EZO

Júliusi horoszkóp: Most megtudod, rád talál-e a boldogság

Szenvedély, új szerelmek, párkapcsolati változások - mozgalmas hónapot ígérnek a csillagok.
  • Szerző: BZ

Az évnek ez a hónapja igazán mozgalmasnak ígérkezik szívügyekben. Megérkezik az életedbe a nagy szerelem? Elmélyül a kapcsolatod a pároddal? Nézd meg, mit tartogat számodra a július.

1. Kos

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez egy ideális időszak arra, hogy helyrehozzátok esetleges gondjaitokat, új megvilágításba helyezzétek a nehézségeket, és továbblépjetek azokon. Boldog és szép hetek várnak rátok! Ha még keresed az Igazit, akkor pezsegni fog körülötted az élet, és jó esélyed van rá, hogy egy komoly kapcsolatra lelsz. Talán csak kalandnak indul az ismerkedés, mégis szíven talál...

2. Bika

Párkapcsolatod most próbatétel elé áll. Sokat tépelődsz, érzelmi hullámvasúton érzed magad, és még az is lehet, hogy felbukkan egy harmadik a színen. Ez az időszak ideális arra, hogy átgondold, merre tovább, és mire is vágysz valójában. Ha nincs jelenleg párod, akkor elkezdhetsz lélekben készülni a nagy találkozásra. Ehhez a legjobb, ha megvizsgálod, mit kell másképp tenned, mint a múltban, és emellett nyitottnak lenned minden új lehetőségre.

3. Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban sok kaland vár rátok, rajtatok múlik, hogy belevágtok-e. Érdemes új élményeket szereznetek, hagynotok spontán alakulni a dolgokat, és új színben látni egymásban mindazt a szépet, ami miatt összetartoztok. Ha még várod a Nagy Õt, akkor fontos, hogy befogadó legyél ebben a hónapban! Mozdulj ki, ismerkedj, próbáld ki akár még az online társkeresést is, és ne zárd ki a lehetőségét annak sem, hogy a szikra akár csak második látásra érkezik meg. Ha így teszel, boldog változások jöhetnek az életedbe.

Nézd meg, mi vár a hónap során a többi csillagjegyre! LAPOZZ!


4. Rák

Pároddal elfoglaltak lesztek, zsúfoltak a programjaitok, te pedig sajnos néha azon kapod magad, hogy túlságosan rövid pórázon tartod őt. Jó, hogy ezt észreveszed, mert így tudsz változtatni a helyzeten, és meg tudjátok élni a felhőtlen bizalmat és a kettesben töltött idő szépségét is. Csak legyél bölcs, és bízz a párodban. Ha még egyedülálló vagy, akkor nagyon nagy esélyed van arra, hogy ebben a hónapban találkozol valakivel, aki akár egész életedre a partnered lehet. Élvezd ki a programlehetőségeket, melyek adódnak, várd örömmel és izgalommal a közeledő boldogságot.

5. Oroszlán

Ez a hónap próbatétel elé állíthat benneteket pároddal, de túl fogjátok vészelni azt, és még szorosabbá válik tőle a kapcsolatotok. Ha mégsem kerültök szembe nehézséggel, akkor viszont a kölcsönös vonzalomtól és a szenvedélytől lesz köztetek extrán forró a levegő. Ha még keresed a párod, akkor ideje kissé változtatnod mindazon, amit megszoktál. Próbáld ki magad új környezetben, új helyzetekben, kerülj önmagaddal harmóniába, és ez meghozza azt, amire vártál. Ha így teszel, akkor hamarosan találkozhatsz egy igazán fontos emberrel, akivel még az esetleges problémákat is közösen győzitek majd le.

