EZO

Megérkezett a horoszkópod, nem lesz egyszerű ez a hétvége

Lássuk, mit ígérnek július első hétvégéjére a csillagok!
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagy távolság, de a nagy közelség is összehozhatja önöket, új, nagy tervek kovácsolásába is kezdhetnek. Lehet ebben ugyan némi túlzás, de ha csak a negyede megvalósul az álmaiknak, már az is nagyon sok. A jó időbeosztás, a kellemes közös programok segíthetnek megvalósítani ezt.

Bika: (április 21. – május 20.)

Az állandó panaszkodás, neheztelés mögött olyan problémák húzódhatnak meg, melyet jobb lenne kibeszélni. Ha nem ülnek le párjával rendezni a nézeteltéréseket, és nem mondják el egymásnak őszintén a gondjaikat, nem lesz senki, aki segíteni tudna önöknek. Vigyázzon a kapcsolatára, kommunikációval sok minden orvosolható.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ez a hétvége jó lesz arra, hogy beszéljen a terveiről, mert ennek során újabb ötletei támadhatnak, amelyek aranyat érhetnek. Ehhez viszont szüksége van partnere támogatására is, ezért okosan beszéljenek át minden részletet. Most egy darabig csak egymásra támaszkodhatnak, de nem is olyan rossz dolog ez.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ha nem felejti el, hogy a munkahelyére azért jár, hogy pénzt keressen, és nem azért, hogy barátkozzon, fecsegjen, akkor minden jól alakulhat a hétvégén. Egészsége megőrzése érdekében tegyen meg minden ennek megfelelő óvintézkedést, sose vegye félvállról az ajánlásokat, jobb félni, mint megijedni.

Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Jobban kellene figyelnie környezetére, mert többet árthat, mint segítene a viselkedése. Hajlamos eltúlozni, felnagyítani olyan problémákat, melyeket egyébként könnyen lehetne kezelni. Ezzel nem csak önmagának árt, hanem másoknak is. Legközelebb gondolkozzon, mielőtt kiborulna megint valamin.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Amennyiben ön szülő, gyermekével egyre komolyabb dolgokról eshet szó, amely még közelebb hozza önöket egymáshoz. Az egészségére jobban ügyeljen, nehogy egy fogfájás, migrén vagy korábbi problémája kiújuljon, mert ez komoly korlátozást jelenthet önnek a hétköznapi tevékenységeiben.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Nem unalmas most az élete az biztos, mert ha nincs is nagy mozgástere, egymást érhetik azok az események, amelyek miatt sokat töri a fejét. Elképzelhető, hogy túlzottan is a gondolataival van elfoglalva ahelyett, hogy inkább lazítana, pihenne, vagy olyasmit csinálna, ami szórakoztatja is.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Értékelje párja igyekezetét és ötletét, hiszen mindent kettejükért tesz, és az vezérli, hogy egyre jobb életminőségben élhessenek együtt. Lehet, hogy néha zavaró az állandó tervezgetés, kicsit talán túl is bonyolítja a dolgokat, de ez elengedhetetlen ahhoz, hogy végül oda lyukadjanak ki, ahová megálmodták.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Ha már családos ember, és kicsit kezd megfáradni a sok teendőtől, ideje lenne a gyerekeket is bevonni a közös munkába. Elég nagyok már ahhoz, hogy rájuk bízhasson egy-két egyszerűbb feladatot. Ez nekik egyáltalán nem megterhelő, önnek pedig létfontosságú, hogy másra, párjára és önmagára is legyen ideje.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ha mostanában kevesebb lett a bevétele, próbálja meg a kiadás oldalt is csökkenteni. Biztosan talál arra módot, hogyan legyen kevesebb mínusz a háztartásban, ha alaposan körbenéz. Ne aggódja túl a dolgot, ez csak egy átmeneti állapot, idővel lesz lehetősége arra, hogy újra több pénzt keressen.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Csalódások várhatnak önre, de nem a bolygók állása tehet erről, hanem az ön hozzáállása. A saját makacssága kényszeríti önt ilyen helyzetbe. Ha hajlandó lenne más megoldásokat is figyelembe venni, elkerülhetné ezt a sok kellemetlen körülményt. Sikerre vihet mindent, amit egyébként elbukott volna.

Halak: (február 20. – március 20.)

Úgy érzi, hogy tele van energiával, de ez az érzés már az első nehézségnél alábbhagy. Szellemileg még bírná az iramot, de fizikailag hamar elfárad, és ilyenkor kénytelen mindent félbehagyni. Próbálja meg a szervezéssel összehangolni a munkáját, feladatait, akkor talán kevésbé fog kimerülni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?