EZO

Ma este újhold, így változik meg a szerelmi életed

Ismét itt az újhold, tisztítsd ki a képet a párkapcsolatodban. Ez egy lehetőség, hogy józanul tisztázd célodat, hogy a szenvedély segítségével megvalósítsd. Rajtad áll, hogy mennyire tudsz ebből építkezni, hogy mennyire tudsz szembenézni a régi sebeid felszakításával.

Vasárnap este az újhold a Szűz jegyébe lép. A Nap és a Hold együtt áll. Közben nagy hatása lesz annak, hogy az eddig Mérlegben tartózkodó Vénusz átlép a Skorpió jegyébe. Miközben a Szűz újhold józansággal, tervszerűséggel jár, melyek segítenek egyről a kettőre lépni, a Vénusz tánca erős szenvedélyt hoz a vasárnapba.

Amennyiben jól megfogalmazod a céljaidat, vágyaidat akár azt is végig gondolod, hogy ebben ki lehet segítségedre, vagy melyek azok a felmerülő gondolatok, melyek céljaid elérésében korlátozhatnak, akkor egyszerűbben tudod megvalósítani őket.

Önts tiszta vizet a pohárba, segíteni fog ebben a józanságod, ha nem hagyod, hogy a szenvedély elvigyen. Engedd, hogy a szenvedély úgy ragadjon el, hogy az a helyén legyen, és csak építő jelleggel legyen jelen ezen a szép estén. Mit értünk ez alatt? Engedd a szenvedély áramlását a céljaid eléréséhez, a lendületét használd, és feküdj fel az általa kínált hullámokra. Ne engedd el a gyeplőt! A szerelem is rád találhat, ha tisztán tudod mire, és kire vágysz, mit teszel érte, mersz-e változtatni.

A Vénusz a Skorpióban feltéphet régi párkapcsolati sebeket. Lehet, hogy felnagyítva fogsz olyan dolgokat érezni, amelyekre már nem is gondoltál. Maradj jelen józanul, hogy a keletkező feszültséget kezelni tudd. Szeptemberi újhold napján ezek az energiák előjöhetnek. Tedd le a feleslegesen hordozott terheidet. Újítsd meg, szépítsd meg tisztázd le a körülményeket, vágyaidat, hogy tisztán láthass. Ha egyedülálló vagy, akkor így egyszerűbb lesz megtalálni azt, aki valóban hozzád való. Kapcsolataink mindenképpen intenzívebbek lesznek!

Most vizsgázhatsz test, lélek, szellem egyensúlyából.

 

És ezeket olvastad már?