EZO

Itt a várva-várt szeptemberi horoszkópod! Eljött az újrakezdés ideje

Ugye érzed a késztetést? Nem várhatsz tovább! A halogatásnak egyszer és mindenkorra vége. Itt az idő: most!

A szigorú Szaturnusz figyel minket ebben a hónapban.

Mit jelent ez? Ne halogass tovább! Ideje nekikezdeni a dolgoknak.

SZÛZ (augusztus 23 - szeptember 22.)

Mindig kész vagy bókokkal nyugtázni mások teljesítményét, külső  megjelenését.

Miért spórolsz az elismeréssel, ha saját magadról van szó?

Az uralkodó bolygód, a Merkúr hatására, amely 5-én az Oroszlán jegyében tartózkodik, kiváló alkalom adódik arra, hogy félretedd zavaróan  éles önkritikádat. Helyette hozd elő magadból a népszerű ötletembert, a társaság középpontját. Hogyan? Csinálj valamit, amit mások is értékelnek.

Például rendezd meg ismét az egykor híres koktélkóstoló bulidat, vagy a munkahelyeden állj elő valami eredeti ötlettel. Mások elismerése jótékonyan hat majd az önbecsülésedre.

MÉRLEG (szeptember 23 - október 21.)

Nem tudsz mit tenni:

benne van a kozmikus DNS-edben, hogy mindenkinek igent mondasz.

Ezért találod magad ismét négy szomszéd kutyáit sétáltatva, anyósodat minden héten a kedvenc kézimunka-szakkörébe fuvarozva. És mi az eredmény? Még arra sem marad energiád, hogy bepakolj a mosogatógépbe. Jelen pillanatban a csillagok könyörögnek, kérnek, mondj végre nemet. És ezt többször is gyakorold! Meglátod, azzal, hogy több időt harcolsz ki magadnak, sokkal jobb helyzetbe kerülsz majd. És még időben, mert szeptember 28-án egy izgalmas, de nagy igényeket támasztó lehetőség érkezik. Ekkor ad majd jelt neked a változásokat sürgető Uránusz.

SKORPIÓ (október 22 - november 21.)

Kedves Skorpió Hölgy! Itt az idő, hogy újragondold az 5 éves tervedet. Vizsgáld meg, hogyan töltöd a szabadidődet. Rendszeresen kitalálsz programokat, melyekbe a széles szomszédság gyerekeit bevonod? Most már itt az ideje, hogy magadra koncentrálj, és például letedd végre a nyelvvizsgádat. A telihold indít be hatalmas változásokat a jegyedben, a Kreatív önkifejezés házánál. Csak arra figyelj, mi szerez örömöt neked!

Vizsgáld meg, hogyan tudnád azt a tevékenységet bevonni a hosszú távú terveidbe.

 

NYILAS (november 22 - december 21.)

Sajnáljuk, de rossz hírünk van számodra: ebben a hónapban múltbéli elhibázott lépéseid fognak kísérteni. (Talán egy meggondolatlanul hozott magánéleti döntés következménye kerül újra felszínre, vagy egy hanyagul elkészített munkád miatt lesznek kellemetlenségeid). Szerencsére jó hírrel is szolgálhatunk: az uralkodó bolygód, a Jupiter segít túljutni a nehézségeken. Mit tegyél? Első lépés: mantrázz minden nap önmagadat erősítő kijelentéseket. Második: szerezz be egy pár új cipőt, amelyben magabiztos vagy, mint egy igazi főnök. Harmadik: antioxidánsokat tartalmazó, egészséges ebédekkel turbózd fel magad. És az Isten szerelmére: feküdj le korábban! Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, úgy megerősödsz, hogy a múlt és a jövő kísérteteivel is elbírsz ebben az igen sűrű hónapban.  

BAK (december 22 - január 19.)

Nem szükséges, hogy lássunk téged, mikor beavatkozol egy heves játszótéri vitába. Anélkül is tudjuk, hogy a tieidért bármire képes vagy. Ám mostanában ez az anyatigris- viselkedés visszatetszést kelt, mégpedig pont azokban, akikért a legjobban harcolsz. (Tudjuk jól, hogy te a legjobbat akarod a férjednek, de  valódi segítség az lenne, ha nyíltan megmondanád neki, hogy baleknak nézik a munkahelyén). Amikor szeptember 6-án a telihold belép a Kommunikáció házába, légy körültekintő, és nézd meg,

melyek azok a területek, ahol finomabban fejezhetnéd ki magad, vagy ki se kellene nyitnod a szád.

 

VÍZÖNTÕ (január 20 - február 18.)

Ez az augusztus kemény menet volt számodra. Most is úgy viselkedtél, ahogy szoktál: ami a szíveden, az a szádon. Meg is kaptad a magadét, rengeteg veszekedést, sértődést, csupa kínos jelenetet. Itt az ideje, hogy most az ellenkezőjét csináld.

Mint a Vízöntő jegyűek, te is folyton agyalsz.

Ám a világ nem borul fel, ha kivételesen megengedsz magadnak egy kis önkényeztetést. Például fennmaradhatnál éjfél után is, vagy ehetnél egy habos tortaszeletet, esetleg mégis megvehetnéd azt a csodás, vajpuha bőrtáskát, amit a múltkor láttál a kirakatban. Hidd el, a legkisebb engedmény, egy apró örömforrás is meghozza számodra azt a kellemes magabiztosságot, amely a hónap végére egy izgalmas, új, (romantikus?) barátságot hoz majd a számodra.

HALAK (február 19 - március 20.)

Nézzük csak a szerelmi életedet. Túl sokat adsz magadból, és nincs elég viszonzás? Vagy fordítva? Épp hogy a partnered fojtogató szeretetétől szenvedsz?

Tudod, a kapcsolatokban nem feltétlenül kell testvéri, fifty-fifty alapon osztozkodni.

De a késztetésnek belülről kell jönnie. És a helyzet az, hogy most nem onnan jön. Hogyan hozd kedvesed tudtára az egyensúlyhiányt? Terítsd ki a kártyáidat! Mindet! Mutasd meg a bolondos, fura oldaladat is (például viseld előtte a macskanős pizsamádat), és őt is biztasd nyíltabb viselkedésre.

KOS (március 21 - április 19.)

Te egy született harcos vagy. Az utóbbi időkben is beleugrottál mindenbe, anélkül, hogy a következményekre gondoltál volna. (Tényleg muszáj volt instázni azt a grimaszolós szelfit épp egy esküvő közepén? A legközelebbi kollégádat elárasztották egy csomó sürgős munkával. Te viszont sürgősen lefoglaltál két hetet a kedvenc üdülődben, és már indultál is...) A Mars, a Nap, a Merkúr is a hatos házban, a Szokások házában lesz ebben a hónapban.

Határozd el, hogy megállsz egy pillanatra, és gondolkodsz, mielőtt ugrasz.

Szeptember 28-án, amikor a te jegyedben az Uránuszt telibe találja Jupiter, légy készen, hogy megragadd az alkalmat: egy különös kapcsolat alakulhat ki.

BIKA (április 20 - május 20.)

A gyerekek a legfontosabbak, a pénz épp hogy elég ebben a hónapban, te pedig nagyon fáradt vagy.

Mindig van valamilyen magyarázat arra, miért nem úgy csináltad a dolgokat, ahogy megálmodtad.

Szerencsére most, amikor a Szűz jegy csillagai az ötödik házban, a Kreativitás házában csoportosulnak ebben a hónapban, kérve-kérnek téged, hogy kezdj el végre valami teljesen újat. Időszerű lenne például a konyhafelújítás. Talán még az építési engedélyt is megkapod végre. És ne aggódj, ha a dolgok nem mennek olyan gyorsan. Hagyd, hogy kényelmesen, kellemesen haladjon minden. Amikor szeptember 6-án a telihold belép az Együttműködés házába, beindul egy segítő erő, (talán egy telefon egy jó baráttól, vagy egy váratlan pénzügyi siker) új lendületbe hozza a vállalkozásodat.

IKREK (május 21 - június 20.)

Nem könnyű irányítanod az életedet, miközben mindenki sorsát a szíveden viseled. (Talál végre párt a gyermekkori barátnőd? Meddig tudják még fedezni szüleid a szabados életstílusukat?) Ebben a hónapban a családoddal való kapcsolat változtatása a feladatod. Döntsd el, melyek azok a terhek, amiket neked kell cipelni.

Adj magadnak lehetőséget, hogy eltávolodj kissé azoktól a szeretteidtől, akik miatt agyonstresszeled magad.

Vedd magad körbe olyan barátokkal, akiknek az élete üdítően bonyodalommentes.

RÁK (június 21 - július 22.)

Lehet, hogy nem tudod megállni, hogy ne kritizáld a többi anyuka előtt egyikük konyháját? Talán szégyenkezel a barátnőd miatt, aki épp egy ronda válás kellős közepén hadakozik? Ebben a hónapban kozmikus feladat vár rád:

kihívás, hogy gyökerüknél fojtsd el a rosszindulatú, ítélkezős gondolatokat.

(Tudjuk, senki sem mentes ezektől). Helyette próbálj valami kedveset, dicsérőt gondolni az illetőről (még ha nem is mondod ki hangosan). A Jupiter bevilágítja a négyes házadat, az Otthon és a gyökerek házát szeptember 28-án. Itt a lehetőség, hogy megszabadulj jellemed negatív oldalától.

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 22.)

Õszintén: az utóbbi időben valamit csúsztatsz… Például, hogy valójában szereted-e a munkádat. Vagy hogy tényleg volt-e orgazmusod a legutóbbi szexnél.

Megértjük, hogy állandó nyomást érzel valódi Oroszlánként viselkedni.

Ám fárasztó a környezetednek a folytonos igényed, miszerint neked kell mindig a szeretettnek, a csodáltnak, a tökéletesnek lenned. Amikor e hónap 5-én a Merkúr pont a te jeledbe lép, légy bátor! Ki vele, bármit is érzel vagy gondolsz valójában! És ne kérj bocsánatot utána! Biztos meglepődsz majd: új oldalad, a nyers őszinteség még szeretetre méltóbbá és elismertebbé tesz majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?