EZO

Megérkezett a keddi horoszkópod! Kiderül, kinek lesz ma nagy szerencséje

Lássuk, kinek ígérnek ma nagy boldogságot a csillagok!
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Megcsappant munkakedve a napokban kirobbanó erővel tér vissza, s akkor könnyedén elbánik a most megoldhatatlannak látszó problémával. A következő napokban megszakadhat egy baráti vagy ismerősi kapcsolat. Olyan dologgal kapcsolatban zördülhet össze valakivel, ami nem biztos, hogy megérte.

Szerelmi horoszkóp

Bika: (április 21. – május 20.)

A szerencsével hadilábon áll. A kellemetlenségek tanulságát önnek kell levonnia, hiszen jórészt saját magának köszönhette az elmúlt napok hányattatásait. A szükségesnél jobban ne mélyedjen el az önboncolgatásban, most másra kell figyelnie. Tegye félre a gátlásait, és bátran kezdeményezzen.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ne kapcsolja ki a napokban telefonját, mert akár fontos híreket is kaphat. Anyagi gyarapodása azon múlhat, hogy miként reagál váratlan lehetőségekre. Ma még élhet egy kedvezményes nyaralási lehetőséggel, ha idejében jelentkezik és lefoglalja a szállást. Önnek sem mindegy, hogy hol és mennyiért nyaral.

Rák: (június 22. – július 22.)

Megtörténhet az is, hogy hamarosan azt teheti, amit akar. Senki nem nógatja, nem akarja beosztani a napjait. Kész felüdülés lesz a lelkének. Készüljön fel viszont arra, hogy menet közben sok változtatással kell szembesülnie, de még az is megtörténhet, hogy önmaga fogja a saját terveit átváltoztatni.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Igyekezzen mindig feddhetetlen lenni, mert ez meghozza a gyümölcsét. Nagyobb népszerűségre, még több támogatóra tehet szert, akiknek az önéhez hasonló az értékrendje. A hét második felében figyeljen a negatív kommunikációra, ne pereskedjen, és ne sértődjön meg, ha a főnöke nem ért egyet önnel.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Bármennyire utálja az aprómunkát, ezúttal nem kerülheti el. Essen túl rajta, hiszen úgysem halaszthatja a végtelenségig. Hátha talál segítséget is hozzá. Ha feszélyezetten, kimérten vagy netán fellengzősen beszél, rossz benyomást kelt. Ideje már otthagynia jelenlegi állását, ha egyre rosszabbul érzi magát.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

A munkahelyén olyan dolgok történhetnek, amik kihozzák a béketűréséből, de szerencsére nem lesz nagy a baj. Nagyon fontos, hogy baráttal ne legyenek közös pénzügyeik, mert ez később sajnos véget is vethet a viszonyuknak. A nyugalma ellenben többet ér minden pénznél, bevételnél.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Erősnek, egészségesnek érzi magát, ami igazán kellemes állapot. Sajnos, ez az érzés alkalmas arra, hogy elaltassa éberségét, kissé önteltté, elbizakodottá teszi. Ne higgye, hogy egészsége kikezdhetetlen, hogy a vasszöget is megeheti. Egy csipetnyi kételkedés egészségesebb, mint a túlzott önbizalom.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A mai napon derűt és energiát sugároz, nem ismer lehetetlent és ez szerencsét hozhat. Lelkierő dolgában jól áll, úgy érzi, minden a helyén van, nem aggódik a bizonytalan jövő miatt. Adjon hangot a véleményének, erősítse meg a pozícióját a társaságban, és ne engedje, hogy bárki is kevesebbre tartsa önt annál, mint amit érdemel.

Bak: (december 22. – január 20.)

Végre kiderülhet, hogy az előjelek hamisnak bizonyultak. A baljós fordulatot jövendölő kártya lapjait valószínűleg mások keverték úgy, hogy komorrá fessék jövőjét. Pedig ennek éppen az ellenkezőjére van esélye. Fontos találkozásra, új kapcsolatra és anyagi elismerésre számíthat a hét második felében.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ezen a héten nagyon jól jöhetnek a barátok, közösségi megmozdulások, főként abban az esetben, ha egyedülálló. Az Ikrek és a Szűz csillagjegyűek most sokkal nyitottabbak önre, élvezze a társaságukat. Arra azonban figyelnie kell, hogy ne legyen túlságosan nagyvonalú velük szemben, mert néhányan visszaélhetnek ezzel.

Halak: (február 20. – március 20.)

A bolygóállásból kifolyólag aktív, tele van energiával. Rengeteg dolgot el tud intézni a mai nap, viszont az óvatosság és az elővigyázatosság szükséges. Ne akarjon senkit meggyőzni valótlan dolgokról, mert nem megy vele semmire, inkább tudatosan próbálja elkerülni az ilyen lehetetlen helyzeteket.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?