EZO

Megérkezett a novemberi horoszkópod, ez vár rád még 2018-ban

Hamarosan itt az év vége, mondhatni húzz bele! Sokak számára pozitív meglepetést hoz a munkában a november. Az ősz végi depresszió, és lustaság helyett válaszd inkább a szórakozást, kikapcsolódást. Lássuk, mit ígér a horoszkópod!

A természet változik, novemberben készül a téli álomra. Mi magunk is fáradékonyabbak lehetünk, ne csodálkozz, hiszen a csillagok is ezt sugallják. Közben hatással lesz rád a Vénusz retrográd, amely már a Mérleg jegyében vonul visszafelé. Kapaszkodj ebbe a hatásba, hiszen ez a karrierben sikert hozhat. November 7-én az újhold is segít oldani az október végi feszültségeket. Fokozatosan fellélegezhetsz, és egy kissé optimistábbá válhatsz. Az előző hetek stresszét, vagy fáradt hangulatát kompenzáld egy kis szórakozással. Lássuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire.

Kos

Ha ebben a jegyben szülöttél, akkor aktívabb időszak lesz ez számodra a munkahelyeden. Sikerül jól beosztanod az idődet, és elérned amire most vágysz. Itt az idő, hogy akár a feletteseid figyelmét is felhívd magadra. Feküdj fel erre a pozitív hullámra a siker érdekében. Szánj időt azért a pihenésre is, ne engedd, hogy a novemberi mélabú hatalmába kerítsen! Gyűjts erőt a sikerek eléréséhez. Egyensúlyozz ügyesen a munka és a pihenés között. Egy kis sport feltölthet energiával, jókedvvel.  Magánéletben kisebb konfliktusaid előfordulhatnak, de ezt is jól meg tudod oldani.

Bika

Számos pozitív tapasztalatot hoz el számodra a november a munka területén. Gyümölcsöző kapcsolatokat, remek lehetőségeket. Nem maradnak elismerés nélkül a sikereid, de vigyázz ne szállj el az eredményeidtől. Magánéletedben megnyugvásra lesz. Figyelj oda viszont, hogy ne érjenek apró háztartási- vagy sportsérülések. Itt az ideje, hogy továbbképezd magad, de legalább tervbe vedd a közeljövőben.

Ikrek

Novemberben letörtnek érezheted magad. De most különösen számíthatsz családod segítségére, támogatására. Egyszerűbben fogsz megbirkózni az élethelyzeteddel, ha elfogadod a segítségüket. Frusztrációdon segíthet a sport és a kikapcsolódás. Magánéletben szárnyalsz, akár párkapcsolatban élsz akár szingliként. Ne lustálkodj, meglásd tiéd a világ!

Rák

Kedvező hatással lesznek a bolygók a párkapcsolatodra, november számodra igazán pozitív időszak. Pároddal a kötődés mélyebb, mint valaha. Élvezd ki a szerelmes időszakot és a harmóniát. Itt az ideje learatni kemény munkád gyümölcsét. Szánj időt a pihenésre, kapcsolódj ki. Ügyelj arra, hogy ne hanyagold el közeli hozzátartozóidat, családtagjaidat sem!

Oroszlán

Az emberi kapcsolataid terén harmóniában leszel. Itt az ideje, hogy a párkapcsolatban szintet lépjetek. A családi béke is téged támogat, kisebb konfliktusaidon szinte átrepülsz. Ha mégis a depresszió hangulata kerülne időnként a közeledbe, na agyalj azon, hogy mit lehetett volna jobban csinálni a múltban. A múltat nem tudod megváltoztatni, inkább helyezz hangsúlyt arra, hogy milyen szerencsés is vagy. Érdemes a fogaid épségére odafigyelned, keresd fel a fogorvosodat! Munkában pedig nem lenne csoda, ha előléptetnének.

