„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER
Létrehozva: 2021.07.03.

Megérkezett a horoszkópod, nem lesz egyszerű ez a hétvége

Lássuk, mit ígérnek július első hétvégéjére a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

A nagy távolság, de a nagy közelség is összehozhatja önöket, új, nagy tervek kovácsolásába is kezdhetnek. Lehet ebben ugyan némi túlzás, de ha csak a negyede megvalósul az álmaiknak, már az is nagyon sok. A jó időbeosztás, a kellemes közös programok segíthetnek megvalósítani ezt.

Bika: (április 21. – május 20.)

Az állandó panaszkodás, neheztelés mögött olyan problémák húzódhatnak meg, melyet jobb lenne kibeszélni. Ha nem ülnek le párjával rendezni a nézeteltéréseket, és nem mondják el egymásnak őszintén a gondjaikat, nem lesz senki, aki segíteni tudna önöknek. Vigyázzon a kapcsolatára, kommunikációval sok minden orvosolható.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ez a hétvége jó lesz arra, hogy beszéljen a terveiről, mert ennek során újabb ötletei támadhatnak, amelyek aranyat érhetnek. Ehhez viszont szüksége van partnere támogatására is, ezért okosan beszéljenek át minden részletet. Most egy darabig csak egymásra támaszkodhatnak, de nem is olyan rossz dolog ez.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ha nem felejti el, hogy a munkahelyére azért jár, hogy pénzt keressen, és nem azért, hogy barátkozzon, fecsegjen, akkor minden jól alakulhat a hétvégén. Egészsége megőrzése érdekében tegyen meg minden ennek megfelelő óvintézkedést, sose vegye félvállról az ajánlásokat, jobb félni, mint megijedni.

Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Jobban kellene figyelnie környezetére, mert többet árthat, mint segítene a viselkedése. Hajlamos eltúlozni, felnagyítani olyan problémákat, melyeket egyébként könnyen lehetne kezelni. Ezzel nem csak önmagának árt, hanem másoknak is. Legközelebb gondolkozzon, mielőtt kiborulna megint valamin.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Amennyiben ön szülő, gyermekével egyre komolyabb dolgokról eshet szó, amely még közelebb hozza önöket egymáshoz. Az egészségére jobban ügyeljen, nehogy egy fogfájás, migrén vagy korábbi problémája kiújuljon, mert ez komoly korlátozást jelenthet önnek a hétköznapi tevékenységeiben.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Nem unalmas most az élete az biztos, mert ha nincs is nagy mozgástere, egymást érhetik azok az események, amelyek miatt sokat töri a fejét. Elképzelhető, hogy túlzottan is a gondolataival van elfoglalva ahelyett, hogy inkább lazítana, pihenne, vagy olyasmit csinálna, ami szórakoztatja is.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Értékelje párja igyekezetét és ötletét, hiszen mindent kettejükért tesz, és az vezérli, hogy egyre jobb életminőségben élhessenek együtt. Lehet, hogy néha zavaró az állandó tervezgetés, kicsit talán túl is bonyolítja a dolgokat, de ez elengedhetetlen ahhoz, hogy végül oda lyukadjanak ki, ahová megálmodták.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Ha már családos ember, és kicsit kezd megfáradni a sok teendőtől, ideje lenne a gyerekeket is bevonni a közös munkába. Elég nagyok már ahhoz, hogy rájuk bízhasson egy-két egyszerűbb feladatot. Ez nekik egyáltalán nem megterhelő, önnek pedig létfontosságú, hogy másra, párjára és önmagára is legyen ideje.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ha mostanában kevesebb lett a bevétele, próbálja meg a kiadás oldalt is csökkenteni. Biztosan talál arra módot, hogyan legyen kevesebb mínusz a háztartásban, ha alaposan körbenéz. Ne aggódja túl a dolgot, ez csak egy átmeneti állapot, idővel lesz lehetősége arra, hogy újra több pénzt keressen.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Csalódások várhatnak önre, de nem a bolygók állása tehet erről, hanem az ön hozzáállása. A saját makacssága kényszeríti önt ilyen helyzetbe. Ha hajlandó lenne más megoldásokat is figyelembe venni, elkerülhetné ezt a sok kellemetlen körülményt. Sikerre vihet mindent, amit egyébként elbukott volna.

Halak: (február 20. – március 20.)

Úgy érzi, hogy tele van energiával, de ez az érzés már az első nehézségnél alábbhagy. Szellemileg még bírná az iramot, de fizikailag hamar elfárad, és ilyenkor kénytelen mindent félbehagyni. Próbálja meg a szervezéssel összehangolni a munkáját, feladatait, akkor talán kevésbé fog kimerülni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

life.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: az érzelmeké a főszerep

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep