EZO

Megérkezett a hétvégi horoszkópod, jobb, ha óvatos vagy

Melyik jegyben születtél? Íme, a napi horoszkópod.
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Nem mindenkinek telik olyan jól a napja, mint önnek, ezért ha teheti, legyen minél toleránsabb, kedvesebb másokkal. Segítsen ott, ahol tud és annak, akinek csak szüksége van rá. A nap végén elégedetten pihenhet, kikapcsolódhat, mint aki jól végezte dolgát. Töltse egy jó baráti társaságban az estéjét.

Bika: (április 21. – május 20.)

Kezd kimerülni a hét vége felé, de muszáj összeszednie magát, hogy képes legyen kellőképpen koncentrálni, és a napi feladatait megfelelően teljesíteni. Ehhez nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is kiegyensúlyozottnak kell lennie. Egy hangulatos esti séta során tegye rendbe gondolatait és elvárásait saját magával szemben.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Olyan gyakran fordulnak önhöz tanácsért, hogy néha már kifogy az ötletekből. Ha ma is így jár, ne szégyellje, nyugodtan mondja meg, hogy saját munkájában is néha elakad, de aztán könnyedén rájön a hiba forrására. Hátha ők is megtapasztalhatják azt a jó érzést, amikor sikerül önállóan megoldani egy nehéz helyzetet.

Rák: (június 22. – július 22.)

Lehet, hogy ma több személyes találkozása, beszélgetése is lesz, ami sokkal nehezebb, mint a levelezés. Ne aggódjon, kiváló diplomáciai képessége most sem fogja cserben hagyni, képes lesz elkerülni minden felmerülhető nézeteltérést vagy vitás helyzetet, szépen, érthetően fejezi ki magát, eredményesen zárja a napot.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Ma nagyon kevés szabad ideje lesz, de cserébe olyan feladatokat végezhet, amelyeket ha ügyesen megold, felfigyelhetnek önre és ennek köszönhetően akár még egy könnyebb, kevesebb felelősséggel járó beosztásba is átkerülhet. Este időben bújjon ágyba, aludjon egy jót a sikerre.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Közeledik a március, jó időt jósolnak. Lehetne tervezgetni egy vidéki körutazást az ön számára legfontosabb személlyel, vagy a családjával, ami kiváló lehetőség lenne a mindennapi munkával járó stressz alóli kikapcsolódáshoz. Ha ön házas, ne szidja a partnerét pazarló elképzelései miatt, hanem mutasson utat neki.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Néha előfordul, hogy meggyőződésünk ellenére nem a helyes úton haladva közelítjük meg a probléma megoldását. Ha önnel is megtörténik, ne veszítse el a fejét, még akkor sem, ha majdnem a célnál derül ki, hogy tévúton jár. Legyen bölcs, ne szégyelljen tanácsot vagy segítséget kérni. Tévedni emberi dolog.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Jelentős fordulatokat hozhat a hét eleje a Skorpióknak. Anyagi és üzleti ügyeik a lehető legjobb irányba haladnak, s ez feloldhatja a bennük rejtőző, régóta bujkáló feszültséget. Jól teszik, ha végre megváltoztatják az időbeosztásukat, és szeretteikre is több időt szánnak, mint általában, nagyon hálásak lesznek érte.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Jó lenne végre Időt és energiát szánni a jó minőségű, de olcsóbb dolgok felkutatására, hogy egy kicsit spórolhasson is a vásárlásai során. Ha szeretné fellobbantani egy korábbi párkapcsolata lángját, ne legyen erőszakos és ne hánytorgassa fel a múltat. Próbáljon meg minden áron kedvese kedvében járni.

Bak: (december 22. – január 20.)

Úgy tűnik, elgondolkodtató pénzügyek, váratlan kiadások elé néz a Bak, ami nehéz helyzetbe hozhatja. Ha ez egy kölcsön lenne, melyre valaki igényt tartana, most mondjon bátran nemet. Sajnos igen nagy a valószínűsége, hogy soha nem látná viszont az összeget. Figyelje az akciókat, ilyenkor érdemes vásárolni!

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ha kezd már elfáradni a sok munkától, ossza meg másokkal is a terveit, engedje, hogy tanácsokat adjanak önnek. Meglátja, még a segítségére is sietnek, annyira fellelkesednek. Minden jó, ha jó a vége. Akik még egyedül töltik estéiket, most mozduljanak ki otthonról, jó esélyük van néhány kellemes flörtre.

Halak: (február 20. – március 20.)

Lehet, hogy a napokban nem várt problémával találja magát szemben, de ne essen pánikba, mert onnan jön a segítség, ahonnan nem is várta. Gyorsan talál támogatókat a környezetében, akik önzetlenül fognak segíteni önnek. Ne feledje el alkalom adtán viszonozni a tőlük kapott őszinte kedvességet és bátorítást.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?