EZO

Érkezik az újhold: mutatjuk, hogy teljesülnek most a vágyaid

Nap, Hold, Merkúr hármas a főszerepben az Ikrek jegyében! Varázslatos energiákkal tehetsz lépéseket vágyaid beteljesítéséhez.

Júniusi újhold az Ikrek jegyében, együtt áll a Nap, a Hold és csatlakozik a retrográd Merkúr is. Micsoda teremtő energiák! Az Ikrekben könnyed, légies segítség érkezik a vágyaid megteremtéséhez. Annyit azért jó, ha tudsz, hogy a Merkúr retrográd helyzete egy kicsit ebbe belekavar. Hiszen hátráló mozgása, gátolja az összeszedettséged. Erre érdemes újhold napján és utána is odafigyelned. Vágyaid megteremtéséhez összpontosításra lesz szükséged. Új megvilágításba kerülnek a régi problémáid, melyek megoldásához kapsz segítséget. Ahhoz, hogy a vágyaid teljesüljenek érdemes előtte tisztázni magadban az érzéseidet, formáld meg szándékaidat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újhold

Újhold Fotó: Shutterstock

Könnyedség, lazaság jellemzi az újhold napját és az azt követő pár napot is. Ezek a napok jók a rugalmas irányváltáshoz. Június 10-én 12:53-kor fordulj az újhold irányába és gondolatban, érzésben kérd azt, amit szeretnél. Fogalmazd meg saját szavaiddal. Támogatást kapsz az új dolgok elindításában. A régi disszharmónikus érzéseket még az újhold előtt érdemes elengedni, figyelmedet pedig az új felé irányítani. A levegő energiája olyan, mint egy szellő, támogat abban, hogy a figyelmed átlebbenjen a fontos teremtés előtt álló dolgokra. Az érzelmek és a kommunikáció most összefognak, csak mondd ki, mire vágysz. És ne térj le az útról. Használd ki ezt az időszakot, a június havi feladataidnál tudsz majd támaszkodni ezekre az energiákra. Állítsd fel határaidat, vállalj magadért felelősséget, és merj változtatni. Engedd el a megszokott rutint, bízz magadban és a csillagok energiájának vezetésében.

Ideje elengedni a szegény én állapotot, fókuszálj a jelen értékeidre és légy hálás azért, amid van. Önsajnálatból nehéz vágyakat valóra váltani. Tudatos teremtésedhez az energiák érted vannak, ha erre a mezsgyére lépsz, akkor ez energiák szinte átlöknek. Életed azon része, legyen az a magánélet, munka, vagy egészség melyben elakadtál, megérett a változásra. Kérj és megadatik! Most érdemes azokkal a kérdésekkel is az újhold felé fordulni, mely egy jó nyaralással kapcsolatos, vagy anyagi helyzetedre vonatkozik. Figyelj oda, hogyan fogalmazol, és persze ne a lottó ötössel kezd a kérdésedet! Merj, nagyot álmodni, de járj közben a földön is!

Ezen a napon napfogyatkozás is lesz, ez hazánkban nem igazán lesz látható.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?