Létrehozva: 2022.01.24.

Hamarosan érkezik a Tigris éve! Így készülj rá a horoszkópod szerint

Kopogtat az ajtón a kínai új év, lássuk, mit tartogat számodra. Meglepetésekkel érkezik a Tigris éve!

A kínai új év február elsején kezdődik, de máris sejteni lehet, hogy különleges év előtt állunk. 2022 a Tigris éve lesz; a kínai horoszkóp szerint ez a csillagjegy az erőt, a bátorságot, és a gonoszság elűzését jelképezi. De lássuk, mit hoz 2022 az egyes jegyeknek:

Kínai új év (Fotó: Shutterstock)

Patkány

Mozgalmas lesz ez az éved. Változást hozhat a szerelemben és a munkában is. Kilátásba kerül egy új állás. Nyár végén számíthatsz a váltásra. Gondolkodj el azon, hogy a kiadásaidat hogyan csökkentsd, a bevételed valószínű növekedni fog. Így az évet nagyon pozitívan zárhatod. Párkapcsolatodban légy nagyon kedves és figyelmes a partnereddel, akkor minden jó úton fog haladni. Izgalmas programokkal telhetnek a hónapjaid. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor nagy eséllyel elérkezik ennek is az ideje. Talán idén találod meg az igazit?

Bivaly

Nem fogsz unatkozni ebben az évben sem. Itt az ideje, hogy megtanuld kezelni a stresszes helyzeteket, mert kihívások elé állíthat az élet. Előfordulhat, hogy sokszor hirtelen kell döntened, légy éber, vegyél egy nagy levegőt, ne hamarkodj el semmit. Rengeteget tanulhatsz ezekből az esetekből. Rossz érzések keríthetnek hatalmukba, de ne add be a derekad. Hallgass az intuiciódra. Pénzügyeidben lehetnek akadozások, de alapvetően jól alakulnak a dolgaid. Szerelemben is lesznek feszültségek, de minden helyzetet meg tudtok oldani. Szingliként pedig összefutsz valakivel, rajtad áll, hogy mit kezdesz vele.

Tigris

Jó okod van bizakodónak lenni, hiszen a fekete Víz Tigris éve lesz az idei. hatalmas szerencsére számíthatsz, eljött a te időd! Bátran tervezz hosszútávra a munkában, merj nagyot álmodni. Támogatva leszel benne. Gyarapodás, növekvés felé haladsz. Pénzügyileg kicsit szűkösebb lesz az év, de megtanulhatsz jól bánni azzal, amid van. Szerelemben, párkapcsolatban hozz meg néhány kompromisszumot, de nagyon fontos lesz köztetek a jó kommunikáció. Ha pedig egyedül élsz, gondold végig, kikkel randizol, még az is lehet, rád talál a szerelem, de egy biztos, nem az első jeletkező lesz az igazi.

Nyúl

Ez az év számodra a karrierről fog szólni. Légy megfontolt a pénzügyeiddel. Vállalkozóként izgalmas lesz ez az év, alkalmazottként pedig sokat fogsz tanulni. Az emberi kapcsolataid is javulni fognak, kollégáiddal megtalálod a hangot. Szuper ötleteid lesznek, merd felvállalni saját magad. Nem várt kiadásaid lehetnek 2022-ben, de ne ijedj meg tőlük. Ha nem kockáztatsz nagyot ebben az évben, akkor minden megoldódik. Párkapcsolatban harmóniára számíthatsz, kisebb vitákon felül nem vár rád semmi meglepetés. Idén, ha jól kevered a kártyákat még egy nagy utazás is belefér.

Sárkány

Aktív leszel az évben, és egyensúlyban lesz szinte minden az életedben. De ne feledd, ebbe a mélységek és magasságok megélése is benne lehet. A munkában játszi könnyedséggel veszed az akadályokat. Ha tovább szeretnél lépni a karrieredben, akkor ez az év tökéletes időzítés. Határozd meg pontosan a céljaidat, ez segít még a karriered alakulásában. Pénzügyekben kerüld a meggondolatlan pénzszórást. Szerelemben itt az ideje felvállalni a partneredet, mutasd be a családodnak. Egyedülállóként több kaland is belefér ebben az évbe, de nem most fogsz elköteleződni.

Kígyó

Erős érzelmeket kiváltó eseményekben gazdag éved lesz. Légy óvatos, mert szerencsétlen helyzetekbe is kerülhetsz. A pénzügyek poztitív irányt vesznek az életedben, bevételeid növekedhetnek. A párkapcsolati surlódásokon hamar túl tudsz majd lépni, de nem szabad ezeket az eseményeket félvállról venni. Vigyázz a flörtöléssel, nem éri meg, hidd el. Ám ha egyedül élsz, akkor kifejezetten ajánlatos az effajta ismerekdés. Még a végén egy ilyen egyszerű játék kinövi magát. Ne csodálkozz!

2022-ben jobb, ha megfontolt vagy. Kellemes esztendő ígérkezik, de a nyugalmadból bármikor kizökkenhetsz. Apró kihívásokon túl az év második felében már a harmónia jellemzi majd az életedet. Pénzügyekben jobb, ha tudatos vagy, ne hagyd, hogy veszteség érjen. Szerelmeddel figyelemmel ápold a kapcsolatod, akkor minden rendben lesz. A finomhangolódás a kulcsa ennek az évnek. És ugyanez igaz akkor is, ha szingliként élsz. Nem lesz egyszerű hozzád közeledni, légy nyitott és a hangsúly a finom érzékelésen lesz. Így nem ér csalódás.

Kecske

Ez az év a ragyogást hozhatja el számodra, te vagy az év szerencsése. Munkában, pénzügyekben és a szerelemben sem lesz szinte akadály az életedben. Rengeteg segítséget kapsz a külvilágtól is. Egy hosszabb külföldi út lehetősége is kecsegtet, amiből sokat tanulhatsz. A szerelemben új dolgokat fedezhetsz fel, a szexuális életed is nagyon jó lesz. Irigylésre méltó helyzetekbe kerülsz, engedd át magad az élvezeteknek. Tökéletesen működik most a kémia.

Majom

Szükséged lesz pozitív hozzáállásra, és akkor nagyon jó úton fogsz járni. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, ez az, ami akadályozhat a haladásban. Ne ugorj bele bizonytalannak tűnő dolgokba, inkább maradj meg a jól bevált munkádnál. Állj most stabil lábakon, nehogy felboruljanak a pénzügyeid. A szerelemben is jól alakulnak a dolgaid, de ne hagyd, hogy egy veszekedés végletes változtatáshoz vezessen, nem éri meg. Többet jelent a kapcsolatod, vigyázz a kitörésekkel. Szingliként pedig jobb, ha leállsz egy kicsit a randikkal, nincs itt az ideje a párkapcsolati változásnak.

Kakas

Hatalmas robbanásra számíthatsz a munkában, de ne hamarkodj el semmit, igyekezz lenyugodni, mielőtt bármire nemet vagy igent mondasz. Így még előre is vihet a változás, ne ijedj meg a hirtelen energiáktól. Ne ürítsd ki a pénztárcád sem, amíg nem látod biztonságban a jövőt. Szerelem tekintetében elég langyos vízben úszol egy ideje, jöhet valami meglepetésszerű esemény, mely kizökkent ebből. Hogy jó vagy rossz élmény lesz, az azon múlik, honnan nézed. Egyedülállóként légy türelmes: az év második fele többet ígér.

Kutya

Tele leszel lehetőségekkel, de ha nem tudod, mit is szeretnél, akkor nagy bajban vagy. Ideje arra az útra lépned a munka és hivatás területén, amire már régóta vágysz. Tudod, miről van szó, ne kételkedj magadban! Nagy öröm, hogy 2022-ben olyan emberek társaságában leszel, akik segítenek, emelnek, együtt gondolkodnak veled. Ha még várod a párod, akkor olyan emberrel ismerkedsz meg, aki nem a te világod. Nem kell hatalmas kompromisszumot kötnöd, hiszen nem sietsz sehová! Amennyiben párkapcsoltban élsz, a nehezebb napokat mindig valami jó fogja követni, engedd el a régi sémákat, és örülj a boldogságnak, amit ezáltal megélhetsz.

Disznó

Számodra ez az év az emberi kapcsolatok változásáról szól. Igazi barátságokat köthetsz, és ezzel párhuzamosan ideje elengedni néhány energia lehúzó embert. Hidd el, lesz hely a szívedben olyan embereknek, akik úgy szeretnek, ahogy vagy. Munkában légy megfontolt, kérj szakmai tanácsot, ha valamiben nem vagy biztos. Egy, a pároddal közös utazás nagyon helyére rakja az érzelmeiteket, jót tesz a kikapcsolódás. Ha egyedül élsz, akkor is egy utazás hozhat izgalmas kalandokat a kínai új évben.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Közel 100 új dolgozóra van szüksége a magyar Aldinak: ekkora fizetést ígérnek az újaknak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?