EZO

Ilyen döbbenetes erővel hat szerelmi életedre a nyári Mars-retrográd

Ez a nyár valóban különleges lesz mindannyiunk számára! Érdemes átlapoznod az elemzést, hogy meglásd a benne rejlő lehetőségeket. Átalakulás indul, mutatjuk a részleteket!
  • Szerző: F. E.

Az elkövetkező hónapokban asztrológiai események kavalkádját fogjuk megtapasztalni:  jön a Mars retrográd, majd július 28-án a teljes holdfogyatkozás, valamint egy részleges napfogyatkozás augusztus 11-én. 

Mindez teljes átszerveződést jelentenek a karrier, a kapcsolatok, az egészség, illetve az öngondoskodás területén. Lehetőséget kapsz, hogy valóban átformáld az életedet - ha azt szeretnéd - egy magasabb szintű hitelességgel megtöltve azt.

Akár készen állsz rá, akár nem, a 2018-as nyár arra sarkall, hogy engedd el végre, amire már nincs szükséged és gondoskodj a legmélyebb lélek által vezérelt tulajdonságok megjelenéséről.

Fontos, hogy kerüld a színlelést! Tetteidet mindenféle álca, maszk nélkül vidd véghez, ugyanis a hitelesség nagy szerepet fog játszani ebben az időszakban.

A Mars retrográdról azt kell tudni, hogy amikor a cselekvés és a törekvés bolygója a nyári napforduló után, azaz június 26-án elkezd visszafelé haladni egészen augusztus 28-ig, és ez az időszak arra szolgál, hogy a tudattalan szokásokat átértékeljük, valamint abban is segít minket, hogy továbbra is a feladatainkra fókuszáljunk. Szabályozza a szenvedélyt és mélyen kapcsolódik a vezetéshez és az elszántsághoz.

A retrográd időszak kihívást jelent azokra a döntésekre, amelyekre koncentrálunk, így nem marad más hátra, minthogy a háttérből figyelve az eseményeket, kicsit vissza húzódjunk és a bekövetkező hold- és napfogyatkozások által a még homályos területek feltárják magukat. Miközben viharosnak tűnhetnek a hétköznapok, a történések szép lassan a hiteles kapcsolatok felé mozdulnak.

Lapozz a folytatáshoz!


Valószínűleg lelassítja a tevékenységet, amelyen dolgozol, hiszen szükség van hozzá egy mély belső átvizsgálásra is: Miért követed az általad meghatározott célokat, mi az ami előre kényszerít?

A Mars retrográd arra kér, hogy menj vissza a munkádhoz és a kötelezettségvállalásaidhoz, hogy azok pontosan a legjobb szándékaidat tükrözzék.

Kerüld most új munkahelyi pozíció elvállalását és lehetőség szerint a műtétekkel is várj egészen szeptemberig.

Az elmúlt hat hétben felmerült kérdések valószínűleg összefüggést mutatnak azzal, amit a Mars retrográdja megkíván, hogy gyógyuljon a lelked. A hagyományos gyógymódok, mint a pszichoterápia valamit a kiegészítő alternatív gyógyászati technikák mint a családállítás, a reiki, a meditáció, a jóga, a masszázs, a tudatos étkezés is rendkívül eredményesek ebben az időszakban, érdemes hát folytatni a különböző lélekgyógyító gyakorlatokat a retrográd idején is. 

A Mars sorsszerűen szolgáltatja a lehetőségeket és te döntesz, hogy a bennünk élő harciasságot rombolásra vagy a bátorságra használod. Ez a nyár rendkívül intenzívnek ígérkezik telis-tele megszakításokkal, valamint új ismeretségek létrejöttét és felbomlását is jelzi. A különböző szituációkban fokozottabban küzd majd az Egó és a Lélek - kérdés az, hogy hagyod az egódat lerombolni a lélek javára, vagy inkább engedsz az egónak és mindent rombolsz magad körül...

Azonban ez is egy alkalom a helyzeteink javítására, azaz

amennyiben felismertük, hogy életünk mely szakaszában haladtunk rossz irányba

(nem olyan emberért, ügyért, dologért, vágyért küzdöttünk, ami méltó lett volna hozzánk),

akkor ezt a nyár folyamán teljesen levághatjuk magunkról, hiszen a Mars véget is jelöl. 

Az elkövetkezendő retrográd időszakában érdemes elkerülni új párkapcsolat kialakítását és kivárni az őszt, a nagy betakarítás idejét. A várakozás időszakában pedig a belső munkára összpontosítani és élvezni lelkünk minden egyes rezdülését.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?