Létrehozva: 2017.01.03.

Januári nagy szex horoszkóp: így hoznak boldogságot a csillagok

Az év elsõ hónapja lehetõséget ad, hogy új alapokról indítsátok a szerelmi életetek. Minden jegynek más nyújt a Vénusz, hogy kiteljesedjen a szexualitása.

Szerző Molnár Hédi

Januárban a Vénusz uralma alatt állunk, ami lehetővé teszi, hogy minden jegy kiteljesüljön a szerelemben. Lehetőség nyílik a titkos, belső kapuk megnyitására, és az igazi örömérzés megélésre. Minden hónap új és új kihívásokat tartogat a szerelmi életedben, amit érdemes kihasználnod, hogy igazán boldog légy. 

KOS (03.21-04.19)

Ebben a hónapban sokat gondolsz a szexuális életedre, de még nem volt merszed kipróbálni az ötleteidet. Sokszor érzed úgy, hogy túl sok időt töltesz a munkahelyeden, és kevés időd marad a saját vágyaidra.

Január 13-án, pénteken az álmaid beteljesülhetnek, ha teheted ezen a napon maradj kettesben a szerelmeddel és engedd szabadjára a szexuális fantáziád. Ha nem jön össze, akkor hagyd érlelődni a vágyaid és 20-21 körül ki fog teljesedni a szerelmi életed.

Ha még nincs állandó partnered, a hónap vége remek alkalom lesz az ismerkedésre. A Mars 28-án egyértelműen biztosítja, hogy a szerelem beköltözzön a Kos jegyűek hálószobájába és ne félj használni eszközöket sem.

BIKA (04.20-05.20)

A Bika számára az intimitás és a barátság szorosan összefonódik ebben a hónapban. Itt az ideje eldöntened, hogy a mostani barátságod szorosabbra fűzd és átlépd az eddigi határt. Valószínűleg mindketten fantáziáltok a másikról, csak egyikőtök sem meri megtenni az első lépést, amire 7-8 körül a legalkalmasabb az idő.

Új kapcsolatok kialakítására a legalkalmasabb idő pont a hónap közepe lesz, amikor a legkisebb szikra is elég, hogy felgyúljon a szerelem lángja és kialakuljon egy új románc az életedben. Nyugodtan vedd elő a legszexisebb fehérneműd az alkalomra.

A fantáziád engedd szabadon és lásd meg azokat az apró jeleket is, amiket eddig figyelmen kívül hagytál. Hidd el, nem fogod megbánni!

 

IKREK (05.21-06..20)

Készülj fel, mert ez a hónap sok édes élményt hozd majd neked és párodnak. Ne fogd vissza magad és engedj a csábításnak. Ásd elő a szekrény mélyéről a segédeszközöket és gyerünk!

Flörtölj és élvezd a szexuális együttléteket a pároddal. Lopjatok magatoknak időt napközben is, és hagyjátok egy kicsit későbbre az elvégezendő feladatokat. Ha tehetitek, az irodában, vagy valamilyen más helyen emeljétek az adrenalin szinteteket.

Ha épp most ismerkedsz valakivel, bátran mutasd ki a vágyaid, nehogy később csalódás érjen. Az izgalmas részleteket nyugodtan beszéld meg a barátnőddel, ha biztos vagy abban, hogy megőrzi a titkod. A január az Ikreknek garantáltan a szerelem hónapja lesz.

RÁK (06.21-07.22)

Nagy dolog vár a Rák szülöttjeire a szerelemben ebben a hónapban. Végre sikerül elérned, hogy kölcsönösen tudtok figyelni egymásra.  Az új évben, nagyobb odafigyeléssel élitek a szexuális életetek és ez mindkettőtöknek újdonságot okoz. Január közepe körül, amikor a Vénusz és a Hold egyszerre fejti ki a hatását teljes odaadással tudtok majd koncentrálni párotokra.

Ha még nincs meg az igazi, akkor lehetőséged lesz fergeteges szerelmi kalandokba bonyolódni. Ezekbe csak annyi érzelmet adj bele, amennyi viszonzatlansága még nem okoz nagy csalódást. Mindent próbálj ki, amit a titkos rekeszekben őriztél eddig, és tabuként gondoltál rájuk. Itt lesz a nagy alkalom, ne szalaszd el!

OROSZLÁN (07.23.-08.22)

Készülj, izgalmas szerelmi kalandok várnak rád ebben a hónapban! Partnered nehezen mozdul ki a hálószobából, de próbálj ki új helyszíneket is, akár váratlan helyzetekben is. Az Oroszlán vágyik a kényeztetésre és ha nem adod a partnered tudtára ezt, gyakran fogsz csalódni. Állj ki a szükségleteid érdekében és hidd el, fergeteges lesz a szerelmi életed.

A gondolatid gyakran forognak a szex körül, de arra ne várj, hogy a partnered mindent kitalál majd. Mondd el, mit szeretnél, és hidd el a szerelmed azon lesz, hogy ezeket kivitelezze és örömet szerezhessen neked.

Próbáljatok ki új pozíciókat az ágyban, és fergeteges élményekben lesz részed az orgazmusoddal kapcsolatban.

