EZO

Ma este így változtatja meg az életed az érkező telihold

Párkapcsolatodban is meglepetést hozhat ez a nap, nem tétlenkednek a bolygók a telihold napján sem.

Csütörtökön este 20.16-perckor lesz telihold. A Vízöntő jegyében álló Nappal szemben a Hold az Oroszlán jegyében lesz teljes. De az idei év bolygója a Szaturnusz sem lesz rest. Hiszen ez az égitest is most a Vízöntőben áll, sőt a Jupiter is, és így szintén szemben helyezkednek el a Holddal. És akkor a többi bolygóról még szó sem esett.....

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lion head in Flame. Zodiac symbol Leo on fire background. Vector illustration.
Fotó: 123 RF

Mi vár rád ezen a napon?

Sorsfordító lesz a telihold, ami kapóra jöhet neked, ha változtatni szeretnél valamin az életedben. Ha engeded, hogy elszálljon az egód, akkor nem lesz köszönet! A telihold alapból hordoz mindig egy kis feszültséget, ez most sem lesz másképpen. De, ha odafigyelsz, akkor ezt elkerülheted. Szenvedéllyel menj bele a változásba, ne állj ellent!

Már az elmúlt napokban is érezhetted a túlfűtöttséget, erős tűzes energiákat. A mai napon párkapcsolati kérdésben, szerelemben szintlépés történhet. A már zajló, átalakító folyamatok beteljesülhetnek. Termékeny erőidet formálhatod át, ez által létrejöhet nem csak benned a minőségi váltás, de a külvilágban is. Merd megélni azt, aki vagy. Ha párkapcsolatban élsz, akkor estére tervezz egy romantikus vacsorát, engedd el az irányító hajlamodat, állj bele az igazi női „szerepkörbe”. Használd kreativitásod.

Elinulhat egy folyamat benned. Ha egyedülálló vagy, akkor ez a szenvedélyes, és mégis befogadó női energia segít az útadon, és ez elhozhatja számodra hamarosan a társat.

A nap alkalmas ismerkedésre, családdal való kapcsolódásra. Fogadd szeretettel a dícséretet, és engedd el azt, ami az önbizalmadat gyengíti. A 29.-re érkező álmod, erős üzeneteket közvetíthet!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?