Létrehozva: 2021.07.06.

Megérkezett a keddi horoszkópod! Kiderül, kinek lesz ma nagy szerencséje

Lássuk, kinek ígérnek ma nagy boldogságot a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

Megcsappant munkakedve a napokban kirobbanó erővel tér vissza, s akkor könnyedén elbánik a most megoldhatatlannak látszó problémával. A következő napokban megszakadhat egy baráti vagy ismerősi kapcsolat. Olyan dologgal kapcsolatban zördülhet össze valakivel, ami nem biztos, hogy megérte.

Bika: (április 21. – május 20.)

A szerencsével hadilábon áll. A kellemetlenségek tanulságát önnek kell levonnia, hiszen jórészt saját magának köszönhette az elmúlt napok hányattatásait. A szükségesnél jobban ne mélyedjen el az önboncolgatásban, most másra kell figyelnie. Tegye félre a gátlásait, és bátran kezdeményezzen.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ne kapcsolja ki a napokban telefonját, mert akár fontos híreket is kaphat. Anyagi gyarapodása azon múlhat, hogy miként reagál váratlan lehetőségekre. Ma még élhet egy kedvezményes nyaralási lehetőséggel, ha idejében jelentkezik és lefoglalja a szállást. Önnek sem mindegy, hogy hol és mennyiért nyaral.

Rák: (június 22. – július 22.)

Megtörténhet az is, hogy hamarosan azt teheti, amit akar. Senki nem nógatja, nem akarja beosztani a napjait. Kész felüdülés lesz a lelkének. Készüljön fel viszont arra, hogy menet közben sok változtatással kell szembesülnie, de még az is megtörténhet, hogy önmaga fogja a saját terveit átváltoztatni.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Igyekezzen mindig feddhetetlen lenni, mert ez meghozza a gyümölcsét. Nagyobb népszerűségre, még több támogatóra tehet szert, akiknek az önéhez hasonló az értékrendje. A hét második felében figyeljen a negatív kommunikációra, ne pereskedjen, és ne sértődjön meg, ha a főnöke nem ért egyet önnel.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Bármennyire utálja az aprómunkát, ezúttal nem kerülheti el. Essen túl rajta, hiszen úgysem halaszthatja a végtelenségig. Hátha talál segítséget is hozzá. Ha feszélyezetten, kimérten vagy netán fellengzősen beszél, rossz benyomást kelt. Ideje már otthagynia jelenlegi állását, ha egyre rosszabbul érzi magát.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

A munkahelyén olyan dolgok történhetnek, amik kihozzák a béketűréséből, de szerencsére nem lesz nagy a baj. Nagyon fontos, hogy baráttal ne legyenek közös pénzügyeik, mert ez később sajnos véget is vethet a viszonyuknak. A nyugalma ellenben többet ér minden pénznél, bevételnél.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Erősnek, egészségesnek érzi magát, ami igazán kellemes állapot. Sajnos, ez az érzés alkalmas arra, hogy elaltassa éberségét, kissé önteltté, elbizakodottá teszi. Ne higgye, hogy egészsége kikezdhetetlen, hogy a vasszöget is megeheti. Egy csipetnyi kételkedés egészségesebb, mint a túlzott önbizalom.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A mai napon derűt és energiát sugároz, nem ismer lehetetlent és ez szerencsét hozhat. Lelkierő dolgában jól áll, úgy érzi, minden a helyén van, nem aggódik a bizonytalan jövő miatt. Adjon hangot a véleményének, erősítse meg a pozícióját a társaságban, és ne engedje, hogy bárki is kevesebbre tartsa önt annál, mint amit érdemel.

Bak: (december 22. – január 20.)

Végre kiderülhet, hogy az előjelek hamisnak bizonyultak. A baljós fordulatot jövendölő kártya lapjait valószínűleg mások keverték úgy, hogy komorrá fessék jövőjét. Pedig ennek éppen az ellenkezőjére van esélye. Fontos találkozásra, új kapcsolatra és anyagi elismerésre számíthat a hét második felében.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ezen a héten nagyon jól jöhetnek a barátok, közösségi megmozdulások, főként abban az esetben, ha egyedülálló. Az Ikrek és a Szűz csillagjegyűek most sokkal nyitottabbak önre, élvezze a társaságukat. Arra azonban figyelnie kell, hogy ne legyen túlságosan nagyvonalú velük szemben, mert néhányan visszaélhetnek ezzel.

Halak: (február 20. – március 20.)

A bolygóállásból kifolyólag aktív, tele van energiával. Rengeteg dolgot el tud intézni a mai nap, viszont az óvatosság és az elővigyázatosság szükséges. Ne akarjon senkit meggyőzni valótlan dolgokról, mert nem megy vele semmire, inkább tudatosan próbálja elkerülni az ilyen lehetetlen helyzeteket.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nézegessen Magyar Péter mellett tüntetőket!

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ez még Hamiltonnál is nagyobbat szólhat, elképesztő átigazolásra készül a Red Bull

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!