EZO

Megérkezett a hétfői horoszkópod, izgalmas fordulat következik

Izgalmas fordulattot ígérnek a csillagok...
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Jókedvvel, vidám hangulatban kezdi a hetet. Örömmel végzi el kisebb-nagyobb teendőit munkahelyén is, otthon is. Annyi energiája van, hogy még másoknak is segít. Szerelmi élete szárnyal, akár régi, akár új kedvese van, felejthetetlen órákat tölthetnek el együtt, amire még sokáig fog vágyakozva visszaemlékezni.

Bika: (április 21. – május 20.)

Nehézségekkel teli keddi nap vár a Bikákra, és mások segítségére sem számíthat nagyon, ezért okosan ossza be az idejét és a teendőit. Elszántan és elkötelezetten menjen előre az ön által elképzelt úton, de néha érdemes tisztában lenni azzal, hogy vajon mindenki pozitívan látja-e a viselkedését.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ha párkapcsolatban él, itt az ideje, hogy kicsit jobban összefogjanak. Történjen bármi, halljon bármit is, száműzze a haragot a szívéből, mert ez az érzés megbetegítheti. Tanuljon egy kis különcséget a társától, és akkor még azt is remélheti, hogy ő is tanul öntől egy kis megértést.

Rák: (június 22. – július 22.)

Nem szívesen megy be dolgozni, mert úgy érzi, van egy kollégája, aki mostanában mintha szándékosan kerülné önt. Vessen véget ennek a feszült helyzetnek, egyszerűen menjen oda hozzá és kérdezze meg, hogy érzi magát mostanában, van-e valamire szüksége, mert ön szívesen segít. Ezzel leveszi a lábáról.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Lelkiállapota sajnos hagy még némi kívánnivalót maga után, de teljesítményére nem lesz panasz. Ha a munkahelyi stressz egyre jobban nyomasztja, tegyen ellene. Nem kell áldozatként viselkednie, hiszen mindig van megoldás. Irigykedve figyelik a cselekedeteit, ugyanakkor egyfajta követendő példaként is tekintenek majd önre.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ezen a héten végre beérik a sok munkájának, fáradozásának a gyümölcse, és megkaphatja azt a hőn áhított munkakört vagy állást, amire oly régóta vágyott, és ami valódi érdemei alapján ki is érdemelt. Ez lehet, hogy fárasztó továbbképzésekkel vagy további tanulmányokkal, gyakori utazásokkal jár, de megéri.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Mérleg csillagjegyűként ön akkor a legboldogabb, ha nélkülözhetetlennek érezheti magát. Pedig néha nem ártana, ha magával is foglalkozna. Ettől még nem lesz kevésbé önzetlen vagy törődő azokkal, akiket szeret. Ha azt tanácsolják önnek, hogy pihenjen egy kicsit, hallgasson rájuk, mert joggal mondják.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Ne hanyagolja el a határidőket, különben meggyűlik a baja velük. Igyekezzen mindennel időben elkészülni, és még véletlenül se napoljon el valamit későbbre, mondván, hogy az még várhat pár napot. Legyen a pontosság az erénye, mert sok múlhat ezen. Biztosan nem szeretné, ha emiatt bukna el egy lehetőséget.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Nyilas diáknak nagyon jól kezdődhet a hete. Kitűnő jegyekre számíthat akkor is, ha nem használja a puskáját. Nincs is rá szüksége, elég, ha a józan eszét használja. Noha megnyugtató az a tudat, hogy ott lapul a segítség a zsebben, rájön, hogy a puska elkészítésével tulajdonképpen meg is tanulta az anyagot.

Bak: (december 22. – január 20.)

Kissé zűrösen indulhat a hete, mintha szándékosan minden rossz most történne önnel. Elromolhat valamilyen technikai berendezése vagy használati tárgya, problémája lehet a parkolással. Ráadásul elég pörgős időszak várhatja a munkahelyén is, rengeteg papírmunkával és adminisztrációval, amit nehezen visel.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

A mostani bolygóállások szerint a karrier és üzleti érdekek vannak előtérben, amint a siker felé vezető következő lépés súlyát mérlegeli. Jobban teszi, ha most gyakrabban számol tízig és csak utána mondja el véleményét. Vegye elő megfontolt énjét és akkor zökkenőmentesen telik el ez a pár nap.

Halak: (február 20. – március 20.)

Örül, hogy a családjával, kedvesével vagy barátaival tölthette a hétvégét, kikapcsolódott, feltöltődött és jól kipihente magát. Mégis minden apróságon fennakad, és mindenből ügyet csinál. Kicsivel több pozitív hozzáállás kellene a hét elkezdéséhez, és az, hogy ne foglalkozzon mindenki gondjával-bajával.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?