Létrehozva: 2021.02.07.

Megérkezett a hétfői horoszkópod, így kezdődik most a heted

Kíváncsi vagy rá, mit tartoganak a hétkezdésre a csillagok? Íme, a hétfői horoszkópod!

Kos: (március 21. – április 20.)

Csillagai sikeres hetet jósolnak, szinte a semmiből jönnek újabb és újabb lehetőségek. Ha van az életében olyan kevésbé kellemes időszak, amely visszafogja akár szakmai fejlődésében, akár párkapcsolata alakulásában, most ezt is lezárhatja. Közlekedjen viszont óvatosan, nagy lehet a tömeg az utakon, járműveken.

Bika: (április 21. – május 20.)

A Bikák óvakodjanak a vitás helyzetektől, főleg a munkahelyen, a sok betegséggel való küszködés miatt mindenki érzékenyebb ilyenkor. Akiknek gyerekei vannak, nagyon figyeljenek oda az öltöztetésükre, mert ebben a változékony időben nagyon könnyen megfázhatnak. Fogyasszanak minél több vitamint mindannyian!

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Kissé nehezére eshet egy tartalmas hétvége után újra visszatérni a megszokott napi rutinjához. Ne siettesse magát, hangolja össze teendőit a rendelkezésre álló lehetőségekkel, az sem baj, ha ma még nem lesz képes a szokásos teljesítményét nyújtani. Munka után feltétlen kapcsolódjon ki, pihenjen, szórakozzon.

Rák: (június 22. – július 22.)

Bármennyire is kielégítőnek gondolja jelenleg a pénzügyi helyzetét, maradjon két lábbal a földön, mert előfordulhat, hogy a későbbiekben nagyobb kiadások elé néz. Titkos szerelmi viszony is kilátásban van, gondolja jól át a lehetséges következményeket, mielőtt bármilyen meggondolatlan döntést hozna.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Ha eléggé kipihente magát a hétvégén, készüljön fel, mert lehet, hogy ezen a héten számos teendő vár önre. Észrevehette, hogy főnökének tetszik, ha kedveskedik neki, hát most itt az alkalom, hogy kezébe vegye előmenetelének irányítását is. Kérjen valami újabb testhez álló feladatot, amit csak ön képes elvégezni.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Amennyiben fejfájás kínozza, reggelizzen bőségesen és vegyen be gyógyszert, mielőtt munkához látna. Ha úgy gondolja, nem a hétvégi fáradtság, esetleg a hét eleji stressz az oka, szakítson időt arra, hogy legalább egy vérvizsgálatra elmenjen. Szerelmi téren jobban vágyik a kényeztetésre, mint korábban.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Ha úgy érzi, mindent természetesnek vesznek, amiért keményen megküzdött, most itt az ideje, hogy szóvá tegye, jól esne önnek pár elismerő szó. Aki nem kap megfelelő elismerést az erőfeszítéseiért, nem kap visszaigazolást a teljesítményéről, milyen önértékelése legyen, hogyan folytassa tovább tevékenységét?

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Ma bátran vághat bele a legnehezebb feladatokba is, mert egyszerre akár több folyamatot is kézben tarthat. Még a környezetében élők is szívesen segítenek. Amennyiben egy régi ismerős próbálja újra felvenni önnel a kapcsolatot, feltétlen nyisson felé, mert lehet, hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete lesz.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Lehet, hogy olyasvalakivel ismerkedik meg a munkahelyén, aki könnyen lángra lobbanthatja a szívét. Nincs ezzel semmi baj, mással is megesett már. Ha önnek családja van, próbálja tartani a két lépés távolságot, de ha független, nyugodtan adja át magát az édes érzésnek, még akkor is, ha az szalmaláng-életű lesz.

Bak: (december 22. – január 20.)

Rengeteg energiája van, temérdek munkát el tud végezni, de csak akkor, ha összpontosít. Legyen diplomatikus a környezetével, mert a határozottságát úgy élhetik meg, mintha hatalmat akarna felettük gyakorolni, pedig erről szó sincs. Ne felejtsen el párjának is juttatni ebből a pörgésből, lepje meg valamivel.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Kicsit nehezen rázódik bele megint a hétköznapi munkába, de hát ez mindenkivel így van. Rendezkedjen be kényelmesen, tájékozódjon a heti tervekről, beszélgessen egy kicsit a kollégákkal a hétvégéről. Rangsorolja teendőit, és csak ezután – az önre jellemző alapos munkastílusban – lásson hozzá feladataihoz.

Halak: (február 20. – március 20.)

Úgy tűnik, valahányszor lelki gondok gyötrik, a munkájába temetkezve próbál megnyugodni. Tudnia kell, hogy ez a megoldás csak ideig-óráig hat, sőt, a túlterheltség még bajt is okozhat. Próbáljon ki valami érdekes, kreatív elfoglaltságot, meglátja, új értelmet adhat mindennapjainak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

travelo.hu

Csodájára járnak a színpompás dunántúli völgynek, ahol azáleák virágoznak

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Kiszivárgott: sürgősen költözne Katalin hercegné, az is kiderült, hová!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz