EZO

Különleges lesz a júliusi telihold, így hat az életedre

Kedden éjszaka a Bak jegyén lesz teljes a Hold. Terítékre kerül a család és a karrier. Hatalmas lehetőséget kapsz, hogy megtaláld a harmóniát, mutatjuk, mit kell tenned.

Július 16-án a Rák jegyében áll a Nap, a Bak jegyében pedig a telihold. A Rák érzékeny, a Bak a kemény, felelősségteljes és biztonságot adó jegy. A Rákhoz társítjuk a családot, a Bakhoz az egzisztenciát. A családi kötelékeken túl a karrier, szakmai előmenetel, tanulás is nagy hangsúlyt kapnak ebben az időszakban. A Bak telihold kétélű fegyver, gyökeres változást hozhat, de az ebből áradó feszültség egyéni vagy családi érdek közötti konfliktus okozója lehet.

Így hat rád

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj a jövőd iránt, megerősítsd céljaidat. Teremts új alapokat, szüntesd meg a berögződött szokásokat. Az érzelmeid is a megszokottnál erősebbek lehetnek, a családdal töltött időben figyelmesen válogasd meg a szavaidat, adj időt arra, hogy kellőképpen rá tudj hangolódni a párodra, vagy a gyerekekre. A telihold a teljességről szól, tehát nem csak a fény, hanem az árnyoldal is jelen van ilyenkor.

Érdemes végig gondolni, és akár le is írni a következő kérdésekre a válaszaidat:

  1. Miben szeretnél kiteljesedni?
  2. Miben szeretnél felemelkedni?
  3. Miért vagy most érzékeny?
  4. Miben vagy kemény?
  5. Mennyire vagy gondoskodó?
  6. Milyen a családi életed?
  7. Milyen az egzisztenciád?
  8. Sikerül a családot és az egzisztenciát harmóniába hoznod?

Válaszaidban ott rejlik a lehetőség a változtatásra. Légy magaddal nagyon őszinte. A családi béke és a karrier egyensúlya boldogságot hoz az életbe. Érdemes ezen a teliholdas estén megpihenni, egy kis időt tölteni magadban és a családdal is. Ne akarj mindent azonnal megoldani, alapozd meg a terveidet, a megoldást fokozatosan fogod megtalálni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?