EZO

Horoszkópod elárulja, milyen vagy az ágyban

Milyen jegyben születtél? Elárulja rólad, milyen vagy a szexben. Most nézz a tükörbe!
címkék:

A csillagok állása a szexualitásodra is kihat.  Az, hogy vad, vagy inkább érzéki vagy-e, valóban látható a horoszkópodban. Ha végigolvasod, rádöbbenhetsz, mennyire igaz, -vagy sem, ami rólad szól, de mindenképpen érdemes hozzá a tükörbe nézni, és őszintének lenned önmagadhoz!

Kos

Nagyon temperamentumos nő vagy, aki a kapcsolataiban megköveteli a teljesítményt, óriási igényekkel rendelkezel. Melletted nincs lazsálás! Az ágyban is célorientált vagy, kimondod, mit akarsz az orgazmus eléréséhez.

Bika

Akkor vagy boldog, ha a párod mindenben osztozik veled, s akkor élvezed igazán a szexet, ha már megvolt hozzá a gasztronómiai élmény is. Nagy mestere vagy a szexuális hangulat megteremtésének is.

Ikrek

Nálad a verbális terület nagy hangsúlyt kap, valószínűleg szex közben is szeretsz beszélni, fantáziáid valósággá válnak akár szerepjátékokkal is. Vigyázz, mert nem mindenki szereti a hangos szexet!

Rák

Nem a vad szexet keresed, inkább az érzelmek dominálnak nálad. A gondoskodás erősen van jelen a kapcsolataidban, vagy te szeretgetsz agyon valakit, vagy veled teszik ugyanezt. Persze az erotika is része az életednek. Hiszel benne, hogy a lassú „építkezés” mélyebb orgazmushoz vezet.

Oroszlán

Olyan vagy, mint egy királynő. Szereted a drámát, a spontaneitást, a szerepjátékokat. Fontos neked, hogy különlegesnek érezd magad, és előkelőnek. Nem gond számodra a nagy mennyiségű szex sem. Szereted halmozni az élvezeteket.

Szűz

Kissé szégyenlős vagy, kerülöd az egyéjszakás kalandokat. Eleinte nem vagy valami tüzes a szexualitásban, de ha érzed, hogy stabil, megbízható a párod, akkor képes vagy igazi lepedőakrobatává válni. Bár vadmacska ekkor sem lesz belőled!

Mérleg

Határozatlan éned a szexualitásodban is megmutatkozik, előfordulhat, hogy két kapcsolat között a régit addig nem is engeded el, ameddig a másikban nem bizonyosodtál meg. Mint a mérleg ingadozol ide-oda. Inkább a partneri viszony fontos számodra.

Skorpió

Bizony vonzó nő vagy, aki bármelyik férfit magáévá tudja tenni. Vigyázz arra, hogy a hatalom felelősség is egyben, s ha egy férfi csúszik-mászik előtted, akkor nem annyira vonzó számodra. Pedig te tetted ezt vele.                                                                    

Nyilas

Szerelmi regényben élsz, a lovagod persze utolér, és téged is megtanít arra, hogy milyen az igazi szenvedély. A romantikus sztori mögött ott lakozik benned az igazi tűz, és ezt megtapasztalod az orgazmus elérése előtt!

Bak

Hűvös megjelenésed mögött fehéren izzó tűz rejtőzik, amely csak arra vár, hogy arra érdemes szerető felfedezze. Szexben is a cél a fontos, mint a mindennapi életedben. Ha képes vagy elengedni ezt a merevséget, akkor tudsz a partneredre is figyelni. Ehhez azonban bizonyítania kell, s maximálisan meg kell bíznod benne. Kemény munkád viszont mindig elvezet a célhoz, az orgazmushoz.

Vízöntő

Nem vagy átlagos nő és nem átlagos férfiak számára jelentesz igazi gyönyört. Extrém helyzetek, extrém szokások adnak mindig szárnyat. Félénk férfiak meg is ijedhetnek tőled. Számodra semmiféle furcsa póz nem számít meredeknek.

Halak

Van egy édes, érzékeny oldalad. Nagy fantáziavilággal vagy megáldva. Jó, ha olyan partnert találsz, aki mindenre nyitott, bátor a legvadabb vágyaid megvalósításához. Te mindezt persze nagyon élvezed.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?