Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2018.04.15.

Itt a tavasz, így talál rád leggyorsabban a szerelem

Bárkit elönthet és átjárhat a szerelem, mert végre itt a tavasz. Ez az idõszak kedvez a fellángolásoknak. Légy bizakodó, megmutatjuk mi vár rád. Kérdés, melyik jegyben születtél.

Tavasz minden évben egy új kezdetet jelent. Nem csak a virágok nyílnak ki, hanem az emberekről is lekerül a kabát. A természettel együtt te is nyílj meg, adj teret a szerelem csodájának! Melyik jegyben születtél? Tudd meg, hogyan jöhet el számodra a szerelem.

Kos

Akár egy fáklya úgy lobban benned fel az érzelem. Hatalmas tűz van a lelkedben. Sokan hódítónak tartanak, pedig előfordulhat, hogy visszahúzódsz. Ez a két végletes tulajdonság teszi érzelmi életedet bonyolulttá. A benned lévő tűzet, most a vágyaid fogják felébreszteni. Elragadhatnak az ösztöneid, így valóban hódítónak tűnhetsz. Vársz a szikrára, amint fellobban a tűz, elhozza neked idén a szerelmet.

Bika

A biztonság az érzelmi életed mozgatórugója. Gyűlölöd, ha megtévesztenek, ezért szereted a természetes szépséget, ami nincs az álarc mögé rejtve. Kisugárzásod rendszerint segít abban, hogy az általad kiszemelt jelölt felfigyeljen rád. Amennyiben olyan férfi kerül az életedbe, aki számodra a biztonságot is képviseli, semmi akadálya nem lesz a benned lévő szerelem felébresztésének.

Ikrek

Érzelmeidet hol a szív, hol a szellemiség ébreszti fel. Ha olyan személy kerül az életedbe, akibe a szellemiséged és elveidet egyaránt átültetheted, akkor a szerelem is megérinthet, hiszen az érzéseidet a gondolataidon keresztül vagy képes megélni. A szerelemért cserébe most elképzelhető, hogy olyan helyzetbe is belemész, amelybe máskülönben soha. Legjobban akkor fogod magad érezni, ha olyan párba botlasz tavasszal, akiben egyszerre találod meg a szerelmi és szellemi kapcsolódást is. Ebben az esetben nem kalandozik el a fantáziád, és még képzeletben sem élsz át mással erotikus élményeket.

Rák

Hol anyaként, hol gyermekként viselkedsz a szerelemben. Környezeted számára hangulatingadozásaid jelenthetnek zavart. Ha felbukkan egy új kapcsolat az életedben, erre figyelj oda, ne provokálj vitát, és ne várj folyamatos érzelmi visszajelzést már a kapcsolat kezdetén. Adj esélyt az érzelmek elmélyítésére. Ebben az esetben akár idén is szerelembe eshetsz.

Oroszlán

Könnyen fellobbanhat benned a szerelem tüze. Figyelj oda arra, hogy nem feltétlenül a színpadiasság az, ami a másikat el fogja varázsolni. A főszerepet úgy éld meg, hogy közben az életedbe érkező partnered, ne kerüljön mellékszerepbe. Szállj ki a zsarnoki szerepből, merd megmutatni őszinte és érzékeny oldaladat is.

Szűz

Itt az ideje, hogy feladd érzelmeid elemzését, és inkább engedd bele magad a szerelembe. Add át az irányítást a szívednek, szemben a rendszerező elmédnek. Ez a kulcsa annak, hogy most tavasszal kiteljesedhessen egy szerelem az életedben. Engedd, hogy a partnered önmaga lehessen, ne érezze úgy, hogy mindig piszkálva van. Harmonikus kapcsolatban leghűségesebb és legodaadóbb társsá válhatsz.

 Mérleg

Kisugárzásod most is magával ragadó a másik nem számára. Nem lehet téged nem észre venni! Ennek ellenére az önbizalmad nem mindig van a helyén, sokszor irigységen kapnak, de akár te magad is bevallod ezt. Amint felméred, hogy nem vagy versenyhelyzetben, nagyon valószínű, hogy bevonzod végre azt a partnert, akivel igazán szerelembe eshetsz, és kiegyensúlyozottá válhatsz.

Skorpió

A szexualitás az összes jegy szülöttei közül számodra a legfontosabb. Érzelmeid szélsőségesek, a mélységtől a magasságig bármit meg tudsz élni. Most határaidat a saját fantáziád szabhatják csak meg. A tavasz kifejezetten segít téged, hogy a maximalista igényeden túllépj és megtaláld a szenvedélyt a szerelemben. Ne a tökéletest várd!

Nyilas

Ösztönösen érzed, hogy csábításod ereje abban rejlik, hogy elérhetetlennek tűnsz. Huncut kisugárzásod rengeteg embert vonz. Ne tartsd a másik nemet folyamatosan kétségek között, engedd magadhoz közel. Nem elég, hogy könnyen kapcsolatot teremtesz, a szerelem a szívedig úgy érhet, ha megnyílsz neki teljesen.

Bak

Érzelmeidet állandó ellenőrzés alatt tartod, nem engeded őket szabadjára. Ez a kontroll rengeteg energiádat leköti. Félted az általad kitalált biztonságot. Ez a biztonsági fal adja a védelmedet, de ameddig ezt a falat nem bontod le, azt sem tudod meg, hogy valóban szükséges-e. Szerelem ezen a falon túl van. Rajtad múlik, hogy el mered-e engedni az általad hitt biztonságot.

Vízöntő

Érzéki és szabadságszerető vagy, érzelmeid inkább szellemiségedből adódik, mintsem a szívedből. Állandó függetlenségre törekszel. A tavasz kedvezhet neked, és rád találhat az a társ, aki szereti benned, ezt a légies szabadon szárnyaló embert, de az is elképzelhető, hogy olyan ember társulna melléd, aki miatt, talán érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnod azon, hogy mit is jelent számodra a szabadság, és hogyan tudod megélni ezt a kapcsolaton belül. Ez lesz a feladatod, hogy felismerd, milyen módon érkezett el számodra a szerelem. És e kettő között van- e valós különbség.

Halak

Add fel áldozati szereped! Ameddig kívül keresed a biztonságot, addig kapaszkodsz. Így a szerelem helyett általában inkább kényszer kapcsolatokba szoktál belemenni. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy ne a kapaszkodót keresd, ne a támaszt, akkor minden esélyed megvan, hogy a tavasz elhozza számodra is az eddig talán nem is ismert érzéseket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Európai Uniós ország őrült fenyegetése: legyen Magyarországon is általános hadkötelezettség

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

mindmegette.hu

Megvan a titkos recept: ebből a tésztából készül minden az albán pékségekben!

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

vg.hu

Szinte az összes egyetemista dolgozik a tanulmányai mellett

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

travelo.hu

Új, közvetlen buszjárattal érheted el Budapestről ezt az európai nagyvárost

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Sárgaság terjed a kiskertekben, végre kiderült, kell-e tőle félni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!