EZO

Itt az áprilisi telihold-horoszkóp: Ezt tartogatja számodra a tavasz

A tavasz felpezsdíti a hormonokat, mindenki vágyik a szerelemre. A csillagok állása megsúgja, hogy milyen fordulat vár rátok és mire kell különösen ügyelnetek a párkapcsolatban.

Bizonyos veszekedések erősen kihatnak a szerelmi kapcsolatodra. Némi elakadás is előfordulhat a hálószobában, de duzzogás helyett határozd el, hogy mindent megteszel azért, hogy elmúljanak a viharfelhők. Vedd elő a csipkés fehérneműd és a gyertyákat, teremts romantikus hangulatot, hidd el, párod végül mindent megbocsát. Ne feszegess tabutémákat ebben a hónapban, mert így nehezen léptek túl a nehéz perióduson.

Tudod, mit akarsz az ágyban, és nem vagy szívbajos, ha hangot kell adnod vágyaidnak. Megvan minden esélyed, hogy fergeteges szexben legyen részed ebben a hónapban.  Hagyj időt magatoknak és töltsetek több időt kettesben. Nagyon fontos, hogy egymás lelkét is tökéletesen megismerjétek, és akkor biztos, hogy elégedettek lesztek. Ne hagyd, hogy a barátaitok, vagy családtagjaid beleszóljanak a kettőtök kapcsolatába.

Engedd ki a fáradt gőzt, mert ha nem tudsz eleget pihenni, problémáid lehetnek a szexuális életeddel. Lazíts és élvezd a hálószoba eseményeit, játssz minél többet az ágyban is, légy felszabadult. Figyelj a párodra, mert ha nagyon feszült és ideges vagy, könnyen más ágyában találhatod. Nyugodtan próbálj ki egy-két szexi fehérneműt és ne feledkezz meg az ízesített síkosítóról sem.

Ne stresszelj, hogy mi lesz a munkáddal, mert senki nem szereti a mindig feszült kollégát. Élvezd a hálószoba ringatózását, öleljétek egymást a puha matracon, vagy a kemény padlón. Engedj a csábításnak és hagyd, hogy magukkal sodorjanak a buja események. Ne gondolj arra, hogy mi lesz holnap, most csak a pillanatra koncentrálj. Ebben a hónapban élvezzétek egymást és egyetlen pillanatot se hagyjatok ki.

Törekedj a minőségi szexre, ne hagyd magad csak egyszerűen elcsábítani. A futó kalandok meg fognak viselni, inkább maradj a tartós kapcsolatoknál. Az őszinte beszélgetések segítenek jobban megismerni a másikat és ha sikerül egymásra hangolódnotok, biztos lehetsz a fergeteges szexuális élményekben is. Hallgass az ösztöneidre, ha valaki rossz érzéseket kelt benned, lépj tovább, felesleges időt pazarolnod rá.

Meg fog jelenni az életedben a régi szerelmed, és újra szeretné melegíteni a kapcsolatotokat. Akármilyen nagy volt köztetek a vibrálás, hidd el, nem lesz már soha igazi a szex. A régi tűz kihunyt, és bármennyire is nagy a csábítás, többé nem tudjátok föléleszteni. A csillagok állása szerint mostani párodra szánj több időt, hidd el, ezzel tehetsz legjobbat magadnak. Ebben a hónapban fantasztikus orgazmusokban lesz részed, ha nem cserélsz partnert.

Az áprilisi telihold nagyon nagy hatással lesz a szexuális életedre. Irány a fehérnemű bolt és válassz magadnak egy szexi garnitúrát, ne légy gátlásos. A megfelelő hangulathoz nem árt, ha új frizurát is csináltatsz, és hidd el, szerelmed teljesen odalesz. Dobd fel a hangulatot egy-két, a fiók mélyén lapuló kellékkel és felejthetetlen élményekben lesz mindkettőtöknek része.

Akivel jelenleg megosztod az ágyad, lehet, hogy nem az igazi, el kellene döntened, hogy mi lesz a kapcsolatotokkal. Ha közel szeretnéd engedni magadhoz, akkor légy sokkal aktívabb az ágyban, mert ez így hosszútávon nem fog sokáig működni. Az tuti, hogy a szex nagyon jó, de lehet, hogy ennél többre vágytok mindketten. Üljetek le és beszéljétek meg, hogyan tovább. Ha kell szakítsatok! Ha szükségetek van egymásra, költözzetek össze!

 

Kicsit szórakozott vagy és sokan kihasználnak. Az is lehet, hogy túlzásba viszed az egyéjszakás kalandokat. Hidd el, nem a futó kalandok során fogod megtalálni az igazit! Légy önző és csak a saját jó érzésedet tartsd szem előtt. A hónap második felében jönni fog valaki, aki levesz a lábadról. Csak óvatosan, nem érdemes mindent felégetned magad után. Gondolkodj és csak azután dönts. Ha kell, tarts több vasat a tűzben.

Tarts egy kis szünetet, foglalkozz a családoddal és a munkáddal. Nagy beruházás előtt állsz, mert ki kell cserélned az ágyad és át kell alakítanod hálószobád. Kérj segítséget és igazi szerelmi fészket hozz létre az otthonodban, mert megéri. Próbálj ki bátran új dolgokat, ne légy gátlásos. Meg fog oldódni az összes gondod, ha túl tudsz lépni a saját korlátaidon. Eddig sosem látott magasságokba juthatsz el.

VÍZÖNTÕ (január 21-február 20)

Senki nem tökéletes, hidd el, hogy közéjük tartozik jelenlegi partnered is. Ne csodálkozz, ha kibeszélnek a hátad mögött, a párod viszi ki az információkat. Aki elárulja a hálószoba titkaitokat, nem érdemes a bizalmadra. Hiába vonzódsz hozzá, túl kell lépned rajta. A következő jelentkező sokkal több lehetőséget fog biztosítani neked, és a legjobb választásod lesz az ágyban.

Itt az idő, hogy csak magadra gondolj és légy egy kicsit önző. Meg fog jutalmazni Vénusz, ha törődsz magaddal. A szerelmi életedben ne szégyelld kifejezni a vágyaidat! Mutasd meg a partnerednek bátran, mitől érzed magad jól. Csak akkor tudsz igazán élvezni, ha párod tisztában van azzal, hogy neked mi a jó. Csúcsra jutni nem lehetetlenség, csak hangot kell adnod szükségleteidnek.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?