Létrehozva: 2021.03.15.

Megérkezett a legfrissebb horoszkópod, ez vár rád a héten

Lássuk, mit ígérnek hétfőre a csillagok.

Kos: (március 21. – április 20.)

Eleinte nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy szerette volna, de nincs oka bánkódásra. Készítsen inkább egy friss tervet, hogy a hét közepétől új erővel haladjon tovább a teendőivel. Bízzon benne, hogy hamarosan olyan hírek fognak érkezni, amelyek kimondottan jót fognak tenni a lelkivilágának.

Bika: (április 21. – május 20.)

Figyeljen, mert nem fecsérelheti el az energiáját haszontalan dolgokra, sok feladata lesz, és komoly koncentrálásra lesz szüksége az elvégzésükhöz. A reggeleket is gondolja végig, a napi teendők sorrendjét, mert ez segítség lesz ahhoz, hogy az idejét és energiáját helyesen ossza be.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A család körül akad elfoglaltsága bőven. Még ha fárasztó is, de szívesen teszi. Vidám, extra ötleteivel máskor is kitűnik, de ma különösen örülnek a figyelmességének. Semmi nem okoz problémát, azonnal a megoldáson töri a fejét. Lélekjelenléte sokat segít abban, hogy ne lássák borúsan a helyzetüket.

Rák: (június 22. – július 22.)

A sok apró titok óriási szakadékká nőhet egy kapcsolatban. Természetes, hogy nem kell mindenről tudnia a másiknak, kell egy kis magánszféra. Ráadásul ezek az apróságok nem érintik a párját, hiszen ön hűséges. Mégis a sok elhallgatott dolog mögött az is állhat, hogy már nem vágyik igazán a társára.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Kissé vontatottan indul a napja, a bolygóállások állandóan megingatják az érzelmeit, és néha már abban is problémát talál, amiben valójában nincs is. Vigyázzon, mert a gondolat teremtő erejével olyat is bevonzhat, ami elkerülné önt. Szerencsére ez a feszültség holnapra elmúlik és újra mosolyogni fog.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Egyénisége megpróbáltatásokban, kísértésekben, szélsőséges helyzetekben edződik, mint amilyen a mostani is. Egy kapcsolatot egyáltalán nem könnyű megtartani vagy újrakezdeni. De ha megpróbál felülemelkedni a történteken, problémákon, biztosan jobb lesz a viszonyuk.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Túl sokat panaszkodik a héten, amiből a családjának elege van. Önnek is vannak mélypontjai, de ezeken át kell lendülnie. Lassan az egészsége látja kárát annak, hogy nem tud megfelelően lazítani, odafigyelni magára. Tartson méregtelenítő kúrát, és figyeljen az étkezésére, a szervezete hálás lesz érte.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A csillagok egyedülálló energiával telíti fel önt a napokban, most nagyon pozitívan használhatja fel ezeket az erőket. Az utóbbi időszakban elért eredményei jelzik, hogy soha nem szabad feladnia. Lelki vigaszt kell nyújtania egy rokonnak vagy barátnak, amivel karmikus kötelezettségét teljesítheti.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Eddig teljesen egyéni munkastílusa és időbeosztása van, nem igazodik senkihez és semmihez, ezért érzi nehezebbnek azokat az időszakokat, amelyekben nem maga szabhatja meg a feltételeket. Néha meg kell erőltetnie magát, és alkalmazkodni másokhoz, ha nem szeretne újabb konfliktust gerjeszteni.

Bak: (december 22. – január 20.)

Nincs miért aggódnia az elkövetkező hónapot illetően. Minden percét produktívan fogja tölteni, egyszerűen fáradhatatlan. Szívesen segít másokon is, és ez dicséretes, de ha családos, az otthoni programokat ne áldozza fel emiatt. Gyermekei alig várják, hogy együtt lehessenek önnel, tervezzen okosan.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

A nap első felében a koncentráció és az elmélyült munka, később a kommunikálás hoz eredményeket. Elképzelhető, hogy többször elbizonytalanodik, mégis ügyesen veszi az akadályokat. A szerelem házán áthaladó nagy szerencsebolygó hatására szép kilátásai vannak a szerelemre és a mély barátságok kialakulására.

Halak: (február 20. – március 20.)

Furcsa gondolatai támadhatnak egy olyan dologgal kapcsolatban, amit egy ideje próbál megérteni. Pedig nem kell messzire menni ahhoz, hogy láthassa az igazságot. A saját tapasztalataiból szeret inkább tanulni, az élet megtanította erre. Most mégis szüksége lehet egy baráti jó tanácsra, nem fogja megbánni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!