EZO

Megérkezett a hétvégi horoszkópod

Lássuk, mit ígérnek a csillagok.
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Az egészsége érdekében tanulja meg elengedni magát, de a legfontosabb, hogy figyeljen oda a pihentető alvásra. Ha ezt nem veszi komolyan, lehet egy mélyebb lelki problémája, amitől megijedhet. Szerencsére egy jó barát a segítségére siet, és közösen megállapíthatják, hogy nem is olyan vészes a helyzet.

Bika: (április 21. – május 20.)

Most nincs ideje arra, hogy rendezze sorait, a hétvégét azonban mindenképp szentelje ennek. Még akkor is, ha sajnálja erre elfecsérelni az értékes szabad idejét. Régi vágya teljesülhet ebben a hónapban. Amikor elenged valamit, az hamarosan megérkezik az életébe. Ez most sem lesz másképp, és alaposan meg fogja lepni önt a szerencséje.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A hétvégén felgyorsulhatnak az események, és kellemes társasági, családi meglepetéseket hozhatnak, ami a változásokat kedvelő Ikreknek egy újjászületéssel érhet fel. Figyeljen arra, hogy az öröm hevében ne feledkezzen el arról sem, hogy egy kis segítséget is ígért már valakinek.

Rák: (június 22. – július 22.)

A Jupiter ebben a csillagjegyben szerencséssé teszi ezt az időszakot az ön számára. Az egyedülállókat elkényezteti az élet, komoly eséllyel indulnak a társkeresés területén. A párok közös terveken dolgozhatnak, és minden figyelmüket, idejüket és energiájukat a megvalósításnak szentelhetik.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

A kikapcsolódásra szánt hétvégét talán váratlan látogatók teszik zűrzavarossá. Végül mégsem fogja bánni a társaságot, mert értékes információkhoz juthat. Azonnal belekezdhet újdonsült terveinek, elképzeléseinek a kigondolásába. Az estéket viszont mindig töltse otthon, a családja körében.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Szívesen vonul félre és foglalkozik olyan feladatokkal, amelyekkel egyedül is képes megbirkózni. Ezzel valójában csak azt próbálja leplezni, hogy komoly gondokkal küszködik. Mivel nem szeretné másokkal megosztani a gondolatait, ezért inkább egyedül próbál szembenézni a nehézségekkel.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Túlságosan stresszes életmódot folytatott, ami környezete számára is megterhelő lehet, tehát családjára és barátaira is fordítson több figyelmet. Rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban, ami sok energiát kivett önből. Itt az ideje végre leereszteni kicsit, és ezt az évet jobban a pihenésre szánni.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Remekül érzi magát, jól esik az édes pihenés, mintha éveket fiatalodott volna. A sok séta, kedvenc teendői mellett szakítson időt egy izgalmas könyvre is. Ha kedvese zokon venné, hogy elhanyagolja őt, tegyen az ő kívánsága szerint. Ne ellenkezzen, különben háború váltja fel a nap békéjét.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A téli hideg idő ellenére önt még mindig nehezen lehet becsábítani a szabadból, ragaszkodik a kinti tevékenységekhez, szabadidős programokhoz. Próbálja meg a családját, barátait is arra sarkallni, hogy tartsanak önnel, ahelyett, hogy a négy fal között töltenék el ezt a januári hétvégét.

Bak: (december 22. – január 20.)

A barátság olyan, mint egy virág, ha nem ápolják, elhervad. Törődni és táplálni kell mindegyre, hogy viruljon. Ne hanyagolja barátait, ha eddig halogatta a találkozást velük, kapja össze magát, és látogassa meg őket. Érthető, hogy szívesebben pihenne, de így is nagyon jól fog telni a napja.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Érdemes lenne elgondolkoznia azon, hogy tulajdonképpen mit is vár az élettől. Céltalanul nem lehet létezni, meg kellene találnia azt, amiért érdemes dolgoznia, ami lelkesedéssel és boldogsággal tölti el, ha végre elérheti. Egy ilyen cél sokat segíthet majd abban, hogy átvészelje a nehezebb időszakokat.

Halak: (február 20. – március 20.)

Nyugodtan pihenhet egy kicsit, nagyon céltudatos, és ezért nagy gőzzel dolgozik az elképzelésein. Párja számára viszont ijesztő lehet ez, agresszívnek és törtetőnek gondolhatja önt. Nyilván tudja azt is, hogy jószándékú és nem ártana senkinek, mégis ezen tulajdonságai okozhatják az eltávolodását.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?