Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2019.02.01.

Megérkezett a februári horoszkópod, ilyen fordulat várható

Minden hónap tartogat meglepetést, változást, haladást az életben. Februárban sincs ez másképpen, de lássuk mit mondanak a csillagok a különbözõ csillagjegyben születetteknek.

Hamarosan vége a télnek, de mielőtt előre szaladnál, érdemes még a februárra koncentrálni. Az új év már javában elkezdődött, így a tervezésen reméljük már te is túl vagy. Hagyomány szerint februárt a tisztulás ünnepéről nevezték el, ez sem véletlen. De nem haladhatunk el amellett, hogy 2019 a Merkúr éve így gyorsaság, dinamizmus jellemzi, és a kommunikáció nagyon fontos teret kap. Ennek hatása februárban is érezhető lesz egyes jegyek szülöttei számára, hiába szeretnél még téli álmot álmodni.

Kos

Csökkenni fog a benned lévő nyugtalanság, bár még a kiegyensúlyozottság ideje nem teljesen jött el számodra. Adj teret a mozgásnak, vezesd le a feszültségeidet, figyelj oda az egészségedre így nagy esélyed lesz, hogy az életerőd visszatérjen. Ebben az időszakban fontos lesz, hogy minden nap fel tudj töltődni energiával. Vizsgáld meg életed prioritását, és tölts időt kedveseddel is. Ha egyedülálló vagy, még az sem kizárt, hogy rád talál a szerelem.

Bika

Érezni fogod, hogy motiváltabbá válsz az év második hónapjában. Vesd bele magad a munkába, de ne feledkezz meg a pihenésről sem. Ezt alapvetően a Bika jegyében szülött emberek hajlamosak megtenni. Még az is előfordulhat, hogy a racionalitásod kissé megbillen és az érzelmeid jobban befolyásolják a napjaidat. Találd meg a számodra kényelmes távolságot, kapcsolatok terén nem lesz a leggyümölcsözőbb ez a hónap.

Ikrek

Használd a kommunikációs készséged, ez fog segíteni a haladásban. Itt az ideje, hogy kiállj meggyőződésed mellett. A magánéletben szentelj figyelmet a barátaidra, ne ess abba a hibába, hogy csakis a karrieredre koncentrálsz. Lehetőséged lesz sikereket elérni a munkádba, és kiegyensúlyozni a családi konfliktusokat.

Rák

Érdemes feladni a függetlenséged, és bátran megnyílni. Ebben a Vénusz bolygó lesz segítségedre. Beléphet az életedbe a romantika és a szerelem, de ehhez magad mögött kell hagynod a régi sérelmeket. A munka területén lassabb és csendesebb időszak vár rád. Engedd meg magadnak a szerelmet, ha már erre kedvez ez az időszak.

Oroszlán

Feszültségek lehetnek benned ezért célszerű februárban inkább a kompromisszumot választani, mint elhamarkodott döntéseket hozni. A párkapcsolatban is patthelyzetbe kerülhetsz. Azt érezheted, hogy ezekben a hetekben nehezen értesz szót a környezetedben lévő emberekkel. Legyél figyelmes, így tudod elkerülni a furcsábbnál furcsább élethelyzeteket.

Szűz

Február nem a pörgésről fog szólni számodra. Nem a kimagasló teljesítmények ideje van itt. Pihenj, töltődj fel, hogy a tavaszi időszakban energikusabb leszel, a siker akkor jön el számodra. Párkapcsolatban elérkezett az idő az elmélyülésre. Relaxáció és a befelé fordulás jó hatással lesz rád.

Mérleg

Munkahelyi problémáid adódhatnak, az is elképzelhető,hogy áldozatokat kell hoznod, hogy megtartsd jelenlegi pozíciódat. A jó hír viszont, hogy a szerelemben nagyon kedvező ez a hónap, pozitív fordulat vár rád, ha egyedülálló vagy. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kiegyensúlyozott, harmonikus lesz ez az időszak. Szabadidődben foglald le magad, barkácsolj, díszítsd, csinosítsd az otthonodat.

Skorpió

Pozitív események várhatnak rád, de a leginkább jellemző erre a hónapra mégis a stabilitás lesz. Eddigi elért célokat, eredményeket most könnyen megtartod. A családi körben is nyugalomra, támogatásra és megértésre találhatsz. Kihívásokat inkább az év második fele tartogat.

Nyilas

Pozitív és impulzív hónap vár rád. Tele leszel energiával, munkakedvvel. Ne felejtsd el kényeztetni magad, most azt is megengedheted és a hódításhoz is kedvet kaphatsz. A február anyagi téren is komoly meglepetéseket tartogat. Megtalálod a hangot a többi jegy szülötteivel is, alapjában jó hónapod lesz. Ne engedj a negatív gondolatoknak, így minden a legnagyobb rendben lesz.

Bak

Bár a Bakra nem jellemző a túlzott érzelmesség, februárban mégis érdemes odafigyelned az érzéseidre. Kövesd az álmaidat, megérzéseidet, ez fog hozzásegíteni a sikerekhez. Energikus vagy most és magabiztos, sőt az egészségedre sem panaszkodhatsz. Sportolj sokat, a szellemi és a testi erőnlét is nagyon fontos számodra. Nem kedvez ez a hónap a komoly döntések meghozatalára.

Vízöntő

Fókuszálj az emberi kapcsolataidra, a szerelem szele is hamarosan elérhet. Szokatlan sikereket tapasztalhatsz a randik során. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor boldog pillanatokban lesz részed. A karrier területén is siker várhat rád, de nem adják ingyen, ezért meg kell dolgozz. Kitartásod és kemény munkád meghozza gyümölcsét. Megfelelő úton haladsz, ne tedd ki magad felesleges stressznek. Figyelj oda az étkezésedre, hajlamos vagy túlenni magad.

Halak

Most hagyd, hogy elragadjon a szenvedély, akár a lelki társad is rád találhat. Végezd munkádat kellő szorgalommal és kitartással. Február nem a legkreatívabb hónap a számodra, de ne csüggedj, vannak időszakok, amikor bizony a mindennapok kicsit felőrölnek. Vigasztalódhatsz a szerelemben, találkozhatsz olyan emberekkel, akiknek szintén jó a kedve, hangulata. Így a munka monotonitása nem fog problémát okozni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jön az apokalipszis: 114 órán át havazik majd március végén

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!