SZÛZ (08.23-09.22)

Nagyon magasra teszed a lécet mindenkivel szemben. Érdemes lenne néha lejjebb vinni és engedni a csábításnak. Nem lehet mindenki annyira tökéletes, mind te magad. A partnereid gyakran érzik, hogy kevesebbnek tartod őket és érezzék megtisztelve magukat, hogy szóba állsz velük.

Januárban képes leszel új oldalról látni a szerelmi kapcsolataid és meglátni a partnered igyekezetét. Hidd el, nem mindenkinek olyan a fantáziája, mint a tied. Ráadásul sohasem fogsz teljesen tökéletes partnert találni, mindenkinek megvannak a maga hibái.

Amikor a tökéletes szexpartnert keresed, gyakran érzed, hogy létezik valahol egy igazi, akinek már csak a gondolatára is izgalomba jössz.

MÉRLEG (09.23-10.22)

A január lehetőségeket nyújt majd a hibáid kijavítására. Itt a remek alkalom, hogy változtass a szerelmi életeden. Érdemes végig gondolnod a jelenlegi partnereddel milyen az ágyban. Lehet, hogy nem véletlen maszturbáltok mindketten túl sokat, és ideje továbblépni?

Készíts a fejedben egy szex-menetrendet és aszerint próbáld élvezni az együttléteket a partnereddel. Fontos, hogy legalább az ágyban egyetértsetek és közösen élvezzétek az ott eltöltött időt.

A Mérlegnek intimitásra van szüksége, és ha ezt nem tudja partnered biztosítani, gyorsan tovább fogsz lépni, keresve a megértő társat. Te nem vagy vevő a kikötözős szexre és ezt hozd is a partnered tudomására, különben mindig viták lesznek köztetek az ágyban.

SKORPIÓ (10.23-11.21)

Olyan élményekben lesz részed a hálószobában, hogy nem akarod majd elhinni. A mostani partnered igazi szex őrült, akivel nagyokat tudsz élvezni.

Ha még nincs partnered, érdemes körülnézned, mert fergeteges élmények várnak rád. Beszéld meg új partnereddel a vágyaid, s hidd el nem fogsz csalódni, nagyon kellemes meglepetések várnak még rád. Legyetek nyíltak és őszinték egymáshoz, és nem érhet csalódás a szexben.

A hónap közepére teljes lesz az egyensúly köztetek és mindketten elmerültök a szerelem tengerében. Gyakorlatilag végig megpróbáltok ágyban maradni, annyira élvezitek.

NYILAS (11.22-12.21)

Januárban új időszámítás kezdődik a Nyilasok számára, amit ki kell használnod. Az újdonságok fenekestől felforgatják az életed, de nagyon fogod élvezni.

Január 11-12 este mondj le minden programot, maradj kettesbe a pároddal, és éljétek ki a titkos vágyaitok. A hónap végén lehetőséged lesz új kapcsolatok kialakítására, ha még nincs biztos partnered.

Próbáljátok ki az orál szexet, mindkettőtökre az újdonság erejével fog hatni a rég elfelejtett technika.

BAK (12.22-01.19)

Január a megbeszélések hónapja lesz a Bak számára. Kapcsolatod emeld egy másik szintre. Ezt csak akkor tudod megtenni, ha tiszta vizet öntetek a szexuális életetek poharába.

Az állandó partnereddel ellaposodott kapcsolatod érdekében dobj be a megbeszélésen túl a fiók mélyén eldugott eszközök közül valamit. Igyekezz kis lépésekkel elő állni az újdonságokkal, nehogy megijeszd a párod.

Még izgalmasabbá tudod tenni a szexuális életed, ha közösen néztek pornófilmeket, és kipróbáljátok az ott látottak egy részét. Remek alkalom, hogy kipróbáljátok a telefonszexet partnereddel.

VÍZÖNTÕ (01.20-02.18)

Januárban próbáljatok ki mindent, amit csak lehet a hálószobában. Igyekezzetek, mert rohan az idő, és gyorsan eljön a hónap vége. Ne legyenek tabutémák köztetek, és hidd el minden simán fog menni egész éveben.

A jelenlegi elakadásod a szerelmi életedben csak átmeneti. Ha lehetőséged nyílik kielégíteni a vágyaid, minden sokkal gördülékenyebb lesz. Nyugodtan bújjatok el a párás zuhanyzóba és élvezzetek együtt a nedves párát.

Ha új partnered van, akkor itt a nagy lehetőség, hogy olyan legyen, amilyenre legbelül vágysz. Szeresd magad és hidd el, hogy másik szeretnek téged.

HALAK (02.19-03.20)

A január legjobb időszak, hogy Vénusz védelme alatt vadászatra indulj. Lehet, hogy ez csak arról fog szólni, hogy hagyod magad sodródni az árral, de nagy élvezetekben lesz részed.

A hónap során több lehetőséged lesz, hogy igazi, romantikus élményben legyen részed, még akkor is, ha csak egyéjszakás kalandokba keveredsz. Ne várj túl sokat ezektől, csak élvezz és érezd jól magad.

Lehet, hogy passzívnak tart a partnered a hálószobában, de engedd szabadon benned élő dominát és meglátod csodás élményekben lesz részed. Ne riadj vissza a kicsit agresszív gondolataidtól sem.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

Szerző Molnár Hédi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!