EZO

Kivételes lehetőséget és reményt hoz számodra is a novemberi újhold

Különleges helyzet áll elő, melyben végre letisztulhatnak a régóta halogatott zûrös ügyek. Az igazi nagy események azonban lelkedben történnek majd, de ehhez szembe kell nézned önmagaddal. Indulj el az új, helyes úton, csak így érheted el a célodat.

November 18-án, szombaton 12.43-kor a Nap és a újhold a Skorpió jegyében fog együtt állni.

A Skorpió a megújulás és az újjászületés jegye. A láthatatlan világokat képviseli, amelyek el vannak rejtve és sötétség veszi őket körül. Ilyenkor felszínre kerülhetnek mindazon tabuk, kimondatlan érzések, szélsőségek, amelyeket hosszú ideje magadba fojtasz. Olyan érzések is, mint a düh, harag, neheztelés, féltékenység, félelem, elkeseredettség. De ezeket ne a rossz oldalról nézd! Tekintsd tisztánlátásnak lelked, érzelmeid sötét oldaláról. Az elfojtások felszínre kerülése lehetőség a gyógyulásra, a változtatásra, a fejlődésre. Itt a lehetőség szembe nézni belső harcaiddal. Ez az időszak az, amikor mindez bizony váratlanul és tisztán láthatóvá válik, mintha eléd dobnának egy tükröt, és bele kellene nézned. Így a mélyebb érzelmeid kimutatásában is áttörést hozhat az újhold. Ezek persze elég intenzíven történnek meg, ahogy eléd tárja az univerzum.

Belső világod szakadékához eljutva tudsz talpra állni, és hozzáférni a benned rejlő kincsekhez. Vizsgáld meg a félelmeid mögött rejtőző rögeszméket, belső okokat. Ha elég bátorságod van eljutni saját mélységedbe, megtalálhatod azokat a rejtett képességeidet, amelyek segítenek a változtatásban, pedig eddig nem is tudtad, hogy léteznek. Lásd az újhold energiáit lehetőségnek, ez a titok!

Ha van egy jó célod, készíts hozzá tervet, és minden nap, csak egy lépést tegyél meg érte. Gondolkozz és tervezz, de ne vessz el a részletekben. Ez az újhold ciklus ebben fog téged segíteni, nem ígérheti senki, hogy zökkenőmentes lesz, az élet minden alkalommal próbára tesz, hogy valóban el szeretnéd-e érni a célodat, fontos-e neked igazán. De ha elindulsz a küzdelemmel teli úton, ott nem csak próbatételekkel fogsz találkozni, hanem megkapod azokat a segítő eszközöket is, amelyek célod eléréséhez vezetnek. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?