EZO

Így kívánja a szexet partnered a csillagjegye szerint

A csillagok azt is megmondják, hogy párod mennyire kívánós az ágyban. Ismerd meg, milyen szerető illik leginkább hozzád a horoszkóp és a vérmérséklet szerint!
  • Szerző: A. G.

Szeretnél többet felfedezni magad vagy partnered szexuális tulajdonságairól? Képben szeretnél lenni, milyen libidó jellemző a különböző csillagjegyekre? Most itt az alkalom, hogy megismerd, kiben mi rejlik valójában, ha szexről van szó!

KOS (március 21. – április 19.)

Hírhedt fékezhetetlen szexuális étvágyáról, mindig kapható egy-egy gyors menetre. Általában ő az, aki elcsábít, nem pedig az, akit elcsábítanak. Megjelenése is arról árulkodik, hogy mennyire szenvedélyes e jegy szülötte.

BIKA (április 20. – május 20.)

Nagyon szereti a kényeztetést, ezért az a gyakoribb, hogy a párja kezdeményez. Egy jó masszázzsal gyorsan meg lehet hozni a kedvét, igazán szenvedélyes és odaadó szeretővé tud válni.

IKREK (május 21. – június 20.)

Előfordul, hogy a párja le sem bírja vakarni magáról, máskor viszont úgy tűnhet, mintha soha többé nem akarna szexelni. Ilyenkor egy mély beszélgetéssel újra fel lehet kelteni az érdeklődését, ő ugyanis az a típus, akit szellemileg is fel kell izgatni.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

Időnként nagyon bizonytalan, ez pedig azért van, mert rengeteg érzelemre, kötődésre, bizalomra van szüksége a szexhez. Ha azonban mindez érvényesül, akkor partnerének olyan ágyjelenetekben lesz része, mint előtte soha senki mással.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az egyik leglelkesebb és legszexibb csillagjegy. Élvezi a hódítást, rendkívül játékos és kreatív. Ha azonban megunja partnerét, gyorsan újabb zsákmány után néz.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A jegyre jellemző perfekcionizmus nagy meglepetésre az ágyban teljesen eltűnik. Gyakran rátör a vágy, néha nem is igazán tud uralkodni magán. Nappal viszont ismét a visszafogott, önmagát és környezetét kontroll alatt tartani próbáló Szűzzé változik vissza.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

Csak akkor kívánja igazán a szexet, ha érzelmileg kötődik a párjához. Emiatt nem szívesen megy bele futó kalandokba. Nagyon huncut az ágyban, és kimondottan odaadó. Azt szereti, ha egyensúlyban vannak a dolgok, és mindenkinek egyformán jó.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

E jegy szülöttei állandó szexuális feszültségben égnek, ha úgy van, gondolkodás nélkül a párjukra vetik magukat. És általában úgy van. Néha egy kicsit rámenősek, és hajlamosak arra, hogy túl sokat várjanak el a partnerüktől.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Tele vannak szexuális energiával, mindig kaphatóak egy gyors menetre. Utálnak mindent, ami monoton, úgyhogy csak olyan partner mellett maradnak meg, aki újra és újra elvarázsolja őket.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

Annak ellenére, hogy az a hír járja, hogy ők a legkimértebb emberek, az ágyban mégis nagyon jól működnek. Ugyan nem kattognak állandóan a szexen, de közben mindent beleadnak. Fontos számukra az elköteleződés és a bizalom.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Ennek a csillagjegynek szabadságra van szüksége az ágyban is. Csak akkor lesz kedve hancúrozni, ha tudja, semmi sem lesz olyan, mint a legutóbbi alkalommal. Igazi lepedőakrobata, minden pózt szívesen kipróbál.

HALAK (február 19. – március 20.)

Nem mindig van olyan hangulatban, hogy el lehessen csábítani. Az esti móka attól is függ, éppen milyen érzelmek uralják a lelkét. Hajlamos túl sokat adni, ettől pedig gyakran önzővé válnak a partnerei. Nála érdemes mindent bevetni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?