EZO

Megérkezett a hétfői horoszkópod, érdekes fordulat jön

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Úgy tűnik, ma ön kerül a figyelem középpontjába, miután megold a munkahelyén egy régóta mindenkinek fejtörést okozó problémát. Boldog, hogy ennyire értékelik a munkáját, élvezze hát ki egész héten a sikerét! Legyen kedves és segítőkész, így mindenki jól fogja érezni magát, és a munka is remekül fog menni!

Bika: (április 21. – május 20.)

Szívesen gondoskodik másokról, kiváló érzéke van ahhoz, hogyan bánjon az emberekkel. Így viszont akaratán kívül is háttérbe szorítja önmagát. A legnagyobb kihívás most az, hogy megtalálja a mérsékletességet és azon az arany középúton haladjon tovább kitartóan, amellyel nem rombol le mindent önmaga körül.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A környezetében élők munkahelyi körülményeit látva ön igazán szerencsés ember. Gondoljon erre, valahányszor problémája adódik! A szokásostól eltérően nyugodtabban telik a hete, mint máskor, és bár lehet, hogy aktív pihenésre nem lesz lehetősége az időjárás miatt, a négy fal között is pompásan feltalálja magát.

Rák: (június 22. – július 22.)

A mai nap feszült hangulatban telik, jobb, ha most kicsit kerüli mások társaságát. Amennyiben új munkahelyen dolgozik, lehet, hogy döcögősen indul a beilleszkedés. Maradjon mindig pozitív és gondoljon arra, hogy minden kezdet nehéz. Csak idő kérdése, hogy jobban megismerjék önt és beilleszkedjen a csapatba.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Örökérvényű igazság, hogy a pozitív gondolatok a kisugárzásra is jó hatással vannak. Közvetlen természete és jó kommunikációs képessége most sikerre viheti önt a munkában. Mielőtt elkezdi a napot, alaposan gondolja át a feladatait, figyeljen oda a részletekre! Előző héten tett ígéreteiről se feledkezzen meg!

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Még önt is meglepi, hogy mostanában milyen személyek és tevékenységek vonzzák leginkább. Az újdonság iránti érdeklődése azt jelzi, hogy alapvető változásra vágyik az életében. Gondolja át, miképpen tudná megreformálni a mindennapjait. Kis lépésekkel kezdje, amelyek idővel meghozzák a nagy lépések lehetőségét is.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Próbáljon kicsit nyugodtabban hozzáállni a dolgokhoz, ne keresse a rosszat abban is, ami alapvetően jónak ígérkezik. Úgy érzi, a közelgő változások nem fogják elnyerni a tetszését és már előre idegeskedik emiatt. Csiszoljon a hozzáállásán, legyen optimistább! Ne hamarkodja el a dolgot, hiszen még jól is járhat vele!

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Úgy tűnik, anyagi ügyei szépen rendeződnek. Legalábbis látja ennek lehetőségét, de még mindig nem elégedett az eredménnyel. Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, vállaljon el átmenetileg néhány plusz munkát annak érdekében, hogy megnyugodjon és biztonságban érezhesse magát. Nem kell hosszú távon gondolkodnia.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Régóta foglalkoztatja egy olyan kívánsága, amit eddig nem mert felhozni. Most azonban elérkezettnek látja az időt arra, hogy belevágjon terve megvalósításába. Sürgősen energiatöbbletre van szüksége ahhoz, hogy ezt véghezvigye. Legyen körültekintő, akár vállalkozás indítására, akár nyaraló vásárlására gondol.

Bak: (december 22. – január 20.)

Megérzései ma átlagon felül működnek. Elkerüli azokat a csapdákat, melyekbe könnyedén belesétálhat a nap folyamán, ha nem figyel oda. Észreveszi azokat az apró jeleket, amelyek segítenek eligazodni napi teendőiben. Vegye kezébe az irányítást, ha van segítsége, így gördülékenyebben végezhetik feladataikat!

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Egyedül maradt a gondjaival és ezen nehezen tudja túltenni magát. Nagy igazság, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Beszéljen azokról a dolgokról, amelyek zavarják önt és megoldásra várnak, különben nem kaphat érdembeli segítséget azoktól, akik ebben érintettek. Begubózás helyett keresse a kiutat!

Halak: (február 20. – március 20.)

Van valaki a környezetében, akinek a kijelentései és cselekedetei teljesen szürreálisak, és nincs semmilyen logikai összefüggés közöttük. Szeretné megérteni ezt az embert, de kár lenne erre pazarolnia drága idejét. Merüljön el inkább a saját teendőiben, írja össze heti céljait, hogy tudatosan haladhasson előre.

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?