EZO

A csillagjegyed elárulja, melyik lesz a te napod júliusban

A nyár második hónapja izgalmas meglepetéseket tartogat. Ám nem minden csillagjegy kapja kézhez ugyanakkor az Univerzum ajándékait. Vajon számodra melyik lesz július legjobb napja?

Vajon mikorra esik július legjobb napja? Nos, ez a csillagjegyedtől is függ, hiszen minden asztrológiai jegy szülöttei máskor kapnak ajándékot az Univerzumtól. Máris mutatjuk, mikor várhatsz kellemes meglepetést, és mikor lesz érdemes jobban figyelned a jelekre, hiszen a július a nagy váltások és változások hónapjának ígérkezik, amikor el kell engednünk mindazt, ami már nem szolgál, és be kell fogadnunk az új, építő energiákat. Máris mutatjuk, mikor számíthatsz izgalmas kalandokra és kozmikus ajándékokra!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Junius legjobb napja 02

Minden csillagjegy máshol fogja tapasztalni a bolygók hatását
Fotó: Pixabay.com

Kos: július legjobb napja a szerelemben segít.

A Kos szülöttek július 10. és 12. között számíthatnak a szerelmi életük csodás fellendülésére. A Kos uralkodó bolygója, a Mars, július 11-én ér a zodiákus ötödik házába, amelyik a szerelem és a kreativitás területe. Ez a nagy jelentőségű randik és a szívből végzett tevékenységek ideje. Lehet, hogy július legjobb napja új partnert hoz az életedbe?

Bika: a kapcsolatok javítására érdemes koncentrálnod

Július 1. és 6. között a Bika jegy szülöttei uralkodó bolygójuknak, a Vénusznak köszönhetően a barátságok és más emberi kapcsolatok javulását élhetik meg. A bolygók állása most mindenféle emberi kapcsolatnak kedvez, így érdemes újra találkozni a barátokkal, vagy legalább felhívni pár ritkán látott ismerőst telefonon.

Ikrek: engedd el, ami már nem szolgál téged

Az Ikrek jegyűeknek július 9 és 11 között érdemes egy kicsit a saját lelkükkel foglalkozniuk. Az ekkor érkező kozmikus energiák ugyanis arra is alkalmat adnak, hogy mindent elengedjenek, ami gátolta őket a fejlődésben. Használd ki ezeket a napokat a megújulásra!

Rák: tápláld a lelked!

A Rák jegyűek számára a hónap második fele hozhat változást. Július 20-21 között figyelj egy kicsit jobban a megérzéseidre, és gondoskodj a testedről és a lelkedről. Pihenj, kertészkedj, csinálj csupa olyasmit, amitől jól érzed magad – számíthatsz rá, hogy ez hosszú időre feltölt majd.

Oroszlán: július legjobb napja a romantika ünnepe

Amikor a Vénusz az Oroszlán jegyébe ér, július 27-én az Oroszlán jegyűekből is kitör a romantikus szerető. Ha egyedül vagy, egy új, minden szinten tökéletes kapcsolatra is esélyed van, ha pedig már együtt vagy valakivel, a szerelmetek a régi fényében fog ragyogni. Különösen, ha elmondod a kedvesednek, mivel tud igazán a kedvedre tenni.

Junius legjobb napja

A Szűz jegyűeknek világos irányt mutatnak a bolygóállások
Fotó: Pixabay.com

Szűz: világossá válik, merre kell menned

A Szűz jegyűek uralkodó bolygója, a Merkúr július 21. és 23. között befejezi a hátrálást, és előre indul. Mivel ez a bolygó többek közt az intellektusért, a memóriáért és a kommunikációért is felel, könnyen lehet, hogy végre világosan fogod látni a terveidet, és azt, hogy mi legyen a következő lépésed. Érdemes ilyenkor figyelni a megérzéseidre, és akár le is írni a felismeréseidet. Az első lépést meg is teheted, hogy biztosan elindulj ezen az úton.

Mérleg: nézz a felszín alá!

Július 23-án a Mérleg jegy uralkodó bolygója, a Vénusz szemben áll a Plutóval, az átalakulás és az újjászületés bolygójával. Ez arra ösztönzi a Mérleg jegyűeket, hogy a felszín alá nézzenek a kapcsolataikban, és meglássák azokat a dolgokat, amelyek korábban esetleg rejtve maradtak. Ez lehet, hogy elsőre ijesztően hangzik, ám hosszú távon minden kapcsolatot elmélyíthet.

Skorpió: július legjobb napja előrelépést hoz a munkában

Július 11. a hónap legjobb napja lesz a Skorpió jegy szülöttei számára. A Mars, a jegy egyik uralkodó bolygója a zodiákus tizedik házába, a karrier területére lép. Nem csoda, ha ezen a napon a Skorpió jegyűek késztetést éreznek arra, hogy fejlődjenek a munkájukban. Gondold át, mit is szeretnél elérni a munkahelyeden, mert ezen a napon minden esélyed meglesz az előrelépésre!

Nyilas: figyelj a családodra!

A Nyilas jegy uralkodó bolygója, a Jupiter július 20-án kezd hátráló mozgásba az otthonért felelős területen, a zodiákus negyedik házában. Ez a családi kapcsolatokra, mintázatokra van hatással, és arra is rájöhetsz, hogy mit jelent számodra valójában az otthon. Július 18. és 22. között itt az ideje, hogy felhívd a régebben látott családtagjaidat, és szorosabbra fűzd velük a kapcsolatodat.

Junius legjobb napja 01

A június mindenki számára változást hoz, de jó irányban indulhatsz el!
Fotó: Pixabay.com

Bak: július legjobb napja megrengeti a szilárd alapokat

A Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja július 14-én megrengeti a Bak jegyűek számára oly fontos szilárd alapokat, és megnyitja az utat a változások előtt. Ne félj új dolgokat kipróbálni – sem kicsiben, sem nagyban – , és meglátod, átalakul az életed!

Vízöntő: maradj rugalmas!

A július 14-én esedékes Szaturnusz-Uránusz kvadrát a Vízöntőket is érinti, hiszen mindkét bolygó nagy hatással van a jegyükre. A lényeg az, hogy bármi is történik, maradj rugalmas, és nyitott az átlagostól eltérő dolgokra. Ez persze egyetlen Vízöntő-szülöttnek sem fog nehezére esni, hiszen épp ez a jegy alaptermészete.

Halak: hallgass a belső hangodra!

A Neptunusz, a Halak jegy uralkodó bolygója július 25-én kezd hátráló mozgásba. Mivel a Neptunusz az inspiráció, az álmok és a fantázia bolygója, július 23. és 27. között az eddigieknél is jobban számíthatsz a megérzéseidre. Akármit is súg a belső hangod, higgy neki, és igyekezz minden nap legalább egy pár percre elcsendesedni, hogy kapcsolatot teremthess a megérzéseiddel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?