EZO

Így teheted boldoggá partneredet a csillagjegye szerint

A horoszkóp segítségével könnyen feltérképezheted, mivel is okozhatsz igazán örömet párodnak. Érdemes megfogadni az alábbi útmutatót, mely segítségével sokkal jobban kiigazodhatsz kapcsolataidban.
  • Szerző: A. G.

A következő csillagjegyek szerinti elemzés részletes tájékoztatást ad arról, mivel is okozhatsz valódi boldogságot partnered és családod számára.

KOS (március 21. – április 19.)

Partnered akkor boldog igazán, amikor egyszerre több feladatot láthatnak el. Imádnak kockázatot vállalni és az extrém sportokat is szívesen űzik. És mi a legjobb módja boldoggá tenni egy Kost? Nyerni hagyni bármiről is legyen szó!

BIKA (április 20. – május 20.)

Ismered azt az érzést, amikor zuhany után egy pihe-puha frissen mosott, illatos ágyneműkkel bélelt ágyba belezuhansz és minden olyan fényűző és pazar? Nos, ez a különleges kombináció igencsak boldoggá tudja tenni a Bikákat.

IKREK (május 21. – június 20.)

Az Ikrek akkor boldog, amikor beszélgethet valakivel és közben kattognak. Imádnak egy hullámhosszon lenni a másikkal, információ cserére éhesek és szeretnek véleményt cserélni. Szeretetkapcsolatuk a kommunikáción keresztül történik. 

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21 – július 22)

Könnyebb, mint gondolnád! Valójában mindössze annyit kell tenned, hogy apró figyelmességekkel árasztod el amikor szüksége van rá. Egy fárasztó nap utáni lábmasszázs vagy amikor beteg, akkor csak  mellette kell lenni. Apró kis gesztusokkal teljesen le tudod venni a Rákot a lábáról!

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok akkor a legboldogabbak, ha minden és mindenki középpontjában állnak. Imádják, ha rájuk koncentrálnak, ettől függetlenül azonban akkor is boldogok, amikor nagylelkűek lehetnek másokkal.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Lehet, hogy nem mondják el neked, de szeretik, ha a dolgok szervezetten és rendezetten működnek - legyen bármiről is szó. Amikor elújságolják neked, hogy kidobták a már nem használatos dolgokat a lakásból és mennyire átváltozott a 

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

A Mérleg akkor tudja igazán boldognak érezni magát, ha a nagy családi vagy baráti összejöveteleken és ott mindenki jól szórakozik. Kifejezetten örül, ha ő hozhat össze párokat. 

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Személyiségéből adódóan szeret könyveket olvasni, filmet nézni. Főleg azok nyerik el a tetszését, melyek közvetlenül neki szólnak vagy az adott élethelyzetének. Akkor érzik magukat a topon, ha a partnere teljesen megérti, így nem tűnnek furcsának vagy egyedinek a dolgai.

NYILAS (november 22. – december 21.)

A Nyilas már egy közelgő utazás részleteitől is totál feldobottnak érzi magát. Előre elképzelik milyen új emberekkel és gondolkodásmóddal fognak találkozni és milyen szuper dolgok várnak rájuk az utazás alatt. Ha megízlel valamit, ami a közeljövőben fog történni, már attól boldog.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

A munka hőse akkor igazán boldog, ha végre csak magával tölthet el kellemes perceket és egyedül is kész kikapcsolódni. Szeretik átcsoportosítani, összegyűjteni a gondolataikat és kiengedni a gőzt. Mivel szinte mindig dolgoznak, az önmagukkal töltött idő nagyon értékes.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

A Vízöntők akkor boldogok igazán ha másokért tehetnek valami jót és a világ jobbá tételén fáradozhatnak. Bármilyen jó ügy érdekében fellépnek és közben a közösség összehangolásán dolgoznak.

HALAK (február 19. – március 20.)

Bármi, ami támogatja a művészeteket ott a Halak úszkál a boldogságban. Például egy koncerten való részvétellel vagy múzeumi látogatástól is roppant boldogok lesznek. Amikor tanulnak vagy bármi kreatív elfoglaltságot találnak az nagy örömmel tölti el őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?