EZO

Itt a szeptemberi telihold: ezért hallgass most a belső hangodra

Itt az ősz, engedd el a múltat te is, mint ahogy a levelek elengedik az ágakat, ebben segít a szeptemberi telihold. Érzékeny, intuitív időszak veszi kezdetét.
  • Szerző: S.E

Megszokhattad, hogy a telihold napján elkezdődik az elengedés időszaka, ami szeptember 6-án a Halak jegyében indul. Fókuszálj az egyensúlyra, mert igen intuitív és érzékeny napok elé nézhetsz. Vizsgáld meg, mely életterületen kompenzálsz, hol vállalsz magadra többet úgy, hogy önmagadat adod fel érte. Tedd fel a kérdést, miben vagy magadhoz szigorú, mivel kapcsolatban vagy túl kritikus. Hol érzed magad áldozatnak? Merre menj? Figyelj a sugallatokra!

Fókuszálj magadra, engedj el minden negatív gondolatot, ami a saját önbecsülésedet gátolja. Vedd észre, ha olyan mondat jön ki a szádon, ami arra vonatkozik, hogy nem vagy elég jó. Ha a külsőddel vagy a belső tulajdonságaiddal nem vagy elégedett, ezt mind tedd le. Erősítsd azt, amit szeretsz magadban, és ha valaki dicsér, fogadd el. A szeptember hónap ebben támogatni fog. Változást hoz az otthonodban, magabiztossá tesz, de előtte meg kell vizsgálnod, mi akadályoz vágyaid elérésében.

Anyaság kérdésében keresd az egyensúlyt, ne áldozd fel magad, ne tegyél meg mindent a gyermekedért úgy, hogy közben feladod mindazt, aki te vagy, hiszen akkor őt is akadályozod a haladásban. Ne akarj megoldani helyette mindent. A legtöbb, amit adhatsz neki, a figyelmed és a szereteted. Az iskolakezdés időszaka erre a feladatra igen jó gyakorlópálya, ne te kösd be a füzeteit, inkább csak légy mellette, ha kéri a segítséged. Ezek az  apró feladatok fejlesztik őt és téged is.

Párkapcsolatban pedig ne idealizáld a kedvesed, engedd el a régi mintákat, ne akard beletuszkolni a másikat azokba a tulajdonsághalmazokba, melyek régi elvárásaidból fakadnak.

Ha párválasztás előtt állsz, engedd be azt a személyt, aki érkezik, de ehhez a régit bizony el kell engedned. Ne vidd bele az új kapcsolatba a régi viszony mintáit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?