Létrehozva: 2021.04.07.

Megérkezett a mai horoszkópod, ideje hogy összeszedd magad

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

A Kos szülöttek kimerültnek, olykor feszültnek érzik magukat. Ne keresse az okát, azok nagyon nyilvánvalóak: amit mások nem végeznek el, azt önnek be kell pótolnia. Szép dolog a kötelességérzet, de kénytelen lesz rájönni, hogy nem élhet folyamatos stresszben és nem áldozhatja fel egészségét mások hanyagsága miatt.

Bika: (április 21. – május 20.)

Ezekben a napokban hajlamos lesz arra, hogy kapcsolatait idealizálja. A hízelgés még egy ilyen, két lábbal a valóság talaján álló embert is megszédíthet, mint a Bika. Szerencsére csak átmenetileg, így semmi jóvátehetetlen nem történik. Vásárlásra, beruházásra ezek a napok kifejezetten alkalmasak.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A hónap elején olyasmi foglalkoztatja, amit kedvtelésként választott, később viszont személyes vagy anyagi okok motiválják. Fontolja meg, mit lép, mert a tetteinek messzire ható következményei lehetnek. Hallgasson ösztöneire és kövesse megérzéseit, ha nem igazán biztos a dolgában.

Rák: (június 22. – július 22.)

Hosszabb ideje foglalkoztatja, amit kedvtelésként választott, később viszont személyes vagy anyagi okok motiválják. Fontolja meg, mit lép, mert a tetteinek messzire ható következményei lehetnek. Azonban ne utasítson el valamit kapásból csak azért, mert kívül esik a komfortzónáján.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Állandó késztetést érezhet a cselekvésre. Legjobb, amit tehet, ha legalább hetente néhány alkalommal sportol. A görcsös megfelelési vágyat nagyon jól tudja így egyensúlyozni. Születési bolygója azt üzeni, hogy nem riad vissza még a legnehezebb helyzettől sem, lesz energiája a megoldáshoz.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Komoly változások elé nézhet, ami bizony áldozatokkal, lemondásokkal is jár, de végső soron kedvező változásokat hozhat. Ha tudja vagy érzi, mik azok a dolgok, amin feltétlenül változtatnia kell, itt az idő, hogy tegyen valamit, különben lehet, hogy másképp alakulnak a dolgok, mint ahogyan azt várta.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Elképzelhető, hogy ahelyett, hogy szépen kivárná a sorát, sietteti az eseményeket. Muszáj egy kicsit alkalmazkodnia a környezetéhez, ha eredményeket szeretne. Megértőek lesznek önnel szemben, ha őszintén beszél velük az elmúlt időszak eseményeiről, és arról, hogy ön min ment keresztül.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A Skorpiók a hónap során kissé hadilábon állnak majd az idővel, ezért ügyesen kell megválasztania, mi az, amire időt fog áldozni, és mi az, amire kár lenne energiát pazarolni. Ne döntsön hirtelen, az alaposan átgondolt döntéseket pedig ne változtassa meg néhány pillanatnyi érzés hatására.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Nehezen éli meg, hogyha környezetében felborul a megszokott rend és mivel közösségi ember, nehezen viselik az egyedüllétet, a magányt. Akkor kezeli jól a dolgait, ha nem ragaszkodik feltétlenül saját elképzeléseihez, hanem elfogadja a bekövetkező változásokat és ennek megfelelően alakítja most az életét.

Bak: (december 22. – január 20.)

Elképzelhető, hogy jelenleg most ez az otthonnal, a családdal kapcsolatban merülnek fel problémák, felelős döntésekre lesz szükség. Most lehetősége lesz partnerével is tisztázni a vitás, kellemetlen helyzeteket, és élnie is kell a dologgal, ha továbbra is harmonikus kapcsolatra, házasságra vágyik.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Szeret mindent az időre bízni, abban reménykedve, hogy az elrendezi a dolgait, és tányéron kínálja majd a boldogságot. Sajnos ez nem több mint édes ábránd, mert kicsi az esélye, hogy így hulljon ölébe a boldogság. Muszáj a kezébe vennie a sorsának az irányítását, ha nem szeretne egy helyben toporogni.

Halak: (február 20. – március 20.)

Otthonát még szebbé, kényelmesebbé varázsolhatja. Tele van tervekkel, és a kreativitásával kiválóan megvalósítja ezeket. A körülményei is jobbak lesznek új dolgok elindításához, ezért megbeszéléseit is mostanra időzítse. Aki eddig betegeskedett, az most ismét örvendezhet egészségének.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlanul megszűnik egy hazai tévécsatorna

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Örömhír: 43 évesen bekopogtatott a gólya sokak kedvenc énekesnőjéhez

vg.hu

Állampapír: jó hírt közölt Varga Mihály

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

ripost.hu

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít