EZO

Így hoz változást mindannyiunk életébe a ma esti újhold

Most légy nyitott az aktív, sokirányú kommunikációra, a hírek szabad áramlására. Így segíthet az újhold májusban.
címkék:

Május 25 -én, csütörtökön este 21:45-kor az újhold az Ikrek jegyébe lép. Az Ikrek lételeme a  kommunikáció, hírek szállítása, információk adás-vétele. Ugyanakkor ez egy levegős jegy, tehát olyan, mint amikor a szelek szárnyán érkezik a várva várt segítség, információ. Engedd te is szélnek a vágyaidat! Létrejöhetnek új kapcsolatok, új üzleti vállalkozások, hiszen a kommunikáció erős támogatást kap. Ilyenkor megfelelő az idő a költözésre is. Ha nem tervezel semmi újat, akkor is érdemes odafigyelni a családra, otthonra, ezeken a területeken jöhet létre változás.

Mozgékony időszak kezdődik el, szabadon áramló energiákkal, ilyenkor megtalálhatod a párod , persze csak akkor, ha már tényleg elengedted a régi kapcsolatodat. Május önmagában is a szerelem hava, hát még ha az Ikrek az újholdba lép. Ne hagyd, hogy akadályok gátoljanak, ne hallgass másokra, ne akarj megfelelni, hozz saját döntést a saját utadon. Türelmetlenség hozhat szétszórtságot, de a levegős könnyedség a megvalósítás útjára terel. A mostani újhold idején a Vízöntő, Ikrek, Mérleg jegyben születtek befogadóvá válnak, érdemes velük elbeszélgetni, inspirálni őket, így szállítják majd az információkat. Az is előfordulhat, hogy az értelem-érzelem egyensúlya felborul, az Ikrek kettőssége miatt. Tekintsünk a lehetőségek irányába: új kapcsolatok, új munka, új tanulási lehetőségek, új utazás, célok, tervek.

Befelé fordulva, tölts el nyitott ablaknál pár percet, ne engedj teret a külvilágnak, békében engedd be a szellő hozta erő és megnyugvás perceit.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?