EZO

Húzz egy lapot: megkapod a választ, amire vártál. Íme a jövőd és sorsod!

Ezek a lapok rengeteg dolgot árulnak el rólad és arról, hogy mi vár rád. Válassz és nézd meg, mit üzen neked a lap.
  • Szerző: Ripost

Szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád? Foglalkoztat a jövőd? Jól jönne egy kis útmutatás? Az ősi tarot kártyák abban segítenek neked, hogy irányt és utat mutatnak - tanácsot adnak, és így megtudhatod, milyen jövőre készülhetsz, mit kell tenned a boldogságodért.

Válassz egy lapot a három közül! Nézd meg őket alaposan! Figyeld magad, érezd, hogy megszólítja-e a lelke valamelyik közülük. És ha igen, akkor dönts amellett, és nézd meg, mit üzen neked.

Mutatjuk a kártyák magyarázatát is! LAPOZZ!


1. Nagy Arkanum - Az uralkodónő

Ez a kártya maga az újjászületés, a teremtés, az elevenség. Ha mellette döntöttél, akkor minden szinten gyarapodást ígér. De ne feledd, a születés, a szülés, az új megalkotása olykor fájdalommal is jár, és ez nem szabad, hogy eltántorítson! Érezd át, hogy fel vagy töltődve szépséggel, alkotókészséggel! Érezd az erőt, mely benned lakozik! Nőiséged most kiteljesedik, és teremtő energiád igazi szárnyakat kap - ne habozz hinni, tenni és cselekedni!

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. Nagy Arkanum - A szerencsekerék

Ha erre a lapra esett a választásod, akkor egy áttörés lehetősége előtt állsz. Rajtad múlik, hogy a tehetetlenség és félelem lesz rajta úrrá, vagy a szándékaid megvalósítása szerint lépsz. A szerencsekerék gyakran azt szimbolizálja, hogy életedet jelenleg kevéssé vagy képes befolyásolni. Ugyanakkor fel is hívja a figyelmet arra, hogy ennek nem kell így maradnia! Vess számot azzal, hogy mik akadályoznak boldogságodban! Vedd a saját kezedbe sorsodat, és higgy benne, hogy kellemes, szerencsés fordulatok várnak rád. Ha teszel érte, akkor sikerülni fog, készen állhatsz az élet csodájára!

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


3. Nagy Arkanum - A szeretők

Bár sok tapasztalat van a hátad mögött, készen állsz arra, hogy egy csodás szerelmi kapcsolat vehesse kezdetét. Teljes szívvel kell döntened. Megtaláltad az Igazit a jelenlegi párodban? Képes vagy miatta megválni a félelmeidtől és korábbi életedtől? Vagy még nem találkoztál a megfelelő emberrel? Utóbbi esetben legyél tisztában azzal, hogy kit és mit keresel. Lásd világosan, hogy mire vágysz! És ha ez megfogalmazódik benned, akkor megérkezik életedbe az, amire és akire régóta vártál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?