EZO

Itt a májusi telihold, így szabadít fel végre mindenkit

Május 10-én 23 óra 43 perckor fantasztikus telihold a Skorpió jegyében, így változhat az életed, ha figyeled a jeleket.
címkék:

A májusi telihold igen intenzív, szinte mindent felforgat. Ebben az időszakban a Hold hatására előkerülhetnek a belső vívódások, nagy kérdések. Ne csodálkozz, ha lelki, fizikai tüneteket tapasztalsz magadon. Ilyenkor fontos, hogy feltedd magadnak a kérdést: Mi az, amit nem tudsz elengedni, mi az, aminek ellenállsz? Ha a harmóniát kergeted, de egyre feszültebb vagy, most ne csodálkozz! Előfordulhat, hogy olyan őrültségre vágysz, amit te sem értesz. Felszínre kerülhetnek indulatok, vagy akár mély érzések is.

Érdemes a családi kapcsolataidra figyelni, az élettől kapcsolati és anyagi területen is leckét kaphatsz. Az apai energia és a pénz egy tőről fakad, az anyai energia pedig az érzelmi életedet érintheti. Amíg ezekkel nem vagy hajlandó szembe nézni, addig ezen a területeken nem áll be változás az életedbe. Ne engedd, hogy az érzelmeid mások tetteitől függjenek.

Itt az idő, változtass, ebben segíthet a májusi telihold. Érdemes böjtöt tartani ilyenkor, az segíti a megújulást.

De az elsődleges, hogy döntéseket hozz, állj ki magadért. Ha megfelelő mederbe tereled az életed és megfelelő célra fordított energiáid, testi-lelki megújulásban lesz részed. Figyeld meg az álmaidat, a tetteidet. Előfordulhatnak veled „véletlen” események is, amelyek megmutatják számodra a helyes irányt, a külső-belső harmóniához.

Jó, ha tudod, hogy minden telihold új lendületet adhat, rajtad múlik, hogy megállsz-e egy pillanatra és felnézel-e az égre.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?