkább a baráti kapcsolataidban élheted meg.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Abban biztos lehetsz, hogy mostantól jobb napok várnak rád. Még az is lehet, hogy egészen más irányt vesz az életed: például jól járhatsz azzal, ha új tanulmányokba kezdesz. Párkapcsolati szempontból fontos, hogy a jövőben minden konfliktusodat azonnal beszéld meg a kedveseddel, így elkerülhető a nagyobb zűrzavar.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Bágyadtan indul a hónap, és nagyon nehezedre esik összekapni magad. Ne kedvetlenedj el emiatt, ez nem a gyengeség jele, senki sem képes minden nap ugyanolyan motiváltsággal és lendülettel haladni a munkájában. Segíts magadon azzal, hogy lazábban veszel mindent és nem görcsölsz rá semmire.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A bolygóállások belső harcokat eredményezhetnek, de kívülről, főleg párkapcsolatból érkező konfliktusokat is. Szeretnéd végre a saját sorsodat egyengetni, azzal foglalkozni, amit igazán szeretnél, és ezek a gondolatok nem hagynak nyugodni. Szabadulj meg a feszültségtől, és tedd meg az első konkrét lépéseket!

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Egy szerelmi kapcsolat miatt összezavarodhatsz. Egyszerűen nem találsz magyarázatot arra, hogy miért vonzódsz hozzá mindennél jobban, és vállalsz el olyasmit is, amire azelőtt nem volt példa. Talán ezzel tartozol a lelkiismeretednek, minden esélyt meg akarsz adni arra, hogy működhessen ez a kapcsolat.

Bak: (december 22. – január 20.)

Uralkodó bolygód továbbra is arra ösztökél, hogy mindig nézz a felszín mögé, kutasd a szavak rejtett értelmét. Arra azonban ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert ha elveszíted a racionális kontrollt, túlzottan aggodalmaskodóvá, sőt akár féltékennyé is válhatsz, ami tönkreteheti a napjaidat.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ne becsüld le a kisebb frontokat, és fáradtan ne ülj a volán mögé. Bármi megviselhet: az erős napsütés, az eső, a szél, és mindezek mellé még egy általános fáradtság is társulhat, amit jó lenne levetkőzni. Fel kellene erősítened magad, mert így csak árnyékod vagy önmagadnak, ennél sokkal energikusabb szoktál lenni.

Halak: (február 20. – március 20.)

Bőséget és növekedést jeleznek a csillagok, egy új, izgalmas feladat is kilátásban lehet. Az otthoni teendők és az iskolakezdéssel kapcsolatos szervezési feladatok rengeteg odafigyelést igényelnek, ezért nagyon kell koncentrálnod arra is, hogy ne hanyagold el a munkádat. Ilyen nyomás alatt könnyebben hibázik az ember.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Budapesti luxusüzlet-rablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

mindmegette.hu

Megszakad a szív: Vilmos herceg fakanalat ragadott, de közben is feleségéért aggódott

vg.hu

Csengeri óriásbörtön: zajlik a toborzás, kiderült, mennyiért keresnek dolgozókat

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is