Szűz

Ahogy közeledsz az év végéhez, úgy lesz lehetőséget megvillantani a benned rejlő képességeket. Még a legbonyolultabbnak tűnő feladatot is képes leszel megoldani. Fordítsd szabadidőd egy részét mozgásra és tested ápolására. Novemberben ne fogd vissza magad, merj kedves lenni. Családod a háttérben harmóniát biztosít. Kedvező periódus ez az életedben, de mindenképpen figyelj oda saját magadra, még, ha az év végi hajtás miatt erre most kevés időd is jut.

Mérleg

Érdemes a pároddal való kapcsolatodat megerősítened, vagy elgondolkodnod azon, hogy hogyan tovább! Ahogy a mérleg billen, úgy vagy képes te is belül megbillenni és kétségekbe esni. Itt az ideje, hogy minőségi lépést tegyetek, de ehhez végre döntened kell. Ne tétovázz, bárhogy is döntesz, az egy új út felé visz. Akár a pároddal, akár nélküle. A karriered szempontjából ez egy lecsendesülő időszak. Ha szingli vagy, itt az ideje egy kicsit felpezsdíteni az életet! Legyél nyitott a szórakozásra, élj aktívabb társadalmi életet.

Skorpió

A benned lévő feszültséget ne vezesd le környezeteden, de főleg ne a párodon! Törekedj inkább a nemrégiben megszerzett harmónia megtartásában. Kissé nyugtalan lehetsz, de a család és a barátok nagy segítségedre lehetnek ebben az időszakban. Fordulj feléjük bizalommal. Legyél a munkádban figyelmesebb, hogy hibáid később ne köszönjenek vissza. Relaxálj, menj el egy jóga órára. Ha még nem próbáltad, vidd el a párodat is. A közös időtöltés segítségetekre lesz.

Nyilas

Nagyon aktív és pozitív lesz számodra a november. Legfőképpen a saját dolgaid rendezésére. Most a problémáidat is könnyen oldod meg, szinte észre sem veszed őket. Ne vonja el figyelmedet a közeledő ünnep, koncentrálj  a munkádra, hogy harmóniában tölthesd partnereddel az év utolsó napjait. Itt az ideje, hogy rossz szokásodtól megszabadulj! Ha egyedülálló vagy, akkor is a munkádra koncentrálj, csak vedd észre, ha valaki kopogtat az ajtón, hátha érdemes beengedned.

Bak

Szuper lehetőséget kapsz a munkában, a főnökeid és munkatársaid közben segítőkészek és kedvesek lesznek veled. Bak számára ez az egyik legjobb dolog, ami az életében történhet, a munka és a siker területén beköszöntő pozitív időszak. Használd ki! Nem csak alapozásra jó a november, hanem a kiteljesedésre is, kérdés éppen hol tartasz az életedben. Az előforduló családi problémát viszont ne söpörd a szőnyeg alá! Ha nem vagy kicsinyes, hamar megoldhatod a felmerülő feszültséget.

Vízöntő

Hatalmas információ befogadására leszel képes novemberben. Sokan fordulnak majd hozzád akár egy jó mondatért. Sokaknak fogsz  spontán segíteni. Viszont a munkádban nem igazán fogod tudni ezeket az információkat teljességükben kihasználni. Szabadidődben tanulj, vagy vegyél részt egy tanfolyamon. Tölts időt barátaiddal, családtagjaiddal. Jó ez az időszak arra is, hogy a környezetedet tisztává varázsold, esetleg megszabadulj régi bútoraidtól, hogy helyükre ujjak érkezhessenek. Erősítsd meg személyes kapcsolataidat is, nem fogsz unatkozni!

Halak

Munkád gyümölcse megérett, itt az aratás ideje. Magánéletedben pedig ideje levenned az álmok rózsaszínű szemüvegét, és a realitást végre észrevenned. Személyiséged fejlődése érdekében semmiképpen ne ragadj benne egy mesében, lejárt a hercegek és hercegnők ideje. Kapcsolataidban is képes leszel a régi sérelmeidet megoldani, megbocsájtani másoknak. Ezeknek a feladatoknak a megugrása nagy személyiségbeli fejlődést hozhatnak. Végre a rendes mederbe kerülhetnek kapcsolataid.

 

 

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?