EZO

3 csillagjegy számára megnyitja a lélekkaput a július, vajon te köztük vagy?

Mágikus hónap áll előttünk, a kozmikus energiák felszabadulnak, mindenki érezni fogja a változást. Ám három csillagjegy számára a lélekkapu is feltárul, és ez fenekestül felforgathatja az életüket...
  • Szerző:

Ha a lélekkapu kinyílik, az ember kapcsolódik a belső magjához; a léleknek ahhoz a darabjához, ami a kozmikus valónkból maradt meg, és ahonnan a megérzéseink jönnek. Ezt a részt a mindennapok zaja kegyetlenül el tudja nyomni; Júliusban azonban belépünk a Rák havába, és ezzel az eddig visszafojtott kozmikus energiák áramlani kezdenek. Sokan ezt máris érzik lelki-érzelmi szinten: eddig mindent halogattak, vagy semmi nem akart összejönni, mintha egy helyben járnának. Ám ahogy áramlani kezdenek az energiák, egyre többen élik meg az érzéseiket, és máshogy tekintenek majd önmagukra és a saját helyükre a világban. Nem vitás, nagy változások előtt állunk; de van három csillagjegy, akiknek megnyílik a lélekkapu, és emiatt az egész életük megváltozhat ebben a hónapban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Új időszak kezdődik a Szűz számára

Fotó: Pixabay.com

A hónap közepére válik világossá számára, hogy új ösvényre fog lépni, és a lelke legmélyén már annyira összeállt a kép, hogy ezúttal tudatosan és magabiztosan indul meg a céljai felé. Ha eddig a kapcsolatain dolgozott, akkor ez a változás a munkájában várható; ha még van mit rendbetenni a kapcsolataiban, akkor ott lesznek megnyílások, elengedések, és közelebb kerülhet másokhoz, mint valaha.

Kifelé fordítja a figyelmét a Nyilas

Fotó: pixabay.com

Hó elején már érzi, hogy van valami a levegőben, aztán a hónap második közepén semmi nem állíthatja meg: régen látott ismerősökkel, barátokkal kapcsolódik, és egyre több minőségi időt tölt velük akár egy kiránduláson, koncerten vagy kerti sütögetésen. Sőt, rengeteg új ember is belép az életébe. Nem véletlen van ez így, az elmúlt hónapokban nehezen kapcsolódott önmagával, ám most jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Ha képes lesz segítséget elfogadni, a karrierjében nagy változásra számíthat.

Felül az áramlatra a Rák

Fotó: Pixabay.com

Most igazán megérzi, hogy ahova a figyelmét irányítja, oda áramlanak a kozmikus energiák: bármibe fog, minden könnyedén megy, és sikerrel veszi az akadályokat. Persze csak akkor, ha tényleg minden figyelmét a feladatra koncentrálja. Ha nem adja fel, ebben a hónapban egy régi álma valóra válhat. Bár úgy érzi néha, hogy kísérti a múlt, a felbukkanó exek, régi barátok csak azért kerülnek az útjába, hogy lehetősége legyen a megbocsátásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?