EZO

Különleges alkalom, elemi erővel hat rád most a telihold

Október 31-én különleges nap lesz. Az energiák többszörösen is támogatják az elengedést.

Elhunyt szeretteinkről emlékezünk ezen a napon, és a végső elengedés lehetősége is a középpontba kerül, melyben a bolygók is segítségedre lehetnek. Szombaton felszínre kerülhetnek régi félelmek, emlékek, melyek eddig nem támogatták az utadat. Tedd meg magadért, hogy elengeded a bánatot, az önmarcangolást, haragot vagy bármi olyan rossz érzést, amit már régóta hordozol. Nem engedheted meg magadnak, hogy a múltban élj! Nem tűr halasztást a változás. Ehhez nem csak a Bikában lévő telihold segít, de az Uránusz is, mely a haladás bolygója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

Kiszakadhatsz a rutinból, megszokásból is. Vigyázat! Ha képtelen vagy lépést tenni a jövő felé, akkor ez a bolygó váratlan élethelyzeteket dobhat eléd. Ha ráébredsz végre tudatosan, hogy a múltat nem kaphatod vissza, akkor végre az emlékek is helyére kerülnek.

A kis polcon lesz a helyük azoknak az érzéseknek, melyeket már többször is megpróbáltál feldolgozni. A komfortzóna úgy tűnik, biztonságot nyújt, mert ismerős, megszokott minden, akár jó, akár megkövesedett, de nem hozza el a lehetőségek végtelenjét. Ezért nézz szembe a feltörő fájdalmakkal és valóban engedd el őket. Mondd ki, hogy nem hordozod tovább a fájdalmat, és a dühöt, add fel! Merj zokogni, ha azt érzed, erre van szükséged. Így megtapasztalhatod, milyen szeretettel a szívedben élni.

Gondold végig, hogy a munka, amit csinálsz az volt-e az álmod, hogyan állsz a párkapcsolatodban, az egészség terén. Írd le, hogy mire vágysz, és mit tudnál érte tenni. Nagyon fontos időszak ez, valóban a belső hangod érdemes követni. Ne késlekedj, tedd meg magadért. A mindennapokban most arra van szükség, hogy az immunrendszered erős legyen. Nem elég a sok vitamin, a kiegyensúlyozott és belső harmónia is fontos. Ehhez a félelmeidet, és az aggódást is félre kell tenned. Hiszen az ezekkel járó stressz rongál. Merj felébredni és élni!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?