6. Szűz

Pároddal ebben a hónapban még mélyebbé és stabilabbá válik a kapcsolatod, mint korábban. Közösen haladtok a céljaitok felé, és ha még inkább bevonod őt a gondolataidba, döntéseidbe, akkor végképp szárnyalni fog a szerelmetek. Ha még szingli vagy, akkor sok olyan helyzetet tartogat ez a hónap, amikor találkozhatsz egy új szerelemmel. Az is lehet, hogy többen is felkeltik az érdeklődésedet, neked pedig mérlegelned és döntened kell.

Nézd meg, mi vár a hónap során a többi csillagjegyre! LAPOZZ!


7. Mérleg

Szenvedélyes hónap vár rád és a párodra. Annyira izzik körülötted a levegő, hogy könnyen lehet, másvalaki figyelmét is felkelted. De ez nem fog elbizonytalanítani téged abban, hogy a megfelelő ember mellett vagy. Élvezd ki a perzselő érzéseket, és ne adj neki okot arra, hogy aggódnia kelljen a másik érdeklődő miatt. Ha egyedülálló vagy, akkor a legfontosabb, hogy mozdulj ki a négy fal közül és tedd félre a kétségeidet. A csillagok ígéretes lehetőségeket jósolnak, joggal bízhatsz abban, hogy a hónap során megismerkedsz leendő partnereddel.

8. Skorpió

Komoly beszélgetések és meghitt pillanatok várnak rád kedveseddel. Kapcsolatotok mélyebbé és őszintébbé válik, mint eddig volt, ráadásul a parázs is erősen izzani kezd, így sok szenvedélyes együttlétre számíthatsz. Ha nincsen párod, akkor a hónap közepe ígér egy hatalmas fordulatot. Talán egy ismerősöd mutatja be leendő párodat, de az is lehet, hogy valami egészen hétköznapi helyen fogtok egymásba botlani. Lényeg, hogy valami nagy dolog készülődik, és várjad örömmel!

9. Nyilas

Elég a titkokból és mellébeszélésből. Ez a hónap a pároddal az őszinteségé kell, hogy legyen, és hidd el, megéri majd. Jó páros vagytok, megértitek egymást, de ehhez ismernetek kell minél jobban egymás gondolatait és érzéseit. Ha keresed az Igazit, akkor főleg kalandokat ígér ez a hónap, és azt, hogy végre meghozod a döntésed és készen állsz szakítani a szingliséggel. Leendő párod már könnyen lehet, hogy ismered, csak eddig más szemmel néztél rá...

Nézd meg, mi vár a hónap során a többi csillagjegyre! LAPOZZ!


10. Bak

Pároddal a közös pihenés és utazás még összébb kovácsol benneteket. Ha most nincs lehetőségetek kimozdulni, akkor sem kell aggódnod, mert ez a hónap mindenképpen harmóniát és sok szépséget tartogat kettőtök számára. Élvezzétek ki! Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban rád fog találni a szerelem. Váratlanul tör rád az érzés, megdobogtatja a szívedet, és végre újra boldog lehetsz valakinek az oldalán.

11. Vízöntő

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban számolnod kell vitákkal, de nem kell tartanod attól, hogy ez kellemetlen nyomot hagyna a kapcsolatotokon. Tüzes lesz köztetek a hangulat, ezt azonban főleg az előnyös oldaláról, a hálószobában tapasztaljátok majd meg. Ha még várat magára a Nagy Õ, akkor engedd el a kétségeidet és aggályaidat, ez most a legfontosabb feladatod a hónapban. Nem kell, hogy magányos legyél, nyissál újra a világ felé, és merjél ismerkedni, flörtölni, nyitottá válni.

12. Halak

Nézeteltéréseitek lehetnek a hónap során pároddal, de játékossággal, türelemmel átlendültök ezeken. Nem kell igazán komoly vitákra gondolni, inkább csak kommunikációs problémákra, amit könnyen ki tudtok küszöbölni, ha egyenesek és megértőek vagytok egymással. Ha szingli vagy, akkor valakivel találkozni fogsz, aki megdobogtatja a szíved, és hamarosan el fog dőlni, hogy a kaland vajon komolyabb irányt vehet-e. Az esélyed megvan rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?