EZO

Húzz egy kártyát! Most kiderül, mit tartogat a jövő: íme a boldogságod titka

Mi az, ami vár rád? Hogyan alakul a sorsod? Kiderül, ha velünk tartasz most néhány percre.
  • Szerző: Ripost

Nézd meg alaposan a lapokat, melyeket most mutatunk. Fontos, hogy tudd: nem kell mindenáron választanod közülük! Figyeld meg, hogy megszólít-e közülük valamelyik, érezd, hogy egyre közelebb kerül hozzád. Ha ez megtörtént, akkor kezdj csak bele az olvasásba és az értelmezésbe, melyben természetesen ezúttal is segítünk.

1. A diadalszekér

Nagy változások előtt állsz! Magad mögött hagyod a megszokottat, de ez a lap nem fájdalmat jelent, hanem a legcsodásabb kártyát választottad a változáshoz! Utad és jövőd tele van szépséggel, bizakodással, nagyszerű lehetőségekkel - kiteljesedés és hatalmas erő vár rád. Élj a lehetőséggel, ragadd meg az alkalmat, készülj a megtisztulásra és az örömre!

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. A torony

Elbizonytalanodtál. A körülötted lévő vár és bástya falai, melyek eddig biztonságosnak tűntek, megingani látszanak. Valamit el kell engedned, valamit újra kell értelmezned és új alapokra fektetned. Legyen szó akár anyagi helyzetedről, akár baráti vagy családi kapcsolataidról, fontos, hogy készen álljál más szemmel tekinteni ezekre, engedd el, ami korlátozz, és adj helyet a gyógyulás lehetőségének. Így újra megtalálod a stabilitást, és biztosabb alapokat teremthetsz.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


3. Az igazság

Itt az idő, hogy elemezd a helyzetedet. A lap arra int, hogy fektess nagyobb hangsúlyt a döntésedre, mely előtt állsz - ezt pedig úgy tedd, hogy a lehető leginkább becsületes és igazságos eredmény szülessen. Úgy érheted el ezt, hogy megvizsgálod önmagad és a racionális körülményeket is. A hibát próbáld meg nem másra vagy a körülményeke hárítani, hanem maradj objektív! Ha ezt sikerül elérned, akkor biztos lehetsz benne, hogy úgy alakul helyzeted, ahogyan annak lennie kell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?